- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.611
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canimcim hep bozulacak diye oluyo bunlar dün paylaşacaktım olmadı bugün yapıyordum olmadı ucuncuden allah korusunKuzuum yaaa en önce labneyi koy sunum yapacağın yere , ben de unutmamak için kendime hep hatırlatıyorum, buzdolabında oluyor ya ,o da insanı şaşırtıyor, dışarda olsa gözümüzün önüne koyarız
Sampiyon sensin bilmem anlatabildim mi inandın miSağol kankirellam
opte geçsin
Yaaaaa yeriimmmm
Yeniden yaparsın senValla boşluğa geldi, zalımın kutusu bozulacak diye dolaba koydum
Allahın hakkı üçtür ,boşver üç olsun, güç olmasin bekliyoruz tarifini canım, hadi paylaş artıkAynen canimcim hep bozulacak diye oluyo bunlar dün paylaşacaktım olmadı bugün yapıyordum olmadı ucuncuden allah korusun
Yahu burdan bildirim falan geldiği yokki bana bende unuttum
Aslında 2.açılınca hep buraya geçiyorduk.Özellikle bildirim sonrasıAma geçemedilerYahu burdan bildirim falan geldiği yokki bana bende unuttum
Hep böyle oluyorAslında 2.açılınca hep buraya geçiyorduk.Özellikle bildirim sonrasıAma geçemediler
Hadi bakalımBizim burası 1 hafta güneşli ve sıcakHava yağacakmis önümüzdeki günlerde
Sunumları güneş varken yapın, sonra yağmurlu, bulutlu havada yapmak zorunda kalırsınız diyorsun dimi canımHava yağacakmis önümüzdeki günlerde
Yaptım üçüncüyü deYeniden yaparsın sen
Yaptım sonunda ,resimlere bakıyorum labne varAllahın hakkı üçtür ,boşver üç olsun, güç olmasin bekliyoruz tarifini canım, hadi paylaş artık
Yarın başlıyoHava yağacakmis önümüzdeki günlerde
Bu sefer inandım.Sampiyon sensin bilmem anlatabildim mi inandın mi
Fasulyesin artık sen ne pasta yaptın be hemsooo aslansın kaplansın senBu sefer inandım.