e peki sen bigün kapıyı vurupta çıkmadınmı,
terket evini belki pişman olur davranışlarından,seni kaybedebilceğini anlamadıkça düzelmezki.
ayrıca beş kuruşta verme,ne biçim erkek ya karısından geçiniyor,kusura bakma canım sinirlendim..
hem seni evden kovması ne demek,seni namusu diye almadı mı o,seni kovsa dışarda başına bişey gelse nasıl erkeğim diye dolaşacak ortalıkta,
biraz baskın ol alttan alma aman evliliğim zarar görmesin aman ailem üzülmesin aman komşular duymasın diye diye olan sinir sistemimize oluyor biz kadınlar hep kendimize acı çektiriyoruzlmaz:
canim su kadar anlattiginla bir teshis koymak ne kadar dogru olur bilmiorum ama icimden geleni soyluycem. sen daha iyi analiz edersin. bence senin esinde asagilik kompleksi var ve bunu seni ezerek,gucsuz sevgisiz birakarak disa vuruyor. boylece kendini daha iyi hissediyor. boyle erkek o kadar cok ki... umarim boyle degildir. cunku bunu asmasi icin ciddi yardima ihtiyaci var esinin...
canım benim peki sen bu adamı hala seviyo musun.
ablamda sizinle aynı teşhisi koyduoffffffff doktorada gitmio nolcak ya nolur bi akıl verinnn gerçi herkesin vereceği akıl aynı benim aklımdan geçenle.of gel gör ki yüreğime anlat işte .
canım anlamadığım bişi var cinsellikle alakalı bi sorununun oloduğunumu düşünüyosun yoksa piskolojik başka sorunlarımı var
canım bence sorunu var çünkü sorunu olmasa istemezmi cinsellik hiç istemio ben isteyince de burnumdan gelio zaten psikolojik sağlam olsa bu hareketleri de yapmazdı ya -.-
albenim canim ben seni vajinusmus sayfasindan taniyorum sen bu illet hastaliginin yaninda bide boyle bi pskopalami ugrasiyordun
bu hastalik zaten insani cok hassas yapiyor ..
bosver her is olacagina varir
senin bu hastaligi yenesin varsa bile oyle bi esle mumkun degil care bulman
bu isin sonunu pek hayir gormuyorum ..
ailenin yaninda kalma fikrin cok guzel hem kendini hemde esini denemis olursun
unutma ki hic bir sey senin ruh ve beden sagligindan daha onemli degil ...
evet elif_sena bak ben o illeti yenmek için nasıl çalıştım derdime çare buldum tabi sayesinde hala çok da rahat olamasam da.Ama o derdine çare bulmak şöyle dursun bana çamur atıyo kendi sorununu örtbas için.nasıl yeneim ben tamamen bununla doğru sölüyosun yaklaşmıyoki alışayımoffff elif ya walla kafayı yicem okula hergün suratım düşük gidiyorum herkes soruyo hastamısın die hergün beni hasta zannediolar bişeyde diyemiyorum veremliye çıkaracaklar adımı.ayy bide senelerdir evli olanlar eşlerinden bahsediyolar nasıl imreniyorum ya...benim eşimde doğum günümü bile hatırlamadı.
şizoofren galiba bagırarak baskın çıkmaya çalışıyoor...o bagırınca sende bagır o rezil olsun..
öyele bi erkek erkek adam sıfatına bence girmezzz...az yesind euşak tutsun.sanki yorulmuşta çalışmışta yanına yemek istiyoo..b...yeee tövbe tövbe...mesleginiz varmış.bence çekme bööyle densizi..çoçuk olmdadn ayrıl....senin hastalıgınla bile dalga geçen bi eş ..bence çekme..kaar asenin tabii...bneim fikrim:1no2:
bende bağırsam hepten rezil oluyoz melis düşünsene ya önceleri bende bağırıyodunm farkındaydım sesim onunki kadar yüksek çıkıyodu merdivende üst komşuyu gördüm kadın selam bile veremeden geçti gittihaklı tabi her akşam bizi dinliolar hafta sonları bide gündüz dinliolar ekstradan.sonuçta her halükarda ben rezil oluyorum onlarda diodur allah bi,lir bu kadın ne yapıo da bunları duyuyo.çünkü tartışırken bana "ahlaksız,şerefsiz,ağzına s.çım " diye bağırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?