- 4 Kasım 2018
- 26.201
- 108.680
- 598
- Konu Sahibi sevgidjjdjd
Ay banlanmak istemiyorum
Tabii ki kimse sasirmadi gelipde konuyu silmenize
Tabii ki kimse sasirmadi gelipde konuyu silmenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu silmişsiniz ama sağolsun arkadaşlar alıntılamış okuduk yine de :)Eşimle bu akşam konuşacağım anlarsa anlar anlamazsa benim dayanacak gücüm kalmadı babamla da konuştum cuma günü gelip beni alacak uzaktan akraba olduğumuz için aman babam duymasın dedim ben bir şekil hal ederim dedim ama baktım olmuyor babamla konuştum hak verdi bana eşinle son kez konuş çözüm buldu buldu bulamadı ben seni almaya geleceğim dedi adam olan karşıma çıkar dedi sın raddemdeyim artık kopacaksa kopsun
Sizin hayatınız, ben size boşanın boşanmayın diyemem. Ancak net söyleyeceğim şudur; Düzeniniz ve eşinizle ilişkiniz (sevgi/saygı /anlayış/sadakat/sizin isteklerinize ve aile kavramına önem verme vb) tam olarak oturmadan asla ve asla çocuk düşünmeyin, sağlam bir şekilde korunun. Olur da işler yoluna girmezse bir çantanızı alır çıkarsınız, çocuk olunca boşanmak çok çok zor..Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum