• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Aylık Evliyim Anlaşamıyoruz

affedip bir de çocuk yapma bence ömrün cehennemde geçer. demedi deme. bu sözümü hatırla hep. zararın neresinden dönersen kardır. ağla. üzül. kahrol ama boşan. sonunda ohhh beeee diyeceksin. rahatlayacaksın.
Aslaa…Eski hayatımı özlüyorum çok mutlu huzurluydum.Sevdim inandım hayatım cehennem oldu.Çok teşekkür ederim hiç unutmuycam sözlerinizi
Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olurmuş..

Kaç kez affettim evliliğimin 15. Gününde ailene gitmeyeceksin diyip masalar yumrukladı korktum evden zor çıktım.Ailemi ve beni çekemiyor ondan üstün oluşumuzu kaldıramıyor hep bir kin içinde bazen seviyor bazen öldürüyor beni
Masa yumruklamış gitmenize izin vermemiş manyak herif. Polise şikayet edin uzaklaştırma alsın. En yakın zamanda dava açın. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌺🌸

Aydın olmakla gelenek farklı şeyler bizde her şey geleneğe göre yapılır
Kendisi üstlendi her şeyi bende sustum kabul ettim ama içime sinmedi bunuda asla dile getirmedim bile
Sonrasında yaptığı her şeyi başıma kalktı
İşinize gelen yerde aydın, işinize gelen yerde geleneksel olduğunuz anlaşılıyor bu yazınızdan.

Eşimde evdeydi hatta annesini yatağımıza kilolu olduğu için kendisi yardım etti bazaya uzanmasına.Boşanıcam ben hayatımda böyle şeylerle hiç denk gelmedim ama evlendim.Şu an çalışmıyorum fakat paramda var mesleğimde sıfırdan bir hayat kuracağım kendime kimseye ihtiyacım yok
Ne güzel paranız, mesleğiniz varmış. Kimseye ihtiyacınız yok kesinlikle. Kendinizi kurtarın bu ruh hastası eş ve ailesinden.

Ne güzel paranız, mesleğiniz varmış. Kimseye ihtiyacınız yok kesinlikle. Kendinizi kurtarın bu ruh hastası eş ve ailesinden.
Masa yumruklamış gitmenize izin vermemiş manyak herif. Polise şikayet edin uzaklaştırma alsın. En yakın zamanda dava açın. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌺🌸
Amin tek amacım bu şu anda ben küllerimden doğarım ama o kendi kötü dünyasında ailesiyle kahrolsun.

Öncelikle o altınlar gelinin hakkı hiç de erkeğin değil. Eşim hep der onlar senin diye. Ayrıca öyle kaynana mı olur yatağa yatıp kontrol etmek filan nedir. Benim yatak odam ilk günden beri kitli durur hiç de aç da bi bakayım vs demez. Valla biran önce kurtulursunuz inşallah

Adam nişana kadar kendisi yapmış düğünde onun tarafının taktığı altınları istemesi kadar doğal bir şey yok bence. Yani sizin annenizin taktıklarına filan da çökseydi evet haklısınız derdim ama 5 aylık evlilikte neden erkek tarafının taktığı altınlar da kadının oluyor. Emsal karar var biliyorum ama bence sizin durumunuzda bu biraz mantığa aykırı. Ama onların dışında üzülen kırılan sizseniz yol yakınken dönün derim

Öncelikle o altınlar gelinin hakkı hiç de erkeğin değil. Eşim hep der onlar senin diye. Ayrıca öyle kaynana mı olur yatağa yatıp kontrol etmek filan nedir. Benim yatak odam ilk günden beri kitli durur hiç de aç da bi bakayım vs demez. Valla biran önce kurtulursunuz inşallah
Aklı fikri altında ve paradaydı ilk günden beri
Altınları alınca hakkımı haram ediyorum kefen parası et dedim.buna bile duymadı lafta çok imanlı birisidir bugün kandil gecesi baban için dua ettim namazda dedi babama dua ediyorsun anneme yardım etmiyorsun dedim bir şey diyemedi.Ben zaten normal biri olduğunu düşünmüyorum psikolojik sorunları var emniyet personeli birde bu durumda var
Kaynanam nişanlıyken sinirli silahıda var demişti önceden demiş aslında ben kör olmuşum

