- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımCanım benim yaaa,ağzı bal yesin çocuklar, pizzaya bayılıyor zaten ,benim kızların da en sevdiği şeylerden biri pizza teyzesine de kıyamamış söylemeye kuzum ya ama teyzesinin 1.olma şansı çok yüksek ,hem tarifi ,hem sunumu çok güzel
Bazen tarif star olmalı örtü değilİşte o yok süslü var bende neysem bir bakayim köşe bucak
Anlaşıldı merkezzBazen tarif star olmalı örtü değil
Abi foruma gelmedi galibaBildirim hala yok
Netimde az girip bakıp çıkıyorum sürekliBildirim hala yok
Abla sen bildirim gonderemiyormusunAbi foruma gelmedi galiba
Yok canım onu sadece Kazen yapıyorAma benim adıma gönderiyorAbla sen bildirim gonderemiyormusun
Hadiyaaa neysem bekleyelim bakalımYok canım onu sadece Kazen yapıyorAma benim adıma gönderiyor
Senin bizimle hiç ilgin yok bunu da bilmiyorsunHadiyaaa neysem bekleyelim bakalım
Herhalde evet :)Abi foruma gelmedi galiba
Abla bazen senden herhangi bir konuda bildirim gelince ben sen gonderiyon sanıyorum. Kazeni bekliyoruz da bildirim için ama nebilim kimin adına geliyor farketmiyorumSenin bizimle hiç ilgin yok bunu da bilmiyorsun
Daha dur PeriiBu haftada olmayacak gibi benimde hadi hayırlısı oylama bir gelseydide kurtulsaydik stresten herşey belli olurdu
O iş Kazen'de canımAbla bazen senden herhangi bir konuda bildirim gelince ben sen gonderiyon sanıyorum. Kazeni bekliyoruz da bildirim için ama nebilim kimin adına geliyor farketmiyorum
Senin bizimle hiç ilgin yok bunu da bilmiyorsun
Az sabırNetimde az girip bakıp çıkıyorum sürekli
Keşke sende olsaydıO iş Kazen'de canım