- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
Beni oraya ışınlayın Hatta sen de gelHemde arabada ister istemez,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni oraya ışınlayın Hatta sen de gelHemde arabada ister istemez,
künefeyede zam gelmiş ya... parmak kadar künefe olmuş kaç tl... yazık günahalma,künefe ye
gelsene ablaAyarlayın be artık yoksa ben gelecem oraya
abla bende öyle yazarken sanırım komple uzaklaştırırızBuraya yazarsam site kitlenir sayıyomsa sayıyom tahmin et neler diyom eşhedüüüü miyavvvv
Süper olurBeni oraya ışınlayın Hatta sen de gel
Neye zam gelmedikünefeyede zam gelmiş ya... parmak kadar künefe olmuş kaç tl... yazık günah
gelsene abla
abla bende öyle yazarken sanırım komple uzaklaştırırız
sonra mahkemeye felan çıkarız
Nere gidiyozzzzBeni oraya ışınlayın Hatta sen de gel
Burda 15 falan ,orda ne kadarkünefeyede zam gelmiş ya... parmak kadar künefe olmuş kaç tl... yazık günah
gelsene abla
benim kaynanaya gelmedi.. satıorum alan varsa bedavaya allah aşkına alsın biriNeye zam gelmedi
GaziantepBaklava ve fıstık diyarınaNere gidiyozzzz
Sosyal medya bana yasak kızçem ve damat tarafındankünefeyede zam gelmiş ya... parmak kadar künefe olmuş kaç tl... yazık günah
gelsene abla
en son 10 idi.. siz orda donmuşa 15 veriosunuz beş para etmez yaa...Burda 15 falan ,orda ne kadar
Ya kv karşı atak yaparsa sanabenim kaynanaya gelmedi.. satıorum alan varsa bedavaya allah aşkına alsın biri
en son kayınbabama sana suriyeli bulaym mı dedm bulsana bundan hayır yok dedi
Hemen geliyorum ben kebab ve fıstık yerimGaziantepBaklava ve fıstık diyarına
bizim burdada birkaç abla, annesi ve babasına sosyal medyayı yasaklamışSosyal medya bana yasak kızçem ve damat tarafından
Silivri soğuktur şekerciğimSosyal medya bana yasak kızçem ve damat tarafından
AnlaştıkHemen geliyorum ben kebab ve fıstık yerim
Haaaa işte aynı ben diolarki senş sonra mapısta ziyerete gelmeyelim,dünürde öyle dioo nasıl tehlikeysem öylebizim burdada birkaç abla, annesi ve babasına sosyal medyayı yasaklamış
bizim odada 50 yaşnda bir abla var düşün babası kaç yaşındadır
adamın facebookunu kapatıolar yenisini açıor
Yok artıkbenim kaynanaya gelmedi.. satıorum alan varsa bedavaya allah aşkına alsın biri
en son kayınbabama sana suriyeli bulaym mı dedm bulsana bundan hayır yok dedi
Öyleymiş şekercimSilivri soğuktur şekerciğim
TmamdırAnlaştık
abla bari dünürün düşünce tarzı senin gibimiHaaaa işte aynı ben diolarki senş sonra mapısta ziyerete gelmeyelim,dünürde öyle dioo nasıl tehlikeysem öyle
En kısa sürede gidelim Hele hele hele hele AntepliiÖyleymiş şekercim
Tmamdır