- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.611
Artık gaz verebilirsin serbest ahsjahjs ama o pasta güzelmiş gerçekten sildi süpürdüler o gün. Bundan sonra çizkekle birlikte star parçamFasulyesin artık sen ne pasta yaptın be hemsooo aslansın kaplansın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık gaz verebilirsin serbest ahsjahjs ama o pasta güzelmiş gerçekten sildi süpürdüler o gün. Bundan sonra çizkekle birlikte star parçamFasulyesin artık sen ne pasta yaptın be hemsooo aslansın kaplansın sen
Yaa süper yapmışsın ama hemsom ya mus kısmını nasıl yaptın, onu tutturmak çok zor birşey suslemen benden iyiydiArtık gaz verebilirsin serbest ahsjahjs ama o pasta güzelmiş gerçekten sildi süpürdüler o gün. Bundan sonra çizkekle birlikte star parçam
Burda bir kaç gün sürecekmiş ,bakalimHadi bakalımBizim burası 1 hafta güneşli ve sıcak
Evet,en sevdiğim havalarYarın başlıyo
Aynen canım,acele edinSunumları güneş varken yapın, sonra yağmurlu, bulutlu havada yapmak zorunda kalırsınız diyorsun dimi canım
EminizEminiz dimi labne koyuyoruz Nevreste sonra bide beyaz çıkmasın başıma
Bugün sadece iki tarif mi geliyor
Aşko onu tatlılara özel yaptımAşko,bütün Pınar Labne haftalarında 3 oy mu olacak? Nevreste Sadece tatlılar için miydi?
Tamam aşkomAşko onu tatlılara özel yaptım
Gerekirse yine yaparız
BuradayımNiye kimse yok ki
Yaz banaBuradayım
NasılsınYaz bana
Çok şükür iyiyim nevoşum, üzerimden yük kalktı sen nasılsınNasılsın
Darısı başımızaÇok şükür iyiyim nevoşum, üzerimden yük kalktı sen nasılsın
Inş nevoşum yeni videoya geçiyorum ınşDarısı başımıza
İyidir canım sağ ol
Sen ders çalışmaya başladın mı
Video izlemek iyi oluyorNet işini hallettin miInş nevoşum yeni videoya geçiyorum ınş