Aklı fikri altında ve paradaydı ilk günden beri
Altınları alınca hakkımı haram ediyorum kefen parası et dedim.buna bile duymadı lafta çok imanlı birisidir bugün kandil gecesi baban için dua ettim namazda dedi babama dua ediyorsun anneme yardım etmiyorsun dedim bir şey diyemedi.Ben zaten normal biri olduğunu düşünmüyorum psikolojik sorunları var emniyet personeli birde bu durumda var
Kaynanam nişanlıyken sinirli silahıda var demişti önceden demiş aslında ben kör olmuşum
Ahh be önceden sinyalleri vermiş te sen sallamamışsın. Evlenınce değişmiyor daha da katlanarak artıyor.

Adam nişana kadar kendisi yapmış düğünde onun tarafının taktığı altınları istemesi kadar doğal bir şey yok bence. Yani sizin annenizin taktıklarına filan da çökseydi evet haklısınız derdim ama 5 aylık evlilikte neden erkek tarafının taktığı altınlar da kadının oluyor. Emsal karar var biliyorum ama bence sizin durumunuzda bu biraz mantığa aykırı. Ama onların dışında üzülen kırılan sizseniz yol yakınken dönün derim
Ailemin taktıklarınada çökecekti vermedim.Ve halen aklı onlarda
Benim altında parada gözüm olmadı hiç ikimizin bunlar dedim ev düşünüyorduk onlarla
Altınlar evde bile değil nereye koyduğunu dahi söylemiyor amacı ilk günden beri kendisini altınları alarak garantiye almaktj çünkü evlilik yürüteceğine inanmadı.Ben sadece mutlu olmak istedim ama olmuyor ezilen üzülen benim

Ahh be önceden sinyalleri vermiş te sen sallamamışsın. Evlenınce değişmiyor daha da katlanarak artıyor.
Olacağı varmış diyorum artık tek isteğim daha fazla yıpranmadan kurtulmak gözlerimde hayat ışığı söndü resmen bu sürede

Emsal kararı bilmiyorum süre önemli mi fakat şu kararı biliyorum hukukta düğünde takılan altınlar gelinin hakkıdır
Düğünde kendisine takılan altınlar üzerindekileri toplayıp ablasına verdi direkt ve halen onda bana sormadı bile.

Ailemin taktıklarınada çökecekti vermedim.Ve halen aklı onlarda
Benim altında parada gözüm olmadı hiç ikimizin bunlar dedim ev düşünüyorduk onlarla
Altınlar evde bile değil nereye koyduğunu dahi söylemiyor amacı ilk günden beri kendisini altınları alarak garantiye almaktj çünkü evlilik yürüteceğine inanmadı.Ben sadece mutlu olmak istedim ama olmuyor ezilen üzülen benim
O zaman o yamyamdan tez zamanda kurtulursun inşallah kardeşim ne diyeyim

Bizden bi halt olmaz sana die bağıra bağıra gelmişler düğün günü bile .

Kınaya gelmedıklerınde de vazgecebılırdınız çok kez size kapı aralamak falan değil çat çat kapı kapatmışlar .

Siz kandırıldım diyorsunuz ama böyle bi kandırılma şekli de yok .

akrabalar bile aman çocuk yapma demişler artık insanlar düğün gününde nası şoka girdilerse . O gün gelmıyorum diyip gitmeyecektınız .

Herkesin içinde herkesın sizi haklı gördüğü konumda kapıyı kapatıverecektınız . Yaptıkları masraflarla tutuşup kalacaklardı .

Yıllarca bunun piskolojisini atıp kimseye guvenemıceksınız belkide Kendınıze yazık etmişsiniz . Bundan sonrası için dönmeyin şans falanda vermeyin inşAllah ben boşandım çok mutluyum ayaktayım konularınızı da okuruz

Bizden bi halt olmaz sana die bağıra bağıra gelmişler düğün günü bile .

Kınaya gelmedıklerınde de vazgecebılırdınız çok kez size kapı aralamak falan değil çat çat kapı kapatmışlar .

Siz kandırıldım diyorsunuz ama böyle bi kandırılma şekli de yok .

akrabalar bile aman çocuk yapma demişler artık insanlar düğün gününde nası şoka girdilerse . O gün gelmıyorum diyip gitmeyecektınız .

Herkesin içinde herkesın sizi haklı gördüğü konumda kapıyı kapatıverecektınız . Yaptıkları masraflarla tutuşup kalacaklardı .

Yıllarca bunun piskolojisini atıp kimseye guvenemıceksınız belkide Kendınıze yazık etmişsiniz . Bundan sonrası için dönmeyin şans falanda vermeyin inşAllah ben boşandım çok mutluyum ayaktayım konularınızı da okuruz
O kadar haklısınız ki.Bu aptallığı nasıl yaptım bilmiyorum Babamın olmayışına çok güvendiler bu bir ve bu şehirde akrabalarımızda yok kimsesizliğimize güvendiler belkide
Her şey apaçık olurken ben hep ayrılmak istedim ama bırakmadı bir şekilde üzerini örttü.Dini nikah günü ayrılıyordum ağladı duygu sömürüsü yaptı
Naptı ne etti buraya kadar geldi
Tek derdi para altındı ailesinin yanında sığıntı gibi yaşamaktan bıkmış ve beni kullandı bunlar için benim kanaatim bu artık

Lütfen affetme bir kadın olarak fikir veriyorum gitsinler kandıracak başka bir oyuncak bulsunlar kendi hikayemi okudum resmen. Sana tek bir önerim var tek celsede bitir para için bu adamlar cirkinleşir bırak onların olsun sen kendini kazan para pul altın bunlar önemli değil. Ben mesleğime bile sıfırdan başladım ne tamzinat ne de nafaka istedim çünkü vermeyeceği gibi süründürecekti. Dedim Bilun kendini kazan en önemlisi bu. Lütfen sende kendini kazan ne b.k yerlerde yesinler. Kocan sıfatlı kişi de gitsin anasıyla paylaşsın eşyalarını. Ana kuzusu erkekten nefret

Boşanın. Adam manyağın teki. Ailesi zaten korkunç insanlar. Mis gibi boşanıp annenizle kardeşinizle oturursunuz.

Lütfen affetme bir kadın olarak fikir veriyorum gitsinler kandıracak başka bir oyuncak bulsunlar kendi hikayemi okudum resmen. Sana tek bir önerim var tek celsede bitir para için bu adamlar cirkinleşir bırak onların olsun sen kendini kazan para pul altın bunlar önemli değil. Ben mesleğime bile sıfırdan başladım ne tamzinat ne de nafaka istedim çünkü vermeyeceği gibi süründürecekti. Dedim Bilun kendini kazan en önemlisi bu. Lütfen sende kendini kazan ne b.k yerlerde yesinler. Kocan sıfatlı kişi de gitsin anasıyla paylaşsın eşyalarını. Ana kuzusu erkekten nefret
Affetmeyeceğim..Fakat nasıl bir yol izleyeceğimide bilmiyorum boşanma vs olaylarına çok uzağım aile olarak yaşanmadı hiç hatta sülale olarak nereden başlayacağımı bilmiyorum.Evet çirkinleşirler biliyorum bana para verirken bile eli titreyen bir insan hayatları namusları şerefleri para ailemden bir çıkarı olmadığı için maddi olarak aileme bile yaklaşmadı hiç evlenince ya nereden tiksineceğimi bilmiyorum artık.Şu an her şeyden önemli olan benim evet ama bu olaylardanda kolayca sıyrılsın her şey ona kar kalsında istemiyorum ama bir yandanda Allahından bulsun tek celsede bitsin diyorum.

Back