- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.194
- 698
Taze gelin,nasılsın?Jennacımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze gelin,nasılsın?Jennacımmm
Bende coinler varSende mi yok ? İnanmam
Habibte MuskBende coinler var
Biliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvariEn ünlü Türk kahvesi satıcısı
İyiyim balım geziyorum ankaraya geldik dün buzzzz gibi burasıTaze gelin,nasılsın?
Var var, çayın yanına olsun dedi zaten Nevreste , karşılıklı yiyip içelim.Günaydınlar
Gelcem bekle çayında varmı
Geliyom beklee
Evet elon musk amcaoğlu olurHabibte Musk
Nasılsın nasıl gidiyor bakalım evlilikİyiyim balım geziyorum ankaraya geldik dün buzzzz gibi burası
Sizin kahve degisik o zaman ,bizde süvari yok,anca fincanBiliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvari
Biraz sürtün de bulassinEvet elon musk amcaoğlu olur
Neyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennnaSizin kahve degisik o zaman ,bizde süvari yok,anca fincan
Biraz sürtün de bulassin
Orasin soğuğu meşhur zaten Gez canım ne güzel,gezmek gibisi var mıİyiyim balım geziyorum ankaraya geldik dün buzzzz gibi burası
Kahveyi dedim yav,kakuleli kahve değil mi oNeyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennna
Kardeşçe,zenginlik için,tövbe tövbe
La biliyon da niye soruyon Google emmiye gidiyordum Memmet Efendi görseli aramayaBiliyoruz da bana açık geliyor biz koyu kahve içeriz hemde çay bardağında süvari
Süper o zaman hemen geliyorumVar var, çayın yanına olsun dedi zaten Nevreste , karşılıklı yiyip içelim.
Yok yanlış biliyorsunKahveyi dedim yav,kakuleli kahve değil mi o
Benim kızda oraya gelnce çay bardağında içmiş o kahveyiNeyş değişik sende çay bardagına koyarsan süvari olur jennna