Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı