- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
GünaydınGünaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın
Selam bebek hoşgeldinGünaydın
Tamam hazırlan geliyorumMesajı aldım
Soğuk olmuyor çok değil miKaynanamda var oraya iniyorum bende pelet sobası var şömineli
O kadar zengin yaniKahve demişken aklıma geldi. Kadının biri arkadaşına misafirliğe gitmiş. Kadının gözünün önünde kendisine nescafe yapmış kadına biminkini. Ben kendime nescafe alıyorum misafire başka demiş
HAbibte ye de gitsek kendi kahvesini içer, bize de başka kahveyi verir pahalı diye
Hahahahahahah bunu düşünmemiştim ama iyi fikirKahve demişken aklıma geldi. Kadının biri arkadaşına misafirliğe gitmiş. Kadının gözünün önünde kendisine nescafe yapmış kadına biminkini. Ben kendime nescafe alıyorum misafire başka demiş
HAbibte ye de gitsek kendi kahvesini içer, bize de başka kahveyi verir pahalı diye
gelmeyen ? gel bu akşam sana çilingir sofrası kurayımYemeğe davet et ne bu kahve
biri tepside biri kağıtta jennamLahmevarka kağıt kebabiymis,lahme bi sayni tepsi Bal0ncuk
kız minnoş gelinJennacımmm
sabah sabah ya fittah ya rezzak...Biraz tarih görünEki Görüntüle 2933814
Yani çok soğuk olmuyorSoğuk olmuyor çok değil mi
o gelmiyor eni sonu ben gidecemKahve demişken aklıma geldi. Kadının biri arkadaşına misafirliğe gitmiş. Kadının gözünün önünde kendisine nescafe yapmış kadına biminkini. Ben kendime nescafe alıyorum misafire başka demiş
O kadar para koydum sanırım hergün gidecem boşuna gitmesin müzekartgelmeyen ? gel bu akşam sana çilingir sofrası kurayım
ben seni arabayla alacam
ben seni arabayla bırakacam
hodri meydan
biri tepside biri kağıtta jennam
kız minnoş gelin
balayı bittimi ne işin var burda
sabah sabah ya fittah ya rezzak...
ne işin var orda rüyandamı gördün beee
Unutma ama, çok hoşuma gidiyor o tür sobalar. Bazen alasım bile geliyor sırf görüntüsü için, kışın karda güzel oluyor soba.Yaktığımda atsam ateşli @Calcifer aklıma sen geldin bu emoci yapınca
Tamam hazırlan geliyorum
ne kadara çıkardın ?O kadar para koydum sanırım hergün gidecem boşuna gitmesin müzekart
Öyleymiş kuzu ,güzeldir kesingelmeyen ? gel bu akşam sana çilingir sofrası kurayım
ben seni arabayla alacam
ben seni arabayla bırakacam
hodri meydan
biri tepside biri kağıtta jennam
kız minnoş gelin
balayı bittimi ne işin var burda
sabah sabah ya fittah ya rezzak...
ne işin var orda rüyandamı gördün beee
Ayben çok egzotik çok romantik çok ateşliUnutma ama, çok hoşuma gidiyor o tür sobalar. Bazen alasım bile geliyor sırf görüntüsü için, kışın karda güzel oluyor soba.
gel gelBal0ncuk iğnemi alıp geliyorum patlatacam. Seni
Söylememne kadara çıkardın ?
söyleseydn ben seni bedava geçirtirdim
cidden merak ettm ben para koymayıncaSöylemem