5 Aylık Evliyim Anlaşamıyoruz

Çocuğunuz yokken ayrilmaniz hayriniza olur zaten

Ondan hangi yönden üstün olduğunuzu düşünüyorsunuz

Allah tez zamanda sizi onlardan kurtarmayı nasip etsin. Çok üzülüyorum erkeklerin nişanlıyken maske takıp evlendikten sonra o iğrenç yüzlerini göstermelerine. Sizde kötü bir tecrübe diyip ayrılın yoksa ömür boyu enerjinizi sömürecek bu insan müsveddesi

Eşiniz suanki durumunuzda sizi kendisinden neden üstün görüp kıskansın?
Kendinizi, ailenizi farklı, üstün görme çabanızı anlayamadım.
İşe girip girmemenizi bile eşinizin isteğine bırakmışsınız ve öyle olunca tüm olumsuzluklara rağmen evlenmişsiniz.
Ben bu noktada sizde de hata gördüm.
Zararın neresinden dönerseniz kardır artık.

Onu ben tanıyorum siz değil.Benimde hatalarım var en büyük hatalarımda kendime biliyorum
Yol yakınken ayrılmak en doğrusu artık

Amin inşallah ayrılacağım Allah herkesi korusun böyle insanlardan ben yaşadım başkaları yaşamasın.

Bende sizin gibiyim ama hayla çekiyorum aileme gitmeme kısıtlıyor kendide küs zaten haftada bir gdierim oda bim götürür getirir canım ister ki kalayım bir gece şiddet uygular vs ben onun ailesiyle çok iyiyim ama o bunun karşılığını bana veya aileme vermiyor Baskı altındayım bana diyor kapı şurada git diyor psikolojim çok bozuk nasıl konuşcagimi bilmiyorum çok şey var daha

Neden çekiyorsunuz…Şiddette varmış bunu yapmayın lütfen kendinize.O sizin ailenize nasılsa sizde onun ailesine öyle olun kraliyet ailesiler mi
Susup alttan aldığınız için kapı şurada git deme konumuna kadar gelmiş kendinizi çaresiz göstermeyin asla güçlü durun o bundan birazda olsa çekinsin

Onda fakat düğün videosu var ve ses kaydı var vermem altınları dediği ses kaydı mahkemede geçerli mi bilmiyorum fakat avukatla görüşücem
Avukatla mutlaka gorus sanirim fotograflarda yeterli ses kaydida gecerli. Ama ses kaydi watsaptaysa herkesten sil yapabilir dikkat et onu mutlaka yedekle. Hatta garanti olsun diye annene ve kardesine de at.

GÖz göre göre evlenmişsiniz, hamile kalmadan ayrılın ayrılacaksanız..

Muhtemelen ayrılık ciddiye binince kapınızda kul köle olacak size çok sözler verecek..
Eğer affederseniz bir süre iyi olacak sonra daha kötü..
Hatta üzerine bir de çocuk olursa sizi çaresizliğin dibine sürükleyecek.
Kendinizi azıcık seviyor ve sayıyorsanız olumlu - olumsuz tüm duyguları bir kenara bırakıp sadece boşanmaya odaklanın.

canim zorla seni kimse nikah masasina oturtmamiski.sen kendin imzani atmissin dugunude yapmissin.oncelikle yanlis secimler yaptigini icinde kabul edeceksin .kabul et ruhun rahatlasin sonra cocuk yapmadan kisa surede ayrilacaksin.sorgulama daha bundan sonra .aileai sana ömur boyu cektircek belli

Sanki daha önce konu açmıştın yanlış mı hatırlıyorum.Görüştüğümüz zamanlarda farklıydı falan demiştin.Bekarken maddi durumum iyiydi vs.Çok çok üzüldüm Ayrıl biran önce hayatına bak

Kocan kusura bakma ama şerefsizin tekiymiş. İnşallah sözünden dönmezsin yoksa çok çekersin.

Tecrübe oldu diyip devam et bunlarla baş edilmez. Bak hayatına. Evlenirken aileler de evleniyor bu gerçekten doğru. Konu evlilik olunca önce insanın ailesine bakılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…