Antep üstüne yok neresi çakma@HAbibte yetiş bunlar çakma yemekleri savunuolar (antep)
gelsinlerde bizim lehmile varkamızdan yesinler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep üstüne yok neresi çakma@HAbibte yetiş bunlar çakma yemekleri savunuolar (antep)
gelsinlerde bizim lehmile varkamızdan yesinler
Çy bardağı filan dedi kahveleride değişikmiş biz fincanda içiyozda yaniikahveyi bardakla içiyorlarmış derken abla?
siz kahveyi neyle içiosunuz
HatayAntep üstüne yok neresi çakma
evettt bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dediÇy bardağı filan dedi kahveleride değişikmiş biz fincanda içiyozda yanii
Türkiye turu atalım böyle, geze geze rahatlarızNe güzel yenir şimdi,bursada döner yerizartık benmkisi tereyağsız olacak
Antep'ten sonra olabilirHatay
evettt bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dedi
çay bardağında alaym dedim kahveyi
garson şokla gitti
geldi kahveyi verdi hala şok şok bakıyor dalga geçtiğimizi düşündü sanırım
Antep'ten sonra olabilir
Fincanda içilir burda da ,adamın şoku normalHatay
evettt bir ara şehir dışında annem diyorki garsona benmki süvari olabilirmi adam kala kaldı nasıl yani hanımefendi dedi
çay bardağında alaym dedim kahveyi
garson şokla gitti
geldi kahveyi verdi hala şok şok bakıyor dalga geçtiğimizi düşündü sanırım
fincanda bardak sonuçtaFincanda içilir burda da ,adamın şoku normal
Antep'te Hataylı arkadaşım vardıAilesi orada yaşıyordu.Eşide oralıydıAma Antep yemeklerini beğeniyordu
Tovbesteyşın kız neyi söyleyeyim allasen tatlılar da idi geçti gitti bitti loooooÖzelden söylesene nooğğlur
Fincan porselen,bardak cam kuzu şeffaf değil yaniifincanda bardak sonuçta
cıx kötü demedim ben...Antep'te Hataylı arkadaşım vardıAilesi orada yaşıyordu.Eşide oralıydıAma Antep yemeklerini beğeniyordu
Orasını bilmemAma onlar almış yürümüşcıx kötü demedim ben...
bizim çakmamız dedim hepsinin tarihi geçmişi anlatılır illerde felan
hep biz önce yapmışız onlar içinde 1 ürün daha ekleyip adını değişmiş
resmen çakma
bir ara künefede bizim demişlerdi... ohaaa çüşş dedik yani.. siz kimsiniz höyt
anca giderlerOrasını bilmemAma onlar almış yürümüş
Günaydın
Günaydın
Cümleten günaydınlar
Gunaydin cıtirlarGünaydın kızlar ❤
Günaydın ❤Gunaydin cıtirlar
Gunaydin cıtirlar
GünaydınGünaydın herkese