5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Yapmak isteyen bir yolunu bulur doğru diyorsun. Onu bu yaptığından sonra tamamen sildim. Geriyi sadece yaşadıklarımı atlatmam kaldı. İnşallah her şeyi unutup yeniden başlayacağım
Yasadigin travmayi atlatabilmen icin bir uzmandan yardim isteyebilirsin. Bunu ilk yasayan degilsin. Bunu atlatmak icin kendine zaman tanı, kendini yeniden kesfetmek ozgurlugunun tadina varmak yeni arkadaslar edinmek bir yolculuk... bu tip seyler yarani daha kolay sarmani saglayacaktir. Senin bir sucun yok, asla kendini suclama. Bu onun utanci olsun. Affederek kendini omur boyu cezalandirip onu odullendirme. Kimse de degismez, kendini kandirma. O da bu huyundan vazgecmeyecek. Devam edersen sadece artik daha temkinli olacaktir. Sense acabalarla hergun kafayi yiyeceksin, telefonunu hergun gizlice kurcalayacaksin sindiremeyeceksin bu olayi. Bu eziyete deger mi? Kendine zulmetme. Hayata temiz bir sayfayla yeniden baslamak en guzeli. O kaybettigine yansin. Bazen bazi seyleri geride birakmak gerekir.

İki gündür ne yapsa batar ya düşünemiyorum
Şimdiye çoktan eşyalarını ya kapıdan toplamalı yada camdan aşağıya atilmaliydi
Ben de dahil, aldatılan bütün kadınlara çok üzülüyorum. Kadın yapınca öldürülmesi bile hak görülürken, erkek yapınca elin ebesi bile affet kızım diye nutuk çekiyor. Konu sahibi de başta bana böyle düşünüyor gibi heldi ama adam resmen sapık. İğrenç biri. Nasıl aynı evde nefes alıyorlar
benimle tanışmadan önce başlayan bir süreci varmış zaten. Benimle tanışması, sevgililik, nişan ve evlilikle devam eden aldatma süreci de cabası oldu. Evlenince de, ben geç yatmaya alışkınım, biraz tv izleyip yatayım derdi. Ee sabah da mesai var, ben onun yanıma gelmesini beklemek yerine uyurdum mecbur. Meğer o sırada her haltı yiyormuş. Ben onu yakalayana kadarki o üç ayda aynı anda yattığımız sadece ilk aydı. Bağımlı gibiydi çünkü sapık.

İnsanlardaki bu rahatlığı çözemiyorum. Bu pislik hastalık bulaşsada eminim vazgeçmez. Su testisi su yolunda kırılır. Gebersin acı çekerek inşallah

Eğer bende ya o yapmaz diyip bakmasaydım belki hiç hiç bir zaman öğrenemeyecektim. Çok güvensek bile tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Benim durumum buna verilecek en güzel örnek

Sizin dediğiniz gibi artık ona iğrenerek ve acıyarak bakıyorum. Evet içinde varsa malesef iyileşemez ve bir ömür boyunca kendini saklamak zorunda kalacak. Kendinden nefret ettiğine eminim.
Ben esinizin bunu ilk defa yaptigini sanmiyorum. Sizin ilk yakalamaniz muhtemelen. Daha once yapmasa da bu tip fantazileri varmis demek ki. Yakalaninca mi akli basina gelmis? Her aldatan yakalaninca bir pismanlik gosterir once olayin sokuyla, bir kac gun super eşi oynar ama sonra hic orda bitirmez, aynen devam eder.

Eğer bende ya o yapmaz diyip bakmasaydım belki hiç hiç bir zaman öğrenemeyecektim. Çok güvensek bile tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Benim durumum buna verile
Tekrar geçmiş olsun.
Evde anımız ne varsa yavaş yavaş yırtıp ,parçalayıp atıyorum. Onları evden attıkça yüküm hafifliyor sanki. İçimde ki acı günden güne öfkeye dönüştü. Güçlü aşkım güçlü nefretim oldu.
Yani anlatacağım onunla ilgili her şeyi silmeye bugün başladığımdan beri 2 gün önceki halime göre daha iyiyim. Mantığımla hareket ediyorum.

İnsanlardaki bu rahatlığı çözemiyorum. Bu pislik hastalık bulaşsada eminim vazgeçmez. Su testisi su yolunda kırılır. Gebersin acı çekerek inşallah
Sen bu pisliği ailesine herkese neden söylemiyorsun? Rezil et bence bilsin herkes.Gizli kalmasın.Bunun annesi, babasi yok mu? Bunlar nasıl aile?? Ya da kardeşleri?

