Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene unuttum çekilcem ben artikaşkooo bekliyorumm
Yine miNevoş gene unuttum Nevreste
Tekrar çekGene unuttum çekilcem ben artik
Ikinci oldu bu herşeyi kaldırdım resime bir baktım yokYine mi
Yaaa nasıl böyle bir hata yapıyorum benTekrar çek
Yenmediyse hemen bir sunum yapıp çek canım. Emek verdin sonuçtaIkinci oldu bu herşeyi kaldırdım resime bir baktım yok
Dalgınlık oluyor canım. İnsanlık haliYaaa nasıl böyle bir hata yapıyorum ben
Yok yenmedi de ,ta terasa çıkıyorum taşıyorumYenmediyse hemen bir sunum yapıp çek canım. Emek verdin sonuçta
ayyy yaaaa acele etmee acele edincede unutuyor insanGene unuttum çekilcem ben artik
Aklima tüküreyim bebekimayyy yaaaa acele etmee acele edincede unutuyor insan
Aksilik sosyalim, sıkma canınıYok yenmedi de ,ta terasa çıkıyorum taşıyorum
Ay sorma canom yaa,nevoşta şok olacak şimdi hep aklımdaydı halbuki ama eşya taşırken gene unuttum bu bana bi işaret mi acabaAksilik sosyalim, sıkma canını
Kutuyu yemekten daha çok düşüneceksin unutulunca yemekte hiç oluyor. Sağlık olsun. Bende yapıyorum şuan sana derken bende unutuyor muşumAy sorma canom yaa,nevoşta şok olacak şimdi hep aklımdaydı halbuki ama eşya taşırken gene unuttum bu bana bi işaret mi acaba
akluunniiii öperummm aşkooooooAklima tüküreyim bebekim
Tamam aşkomAşko yeni mekan burası
Kuzuum yaaa en önce labneyi koy sunum yapacağın yere , ben de unutmamak için kendime hep hatırlatıyorum, buzdolabında oluyor ya ,o da insanı şaşırtıyor, dışarda olsa gözümüzün önüne koyarızAy sorma canom yaa,nevoşta şok olacak şimdi hep aklımdaydı halbuki ama eşya taşırken gene unuttum bu bana bi işaret mi acaba
Valla boşluğa geldi, zalımın kutusu bozulacak diye dolaba koydumKutuyu yemekten daha çok düşüneceksin unutulunca yemekte hiç oluyor. Sağlık olsun. Bende yapıyorum şuan sana derken bende unutuyor muşum
Sağol kankirellamŞampiyonu kutlayalim Margaret Hale
opte geçsinakluunniiii öperummm aşkoooooo