albeniiiiiiiiii konudamısın halaaaaboshayallersmile
Tek mantıklı hareket var..
Çek git o evden..Ve bir an önce mahkemeye ver..
Adama bak,ah Allahım neden bana böyle birini vermedinki..Cümlealem görürdü bir erkeğin ne hallere düşebileceğini:hulya:
valla ben hiçkimse kdar mütevazi olamicam. keşke o koca bnim koca olsaydı. ben onu eşşek sudan gelene kadar döverdim... eşkkete sudan gelince. biraz yorunluğumu alr tekrar devm ederdim bu nee yha şakamı komedimi.... acaba bri yeni üye olduda dalgamı geçiyo dedim halaa şoktayım..deral boşanmalısın..! derhallll....hiç kendinede kusur kabahat bulma....resmen bi hanzoyla evlenmişin...ama sendede kabahat, 6 yıl çıktığın adamı nasıl olurdatanımazsın....neyse çok konuşmicam ben site kurallarına aykırı olucak!! özürde diliyorum herkesten ama bukadarıı olmazz olamazz.!
okuyunca sinirden çatladım ya ne biçim bi eş bu boşan diyemem çünkü çok zor bi durum ama çekilecek dertte diil ki ya.. bu arada canım eş durumundan buraya aldırdım demişsin ya samsun a sanırım demi, peki 6 sene nasıl flört ettiniz ayrı şehirlerde miydiniz?
ola ki bi daha döverse seni hastaneye git rapor al .ailen böylece daha çok anlarlar seni.15 tatilde de karar ver aileni de yanına alarak..tayinini hemen alamasan bile ücretsiz izne ayrılırsın samsundan ayrılırsın.zaten doğu da bi yere tayin istedinmi hemen olur.kendine yeni bi yuva kurarsın.insanı ailesi korur.'rabbim geçmişin kederi geleceğin endişesiyle bugünümü heder etmekten sana sığınırım' de.allaha tevekkül et.bi karar al.bence seninki sevgi değil alışkanlık.o da unutulur merak etme...farzetki kocan öldü.yok olsun hayatından..
6 sene çıkmışsın ve adamın sorunlu bir tip olduğunu anlayamamışsın ama olabilir bazı erkekler kendi tabirince, tapuyu almadan gerçek yüzünü göstermez..Senin ki de o hesap olmuş..
İlgisiz alakasız, bir kavgada seni boğmaya kalkmış, başka bir kavgada saçlarından yerde sürüklemiş, Pc bağımlısı, küfürbaz bir koca..
Ben olsam yol yakınken dönerim, mesleğim elimde, ailem arkamda, ne demek saçlardan yerde sürüklenmek cicim aylarında:))??? Komik.....
Tabii yine bazı arkadaşlar başlıycak burda ''ne kadar kolay söylüyorsunuz yuva yıkmak bu kadar kolay mı?'' diycekler de ben de yine ''karşımda beni boğmaya kalkan, saçlarımdan yerlerde sürükleyen bir koca (!) varsa ve çocuğum yoksa valla o kadar kolay yıkarım ki o yuvayı, ağzınız açık kalır:))))))))))) ...............diycemmm..
İyi düşün arkadaşım..
Adam ne olduğunu belli etmiş 5 aylıkken..Bu da bir şans aslında...
Saçlarından yerlerde sürüklenmek için okumadın evlenmedin sen...
Ailene anlat bu durumu ve adam akıllı bir düşün..
off canım ya Allah yardımcın olsun zor bir durum.. bide 6 sene çıkmışsınız hiç tanımamış olsan neyse gerçi tanımışsın çıkmışsın ama adam tuhaf çıkmış..peki sen ne yapmayı düşünüyosun aklında bişey var mı?şimdi bende ahkam kesmek istemiyorum şöle yap böle yap diye...Allah inşallah eşini doğru yola getirsin...
teşekkür ederim özlem ..heralde ben ağzımı burnumu kırınca akıllancam baksana hala seviyorum aşığım dediğime göre.Ancak o zaman boşanmaya kararlı olcam heralde
çalışıyo canım ya ama vardiyalı yani 3 gün evde 1 gün işte 24 saat mesai yapio 1 günde.ama 3 gün tamamen yan gelip yatıo işte sosyal hayat desen sıfır.sadece bilgisayar ve oyun...
canım benim dün elektrikler kesildi giremedim tekrar uyudum sonra.yeni geldim.off ya Melis 6 yıl güzel bişeyler paylaştığın bi insanı maalesef silemiosun yaa benimkide o hesap seviyorum o bana hakettiğim değeri vermese de ama bu demek değilki ayrılmayı düşünmüyorum düşünüyorum tabi ama bişeyleri yoluna koymam lazım bişeyleri öğrenmem lazım eş tayininden buraya geldim şimdi ayrılsam tutup beni allah bilir devlet nereye atacak bide orda düzen kurmaya çalışacam.gözümde o kadar büyüdü ki ama bi yandan da diyorum kafam rahat olacak huzursuz olmıcam bide korkuyorum ya hiç unutamazsam ya hep pişman olursam neden şunu da denemedim belki kurtarabilirdim die.offf hayatımda o kadar belkiler varki kafamda şaştı artık ne yapacağını
eger bu yazdıların hayal ürünü degilee sen gidersin o evden..aşıgım emek felan düşünme...ilerde yaşın felan geçer iyice biyere gidemessin sonra...yol yakınken dön..:mymeka:
Bir laf var herkes kendisini görmek istedigi yerdedir diye, demekki sende böyle bir hayati seviyorsun canim.
Bana eskiden yasadigim bir olayi hatirlatti. komsumuz olan aile hep kavga ederdi, kadin hep dayak yerdi kocasindan, bende dayanamaz polise haber verirdim. polis gelirdi kapiyida kadin acardi ve olanlari yalanlardi. Olan yine bana olurdu yardim etmek isterdim ama kadin yardim istemezdi, simdi yaslandikca anliyorumki, bazi insanlar böyle seylerden zevk alir hatta hosuna bile gider asagilanmakla.
Normal bir insan kilina bir zevall gelmesini istemez.
Bana sahsen kimse böyle davranamaz ayni anda bende döverdim herhalde. Yani bos kalmazdim.
Hele özellikle ben olsam coktan bilgisayarini camdan asagi atardim.
Ama sen bosver, bence ne bizi üz nede kendini, alismissindir herhalde artik, baska bir secenek görmedigine göre. Birde okumus kültür bir bayan olarak bunlari yasiyorsan. Pes diyorum baskada birsey demek istemiyorum. Bosver erkekdir döverde severde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?