- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
İnşallah tatlimcimBence de çekişmeli olacak bana da nevos önerdi inşallah iyi olur asko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tatlimcimBence de çekişmeli olacak bana da nevos önerdi inşallah iyi olur asko
Yarışma ve sunumu ben de seviyorum da ben yaptıklarımı çekerken eşimle şöyleyiz bak:
Eşim anne, ben oğlan.
Adam kabullenemiyor bir türlü, alışamadı hala ahskajksja
Benim eşim de ilk başlarda öyleydi, napıyosun sen der gibi anlamsızca bakıyordu bana sonra alıştı garibim, ben demeden profesyonel makinayla geliyor, çekeyim mi diyeAdam kabullenemiyor bir türlü, alışamadı hala ahskajksja
Benim eşim alıştıO çek diyor ben yeter diyorumSunuma şunu da koyalım mı diyorAdam kabullenemiyor bir türlü, alışamadı hala ahskajksja
Adamları da kendimize benzettikBenim eşim alıştıO çek diyor ben yeter diyorumSunuma şunu da koyalım mı diyor
Benimki öyle artıkÇocuklarda alıştıAdamları da kendimize benzettik
Yarışma ve sunumu ben de seviyorum da ben yaptıklarımı çekerken eşimle şöyleyiz bak:
Eşim anne, ben oğlan.
Firdevs gibiyim bendeBenimki öyle artıkÇocuklarda alıştı
Firdefs'i de bozdumGördüğü her şeyde bu sunumda iyi olur diyor
Teşekkür ederim pearl yolundan döndürmüşüm seniGünaydın kuzular firdefs ve ASSOSyal in tarifleri gelince onlara veririm demiştim ama sonra D Dediyy in poğaçası ve Metaverse un haşhaşlısı daha ağır bastı, onlara verdim oylarımı
kusura bakmayın firdefs ve ASSOSyal sosyalciğim fasulye zaten ,hadi o neyse de 3 hakkım olsa birini kesin firdefsin böreğine verirdim
Olsun. Kısmet bu işler. Bakalım sonuç ne olacak. İyi olan kazansın.Günaydın kuzular firdefs ve ASSOSyal in tarifleri gelince onlara veririm demiştim ama sonra D Dediyy in poğaçası ve Metaverse un haşhaşlısı daha ağır bastı, onlara verdim oylarımı
kusura bakmayın firdefs ve ASSOSyal sosyalciğim fasulye zaten ,hadi o neyse de 3 hakkım olsa birini kesin firdefsin böreğine verirdim
Çok komik ama yaFirdevs gibiyim bende
Kv demden annemden bile biseyler aldım geldim .Çok komik ama ya
Düz beyaz örtü bulman lazım saten ve süssüzKv demden annemden bile biseyler aldım geldim .
Olsun. Kısmet bu işler. Bakalım sonuç ne olacak. İyi olan kazansın.
Benim oğlan senin tarifi beğendi.Kesin 1.olur diyorAma teyzeme söyleme oda belki 3.olur dedi
Canım benim yaaa,ağzı bal yesin çocuklar, pizzaya bayılıyor zaten ,benim kızların da en sevdiği şeylerden biri pizza teyzesine de kıyamamış söylemeye kuzum ya ama teyzesinin 1.olma şansı çok yüksek ,hem tarifi ,hem sunumu çok güzelBenim oğlan senin tarifi beğendi.Kesin 1.olur diyorAma teyzeme söyleme oda belki 3.olur dedi
İşte o yok süslü var bende neysem bir bakayim köşe bucakDüz beyaz örtü bulman lazım saten ve süssüz