5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Affetmeyeceğim. Arkamda babamın desteği malesef yok. Benim üstüme de bir sürü borç var. Bir de boşanmış biri olarak beni kimse istemeyecek herkes dışlayacak diye korkuyorum. Onu affetmeyeceğim. Sadece içimi açmak istedim nasıl bir yol izlemeyelim tavsiye almak istiyorum.😢
Dünyada boşanan zibilyon insan var siz onların sizin hakkınızdaki düşüncelerini boşverin

O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi 😔
Üzülerek söylüyorum hastalık kapma ihtimaliniz yüksek. Evlenmeden önce aldatmadı demişsiniz ama bence aldatmıştır siz farketmemişsinizdir. Açık kadınların fotoğraf ve videolarına bakıp, kaydeden bir adama nasıl güvenip evlilik yaptınız? Bu direkt soğuma ve güvensizlik nedeni.

Herşeyden önce senin için çok zor olacak biliyorum ama sakin kalmaya çalışıp, hangi travesti ile birlikte olduysa, sağlığının takibi için onu bulup iletişim halinde kalmalısın.
Sonra da, afedersin ama o pisliği hayatından çıkarıp, kendine yepyeni bir yol çizmelisin.
Evet üzüleceksin, aklına geldikçe çıldırıyor gibi de olacaksın, bunun için de uzman desteği almalısın.
Dua et ki, bebeğin yok ve inşallah herhangi bir hastalık kapmamışsındır.
Allah güç kuvvet versin :dua::dua::dua::dua::dua:
Bu duygunun tarifi yok. Sanki o güne kadar yaşadığımı hissediyordum kalbim atıyordu. Şimdi sanki kalbim bedenimden sökülüp alınmış. Buz kestim taş kestim resmen. Sanki yaşamıyorum canlı cenaze gibiyim. Kimseye içimi açamadım. Durup durup ağlıyorum. Aklıma geldikçe çıldırıyorum ona yumruk atmak istiyorum tükürmek istiyorum yüzüne. 😭😭

Aldatmış olabilir büyük ihtimalle de sizin haberiniz olmamıştır bayağı profesyonel kendine klasör yapmış,organize etmiş, uygulamadan haberi var ve telefonla görüşmüş. Şüphelenmeyin diye de düzenli sevişmiş.

Siz annesi yerine geçmişsiniz. Belki biseksüel veya gay olabilir. Gay olup toplumda sırf saklamak için evlenenler var. Murat övünç’ün dü sanırım .oğlu var hatırlatırım.

Avukatla anlaşıp protokol imzalarsa anlaşmalı boşanma oluyor. Geçenlerde burada bu konu çok konuşuldu. Boşanan da çıktı.
Belkide 50 kere yüzüne tükürüp tokat attım. Beni kullandın değil mi? Bu eğilimlerin vardı benimle evlendin. Sırf çocuğum olsun evde hizmetçim olsun diye. O kadar kendimi kaybettim ki komşular korkmuş polis çağırmışlar. Bir ara bana birşey olacak sanmış. Lanet olsun bütün bedduam onun üzerine. Gün yüzü görmesin yüzü gülmesin inşallah 😔

Fotoğraflara bakmak ayrı diyelim ama ilişkisi olan birinin başka kadınların fotoğraflarını, videolarını kaybetmesi niyetini ortaya koymuyor muydu zaten? Görmezden gelinecek bir şey değilmiş bu da.
5 aylık evliyken sizi aldatan eş evlenmeden önce neler yapmıştır ayrıca, öncesi ilgili hic emin olmayın. Sizi kandırmış her türlü aldatma şekline bakarsanız. Nereden bakilsa mide bulandırıcı. Olayın sıcaklığı geçmeden ayrılmaya yoluna girin derim ama affedecek gibi şeyler duyuyorsunuz, aynı evde yaşamaya devam ettiğinize göre 🙄
Ona evden gitmesi için zaman verdim. Bir an önce tut evini dedim. Ondan boşanacağım. Bütün borçlarımı ödemek ve bana nafaka vermek kaydıyla.

Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah güç versin bu zor günleri atlatmanıza
Normal bir kadın olsa ki elbette onun da affı yok da travesti çok uç bi nokta bence. Ben bunu normal göremiyorum sapıklık
Kendinizi kurtarın bir an önce
Keşke 5 tane kadınla aynı anda birlikte olsaydı da travestiyle olmasaydı. Aklıma o kadar kötü şeyler geliyorki. Düşündükçe kendimden bile iğreniyorum. Benim bir suçum yok kimse bilmiyor ama insanların yüzüne nasıl bakarım diye içim içimi yiyor. Rezil bir durumdayım.

