• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Antep üstüne yok neresi çakma😁
Hatay :KK59:

Çy bardağı filan dedi kahveleride değişikmiş biz fincanda içiyozda yanii :KK70:
evettt :D bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dedi
çay bardağında alaym dedim kahveyi
garson şokla gitti
geldi kahveyi verdi hala şok şok bakıyor :D dalga geçtiğimizi düşündü sanırım :D

evettt :KK70: bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dedi
garson şokla gitti
geldi kahveyi verdi hala şok şok bakıyor :KK70: dalga geçtiğimizi düşündü sanırım :KK70:
Antep'ten sonra olabilir😁

evettt :KK70: bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dedi
garson şokla gitti
geldi kahveyi verdi hala şok şok bakıyor :KK70: dalga geçtiğimizi düşündü sanırım :KK70:
Fincanda içilir burda da ,adamın şoku normal 😁😁

Antep'te Hataylı arkadaşım vardı😄Ailesi orada yaşıyordu.Eşide oralıydı😊Ama Antep yemeklerini beğeniyordu😁
cıx kötü demedim ben...
bizim çakmamız dedim hepsinin tarihi geçmişi anlatılır illerde felan
hep biz önce yapmışız onlar içinde 1 ürün daha ekleyip adını değişmiş
resmen çakma :110:
bir ara künefede bizim demişlerdi... ohaaa çüşş dedik yani.. siz kimsiniz höyt :D

cıx kötü demedim ben...
bizim çakmamız dedim hepsinin tarihi geçmişi anlatılır illerde felan
hep biz önce yapmışız onlar içinde 1 ürün daha ekleyip adını değişmiş
resmen çakma :110:
bir ara künefede bizim demişlerdi... ohaaa çüşş dedik yani.. siz kimsiniz höyt :KK70:
Orasını bilmem😁Ama onlar almış yürümüş😄

Back