• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

Eşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun
konuyu silmişsiniz ama sağolsun arkadaşlar alıntılamış okuduk yine de :)
ne yaptınız konuştunuz mu eşinizle

Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum
Sizin hayatınız, ben size boşanın boşanmayın diyemem. Ancak net söyleyeceğim şudur; Düzeniniz ve eşinizle ilişkiniz (sevgi/saygı /anlayış/sadakat/sizin isteklerinize ve aile kavramına önem verme vb) tam olarak oturmadan asla ve asla çocuk düşünmeyin, sağlam bir şekilde korunun. Olur da işler yoluna girmezse bir çantanızı alır çıkarsınız, çocuk olunca boşanmak çok çok zor..

Kimse kötü bir şey söylemedi. sadece gerçekleri söyledi okuduğum kadarıyla konuda. eee peki insan bu konuyu neden silme ihtiyacı hisseder. aklıma gelen tek sebep eşinize söylenen sözler ki bunlar gerçekler zorunuza gitmiş olmalı. üzgünüm ama maalesef siz inanmak istemeseniz de eşinizin durumu bu. akşam tuvalete bile rahat gidemiyorsunuz ve eşiniz bunu görmüyor, aklına bile getirmiyor durumun absürtlüğünü. böyle aile falan olunmaz. sabah programlarında çıkan birçok konu da bunun kanıtı zaten.

Dönüşümlü falan olmaz,orada yaşayacaksa illaki kendine bir ev tutup düzen kursun.
Araba parası biriktirse alıp başını gidecek mi sanıyorsunuz? Araba elzemmiymiş,abinin evinde yaşayacak onlara zorluk çıkaracak kadar

Yerinizde olsam anne/baba kim varsa bir aile büyüğünü araya sokar bu duruma bir son verilmezse kızımı o evden alırım dedirtirdim. Olmaz yani ne münasebet.

Bu hakediyor ya bosverin. Zaten bunun gibi komsum vardi boyle seslerini cikaracak potansiyelde degil bunlar. Komsumun kocasi fabrikada calisiyordu dugmesine basilmis robot gibiydi adam. Beyaz tenli sisman herseye salak salak gulmekten ortada dolanan bir panda sanardiniz. Adamin erkek kardesi geldi aylarca kaldi. Komsum bir cok kere konustu kocasi konusuyodu ne dedigi bile belli degildi. Adamin onune hergun tarhana misir corbasi koy ekmegi koy yesin. Saati gelsin servisle ise gitsin gelsin saati dahi sasmazdi bazen servis eve kadar getirmese acaba bu adam yolda kaybolurmuyfu derdim 😂ama karisinin evde bir dedigini iki etmez bu tipler. İki bilesik alip koluna taksanbu sevgide susar yani size diyim

Millet senin yerine delirmiş burada seni savunmuş sen de konuyu silip gitmişsin.
Yazık ediyorsun kendine farkında değilsin. Bu gitse başkası gelecek ve senin ömrün de evliliğin de böyle geçecek. Orası da muamma ama umarım babanla dönersin.

Maaşını veren kadın gibi konu sahibine de bir şey yapamaz susup oturur yazacaktim
Dedim yazma boşver yanılırsın belki
Keşke yazaydım yine düşündüğüm gibi çıkmış

Her şeyi hakediyorsunuz
Sakın bırakmayın başkalarının başı yanar
Böyle iyi

Back