- 20 Mart 2008
- 141.509
- 212.964
- 1.423
- 60
Ne yer içeriz şimdiTürkiye turu atalım böyle, geze geze rahatlarız
Günaydınlar berrecimGünaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yer içeriz şimdiTürkiye turu atalım böyle, geze geze rahatlarız
Günaydınlar berrecimGünaydın herkese
İyiyim sen nasılsın canımGünaydın canım nasılsın
Bana uyarNe yer içeriz şimdi
Günaydınlar berrecim
Ne yer içeriz şimdi
Günaydınlar berrecim
İyiyim canım sağ olÇocuklar okula biz burayaİyiyim sen nasılsın canım
Benimki öğlen gidiyor bende o zaman keyif yapıyorumİyiyim canım sağ olÇocuklar okula biz buraya
Banadauyar gidiyoruz en kısa zamandaBana uyar
Paşam nasıl iyimi
Tanışalım miii yeni goruyorum nickmi değişti yoksa çok uğramiyorsun gormedimBenimki öğlen gidiyor bende o zaman keyif yapıyorum
Şimdi kahvaltı yapıyor zorlaya zorlaya
Kaç gündür totosunu doğrultamadı okula başladığından beri hep hastaBanadauyar gidiyoruz en kısa zamanda
Paşam nasıl iyimi
Daha iyiymiş uykusunu alırBenimki öğlen gidiyor bende o zaman keyif yapıyorum
Şimdi kahvaltı yapıyor zorlaya zorlaya
Geçmiş olsun herkes öyle Okullar açıldığından beriKaç gündür totosunu doğrultamadı okula başladığından beri hep hasta
Geçen hafta burnu akıyordu dünden beride az az öksürüyor
Beren nasıl oldu
Canım ilk yıllar hep böyle oluyor.Allah kolaylık versinKaç gündür totosunu doğrultamadı okula başladığından beri hep hasta
Beren nasıl oldu
Tanışalım bir ara yazmıştım sonra fırsat olmadı oğlum telefona el koyuyordu o sorunu çözdükTanışalım miii yeni goruyorum nickmi değişti yoksa çok uğramiyorsun gormedim
Teşekkür ederim canım maalesef öyle dökülüyor okullarGeçmiş olsun herkes öyle Okullar açıldığından beri
Berenda aynı gene kan almışlar 1 hafta okula gitmesi oda,mikrop seviyesi bu seferde 55 olmuş.Kaç gündür totosunu doğrultamadı okula başladığından beri hep hasta
Beren nasıl oldu
Evet öyle oluyormuş canım ki ayaz kolay kolay hasta olmazdıCanım ilk yıllar hep böyle oluyor.Allah kolaylık versin
TamamdırBanadauyar gidiyoruz en kısa zamanda
Paşam nasıl iyimi
Yaa kıyamam kuzuma Allah iyiliğini versin inşallah ablaBerenda aynı gene kan almışlar 1 hafta okula gitmesi oda,mikrop seviyesi bu seferde 55 olmuş.
Akraba var çocuk doktoru dün kızçam konuştu kreş sendromu diyorlarmış buna çok normal demiş.
Önemli olan halsiz ve yatmış olmaması demiş,antibiyotik içiyor gene.
Hepsi böyle oluyor okula başladılarmı mikropu kapıyorlar işte,paşamada çok geçmiş olsun.
maşallah Allah ömür boyu mutlu etsinTanışalım bir ara yazmıştım sonra fırsat olmadı oğlum telefona el koyuyordu o sorunu çözdük
Bir oğlum var kasımda 6 yaşında olacak inşallah anaokuluna gidiyor
Bugün de evlilik yıldönümümüz 20 sene oluyor maşallah bize
Maşallah kuzucuga Allah bağışlasın canim .Tanışalım bir ara yazmıştım sonra fırsat olmadı oğlum telefona el koyuyordu o sorunu çözdük
Bir oğlum var kasımda 6 yaşında olacak inşallah anaokuluna gidiyor
Bugün de evlilik yıldönümümüz 20 sene oluyor maşallah bize