Ben artık boşanmış kadın olarak etikenetlemeceğim dedim. Sanki bir daha kimse beni almayacakmış gibi hissediyorun. Oğlına boşanmış gelin kim kabul ederki hep bu aklımda.😥
siz kendinizi alınacak verilecek bir mal gibi görmezseniz kimse de görmez

ha yok illa öyle görecem benim dünyamda kadın mal çünkü, diye düşünüyoranız da bakın bayilerde 0 km araba bile yok şu sıra..kalmadı, ama ikinci el araca da talep korkunç, merak etmeyin !

bu kafa yapınızı biraz değiştirirseniz çıplak foto arşivi yapan adamla değişir diye evlenmek yerine biseksüel olduğunu fark edebilirsiniz belki evlenmeden...bir dünya da borca girmemiş olursunuz.

Ona evden gitmesi için zaman verdim. Bir an önce tut evini dedim. Ondan boşanacağım. Bütün borçlarımı ödemek ve bana nafaka vermek kaydıyla.

Avukat bulup hareket etmezseniz elinizdekileri telefonu ele geçirir siler kendinize mail atın ve drive’a yükleyin bir kaç yedek yapın USB’lere koyun.

siz kendinizi alınacak verilecek bir mal gibi görmezseniz kimse de görmez

ha yok illa öyle görecem benim dünyamda kadın mal çünkü, diye düşünüyoranız da bakın bayilerde 0 km araba bile yok şu sıra..kalmadı, ama ikinci el araca da talep korkunç, merak etmeyin !

bu kafa yapınızı biraz değiştirirseniz çıplak foto arşivi yapan adamla değişir diye evlenmek yerine biseksüel olduğunu fark edebilirsiniz belki evlenmeden...bir dünya da borca girmemiş olursunuz.
Biseksüellik konusunu ona açmıştım. Ben çapkın, gece eve gelmeyem, biseksüel ya da farklı eğilimleri olan biriyle evlenmek istemediğimi söylemiştim. Hatta hayattaki en büyük korkum 1. Eşimin beni paylaşmak istemesi 2. eşimin beni aldatmasıydı. Malesef 2. başıma geldi. Ama evlenmeden telefonunu falan karıştırdım hesaplarına bakıyordum travestilerle ilgili bir şey yoktu. Yoksa anında bırakırdım. Keşke o zaman yapsaydı keşke. Daha fotoğraf çekimi bile yapmadık bu yaz yapacaktık. Gelinliğim koridordu öylece asılı duruyor. O kadar özenip yaptırmıştımki her detayına kadar işleme yaptırmıştım. Gördükçe kahroluyorum. Yazıklar olsun böyle erkeklere Allah belasını versin hepsinin 😭😭

Keşke 5 tane kadınla aynı anda birlikte olsaydı da travestiyle olmasaydı. Aklıma o kadar kötü şeyler geliyorki. Düşündükçe kendimden bile iğreniyorum. Benim bir suçum yok kimse bilmiyor ama insanların yüzüne nasıl bakarım diye içim içimi yiyor. Rezil bir durumdayım.
Aldatılmanın psikolojisini okuduğumda öğrenmiştim bunu: aldatılan kendini suçluyormuş, mesela siz de insanların yüzüne nasıl bakarım diyorsunuz 🙁 niye bakamayacaksınız? Yetim hakkı mı yediniz? Eşinize ihaneti siz mi ettiniz? Evliyken grup seks partilerinde mi basıldınız? Siz sadece kötü bir olay yaşadınız ve bunun suçlusu hiçbir şekilde siz değilsiniz 🫶 Allah karşınıza çıkarmış ki hastalıktan vs korunmuşsunuz. sadece psikolojik olarak doğal bir süreçten geçtiğinizi bilin. İnşallah bu günler de geçecek.

S.r edin şerefsizi. Yok yeni evliyiz falan. Bunu affederseniz daha çok şey gelir başınıza. Konunun üstünü kapatıp yağ sürmeyin adamın ekmeğine. Kusura bakmayın ama ayrılmazsanız suçlu siz olursunuz.
Ayrılacağım. Doğruyu söylemekle tehdit edip bütün borçlarımı ödeteceğim. Ne eksiğim varsa hepsini karşılatacağım. Ama benden ayrılırsan ben peşini bırakmam seni seviyorum diyor. Yaşayamam ölürüm diyor.

