- 28 Haziran 2011
- 59.405
- 149.877
Sen bilirsin isiniAynalı sehpalarım var. Oraya geçme vaktim gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin isiniAynalı sehpalarım var. Oraya geçme vaktim gelmiş.
Tamam aşkomBildirim sonrası gideriz aşkom
Bu hafta bende olacağım
Bu motivasyonun nereden geliyor? Ben fasulye olduktan sonra saldım. Bu börekleri de öyle yapıp çektim. Sırf kalabalık olsun diye katılıyorum.Önümüzdeki yarışmaya sıkı hazırlan. Daha bitmedi
Çok güzel bir tarif aldımHiç yapılmadı belki sonuncu olur
Bu hafta bende olacağım
Yemek yapmayı ve sunum yapmayı seviyoruz.Ben
Bu motivasyonun nereden geliyor? Ben fasulye olduktan sonra saldım. Bu börekleri de öyle yapıp çektim. Sırf kalabalık olsun diye katılıyorum.
Eyvah geliyoooBu hafta bende olacağım
Bilmiyorum pek ama sen öyle diyorsan…Sen bilirsin isini
Çok güzel bir tarif aldımHiç yapılmadı belki sonuncu olur
Eşim hala dalga geçiyor benimle. Motivasyonum düşüyor.Yemek yapmayı ve sunum yapmayı seviyoruz.
Hee gülüm görürsem söylerimÇok güzel bir tarif aldımHiç yapılmadı belki sonuncu olur
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan…Eyvah geliyooo
Bilmiyorum pek ama sen öyle diyorsan…
Ondan sonra motivasyon enerji sinerjiYaklaşıyor yaklaşmakta olan…
Yarışma heyecanını seviyorumBu motivasyonun nereden geliyor? Ben fasulye olduktan sonra saldım. Bu börekleri de öyle yapıp çektim. Sırf kalabalık olsun diye katılıyorum.
Birinci olursa ne yapacaksınÇok güzel bir tarif aldımHiç yapılmadı belki sonuncu olur
Ikinci olmaya nevoş çok alıştıBirinci olursa ne yapacaksın
Bence de çekişmeli olacak bana da nevos önerdi inşallah iyi olur askoAldim işte bisiler bende kendime göre
Ya varya şimdi geliyor aklıma tam konu açılınca gelmiyor tarif marif ,aslında çok kral tarifler varyaa düşününce baya baya çekişmeli olcak bence önümüzdeki yarışma
Yarışma ve sunumu ben de seviyorum da ben yaptıklarımı çekerken eşimle şöyleyiz bak:Yarışma heyecanını seviyorum
Birinci olursa ne yapacaksın