- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
Habibteyle gezelim,görelimBiraz tarih görünEki Görüntüle 2933814
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Habibteyle gezelim,görelimBiraz tarih görünEki Görüntüle 2933814
Çay candır Ama çay güzel olursa. Bazen çay içesim geliyor yapıyorum hoşuma gitmiyor. Bazen de işim oluyor çay bana bayağı güzel geliyor tadı, bırakamıyorumBiz çay içelim doldur bardakları
Bunda hemfikiriz aşkoTersim zaten düzüm yok
Aynen hep öyleÇay candır Ama çay güzel olursa. Bazen çay içesim geliyor yapıyorum hoşuma gitmiyor. Bazen de işim oluyor çay bana bayağı güzel geliyor tadı, bırakamıyorum
Gideyim kurtul bendenBunda hemfikiriz aşko
Kışın sobanın üzerindeki çaymuhteşem oluyorÇay candır Ama çay güzel olursa. Bazen çay içesim geliyor yapıyorum hoşuma gitmiyor. Bazen de işim oluyor çay bana bayağı güzel geliyor tadı, bırakamıyorum
Gitmeeeeeeeeee sana muhtacımmmmmmmmmmmmGideyim kurtul benden
Soba mı kuruyorsun kışınKışın sobanın üzerindeki çaymuhteşem oluyor
Gezelim istersen beraber cennaHabibteyle gezelim,görelim
Dışarısı, diğer odalar soğuk oluyor ya onun da etkisi var. Semaverde de güzel oluyorKışın sobanın üzerindeki çaymuhteşem oluyor
Issız yerlerde gazoz icirmezsen olurGezelim istersen beraber cenna
Sosyetik şömineli soba kurar o, bardakla kahve içen demirdöküm sobası kurmaz yaSoba mı kuruyorsun kışın
Oda doğruSosyetik şömineli soba kurar o, bardakla kahve içen demirdöküm sobası kurmaz ya
Kaynanamda var oraya iniyorum bende pelet sobası var şömineliSoba mı kuruyorsun kışın
Yeminle helal olsun nerden bildinSosyetik şömineli soba kurar o, bardakla kahve içen demirdöküm sobası kurmaz ya
Önemli olan gezmek sen orasını karıştırmaIssız yerlerde gazoz icirmezsen olur
Çekip atsana sobanın merak ettimYeminle helal olsun nerden bildin
Mesajı aldımÖnemli olan gezmek sen orasını karıştırma