Merhaba. Yıllardır forumu takip ediyordum ilk defa yazma durumunda kaldım. 2 gündür ölü gibiyim. Eşimle 2018de onun beni görüp beğenmesiyle tanıştık. 2021 ağustos ayında evlendik. İlişkimiz hem maddi hem manevi çok zorluklar atlattı. Eşyalarımız, evimizi aileler pek yardım etmeden tırnaklarımızla kazıyarak aldık. Onun kusurlarıyla kabul ettim ve kendini bu zamana kadar eşinden geldiğince düzeltti. Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Evlendikten sonra tekrar yaptığını yakaladım ve çok büyük kavga ettik. 3 ayda boşanma noktasına geldik.
En azından seni gerçekte hiç aldatmadım benimki alışkanlık söz yapmayacağım bırakacağım dedi. Son zamanlarda fazla da bakmıyordu zaten. 1 ay önce çalıştığı iş yerinden anlaşamadı ayrıldı. Ek iş yapacağım 2 3 ay sonra işe girerim işssizliğimi de alırım dinlenmemde lazım çok yoruldum bu işten dedi. Anlayış gösterdin. Gününün çoğunluğunu evde geçiyor. Ben günde yollar birşikte 10.30 saat işteyim yoğunum.
3 gün önce ben işteyken başka bir işle ilgili görüşmeye gideceğim dedi. Onun beni aldatmayacağına emin olduğum için evlenmiştim ama nedense içime o akşam eve geldiğimde kurt düştü.
Dün o uyurken telefonunu aldım gizli program yüklemiş programın şifresini kırdım. Gördüklerim karşısında şok geçirdim. Bir siteden insgram gibi vir yer travestilere mesaj atmış. Selam seni çok beğendim görüşmek istiyorum diye 3 4 kişiye yazmış 4 gün önce. Sonra mesajlarına baktım bilet yerinden 3 gün önce mesaj gelmiş. Bana iş görüşmesi diye gittiği yere değil başka bir ilçeye gitmiş saat 12de gidiş 18.30 dönüş bileti almış. O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.Dışarda olduğum yere yığıldım. Hemen eve geldim uyuyordu uyandırdım ağlamaya başladım. İnkar etti gittim ama evine gitmedim geri döndüm yapmadım diye. Ben de sana boşanma davası açacağım savcılıktan telefon konuşmalarını herkesin önüne çıkaracağım dedim. Korktu ve itiraf etti. Evet gittim kendimde değildim ogün dedi nasıl yaptım çok pişman oldum dedi. Sabah 6 dan akşama kadar ağladım hesap sordum. Canım o kadar yanıyorki bu hayatta başıma gelmesinden en korktuğum şeyi bana en sevdiğim insan yaşatmıştı. Meraktan gittim sadece 1 saat durdum ama o gün sanki kendimde değildim dedi. 2 3 saat ağladı özür diledi. Kavga sesinden kapıya polis geldi zor bela onları gönderdik. Bir daha yapmayacağım kulun olurum töbe edeceğim Allaha döneceğim beni yakalaman iyi oldu, sözünden çıkmayacağım, istersen akıllı telefon kullanmam dedi. Beni hiç kimse senin gibi sevmedi annem bile nolur bırakma beni zor olsada affet sensiz yaşayamam dedi. Gerçekten de onu büyük bir aşkla sevdim. Ne yemekte ne temizlikte ne de ilişkide evimi ve onu ihmal etmedim. Benimle olmak istediğinde hiç geri çevirmedim. Gün aşırı bazen hergün birlikte oluyorduk. Hergün kucağıma alıp saçını yüzünü severek masaj yapıyordum. Birbirimizin kollarında ve kucağında uyuyorduk.
Bense ondan iğreniyorum ve hala inanamıyorum. Onun bu yaptığından kendime güvenim, inancım kalmadı. Hayallerimi her şeyimi yıktı geçti. Ben boşanmak istiyorum dedim ama mahkemeye beni bir kadınla aldattığını kabul ederek boşanacaksın dedim. Böyle olayda arkamdan konuşsunlar istemiyorum kimse duymasın. Şimdi bana melek gibi davranıyor. Zaman ver herşey düzelecek diyor ama benim içimde her şey öldü. Dünden beri ruh gibi dolaşıyorum annemi kaybetmiş gibi acı çekiyorum her dakika ağlıyorum.
Hala inanamıyorum birbirimizi deli gibi seviyorduk 5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı. Bunda sonra asla güvenemem, sevemem. Ona bakınca iğreniyorum. Her şeyim yep yeni bir sürü borcumuz var yuvamızı nasıl dağıtacağım bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem güvenemem bunu da biliyorum. Ne yapacağım? lütfen bana böyle bir durumu yaşamış olanlar varsa özellikle yardım edin nasıl yaşayacağım?
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz o adamı affedeceksınız, umarım yanılırım

test yaptır kesinlikle evet en kötüsü bu ib.e heriften hastalık kapmak.

boşanırken kesinlikle travestiyle aldattığını söyle. başka kadınların günahına girmesin senden sonra da. topoş oğlu top aşırı sinirlendim.

asla üzülme. sen kazançlı çıktın unutma

İlla ki test yaptırması gerekli!
Hayır, tabii ki kocamla yattınız mı demeyecek!
Eşimden boşanacağım ve sırf kendi sağlığım için seninle konuşmak istiyorum diye başlayabilir mesela konuşmaya.
Travestiyi nerden bulacak bir, buldu diyelim niye muhatap olacak. Ne soracak yani hasta mısınız ona göre mi tedbir alacağım diyecek. Travesti hasta olsa kendi bile bilmiyor olabilir. Konu sahibinin yapacağı şey test yaptırmak ve kocası olacak herifi boşamak.
Ama boşanmayacak belli. Şimdi olmasa ilerde hastalık kapar. Adamın ilk travesti geçmişi olduğunu hiç sanmıyorum sonuncu da olmayacak

X