200 kadınla sanal aldatma mı

Bazı davar erkekler var ki karısı her b*ku yer pisliği ortaya çıkınca karşıdakinin suçlayıp namuslu kadın ayaklarına yatar.O davar erkek de buna inanır gerekirse kendini o kadın için feda eder ama karısına hiçbir şey yapmaz da demez de.. Bu tarz kadınlar böyle erkekleri seçiyor özellikle..

Benim bir arkadaşımın başına geldi çok daha beteri. Çok severek evlendiler. Üniversiteden tanışıyorlardı.Bizde arkadaşları olarak çok severdik adamı efendiydi terbiyeli hatta dindardı güya. Sonra bunlar evlendiler. Bir süre sonra kız bir gün çocuğun laptopunu karıştırıyor ve başka kızlarla konuşmalarını falan yakalıyor. O olaydan sonra adam başka birine dönüyor resmen. Arkadaşımı bir güzel dövüyor neden kurcaladın diye. Sonra bir şekilde kendini affettiriyor ama sonraki olaylar hep kötü. Adam artık maskesini çıkarıyor yavaş yavaş. Ben senle birliktelikten keyif almıyorum, yok toplu seks yapalım, yok kamerayı açalım bizi izlesinler. Travestilere gittiğini de söylüyor zaten. Yani adamın evlendikten sonra bambaşka bir insan olduğu ortaya çıktı. Bir yandan da arkadaşımın yakasını da bırakmıyor boşanmıyor. En sonunda bir şekilde kaçtı o evden ve ailesine döndü. Başka şehirlerde olduğu içln kurtuldu bir şekilde.Brn bile aklıma geldikçe şaşırım hâlâ. Bu çocuk böyle biri değildi nasıl böyle bişey olabilir diye.

Mutlaka ayrıl kabul edilecek bişey değil iyiki çocuk yok sıfırdan temiz bı sayfa ac iğrenç bı durum bı erkekle hem de sapkınlık bu resmen çok geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Ben evde ikinci telefon yakalayana kadar zerre bir kusur sezmedim. Öyle edepli ve ahlaklı geçinirdi ki, herkes de hayrandı onun bu duruşuna. Tataaaam, ben yakaladım, boşanırken de duyurdum, o duruş söndü kaldı. Konu sahibinin yerinde olsam borçları ben öder ama yine de herkese rezil ederdim. Çok zevkli bir şey böylelerini yerin dibine sokmak.

Sizi üzmek istemem ama kesinlikle ilk ihaneti olduğunu sanmıyorum, ansızın bir sabah trans bir bireyle cinsel ilişki yaşamaya karar vermiş olamaz, sizinle cinsel hayatı oldukça aktif olmasına rağmen bunu yaptıysa yarın öbür gün hamile kalırsınız, kesinlikle yine aldatır. Kendinize asla böyle bir adamı reva görmeyin.

Benim ex-esimde sensiz yaşayamam ölürüm diyordu, resmi olarak boşandıktan sonra 1 sene içinde evlendi, Allah bağışlasın şimdi çocuğu bile var erkeklerin böyle laflarına inanmayın

Sen bu pisliği ailesine herkese neden söylemiyorsun? Rezil et bence bilsin herkes.Gizli kalmasın.Bunun annesi, babasi yok mu? Bunlar nasıl aile?? Ya da kardeşleri?
Bu durumu kullanıp borçları ödetmek istiyorum. Bir de çevresine anlatırsam kimse yüzüne bakmaz her şeyini kaybeder. Kaybedecek bir şeyi olmayan insan da her şeyi yapar. Bana o öfkeyle zarar vermek canımı acıtmak isteyebilir. Allah korusun iş cinayete , yaralamaya kadar gidebilir. Haberlerde hergün neler yaşandığını görüyoruz.
Bu pislik için asla acı çekmeme değmez.
Ailesi beni çok seviyor çok iyi insanlar. Bizim ayrıldığımızı duyunca çok üzülecekler. Annesi beni kızı gibi görüyor. Bu pislik asla o aileyi haketmiyor

İnşallah bir an önce belasını bulur. İstekli sevişiyordu. Bence bixeksueldi onu kabul etmem diye benden sakladı. Onu Allah affetsin benden uzak dursun.

İntikamımı almak istiyorum ama bana ya da aileme zararsa verirse naparım bilmiyorum.

İnsan işte 2.yüzünü ne kadar saklarsa bastırırsa o kadar kötü ortaya çıkıyor. Böyle insanlarda fırtına öncesi sesssizlik oluyor kendini çok güzel saklıyorlar. İyi bir koca ve aile babası olarak tablo çiziyorlar. Kadın gerçekleri ortaya çıkarsa da çevresinki insanlar inanamıyor.
Arkadaşınıza geçmiş olsun. Umarım eski eşi tehdit kullanmıyordur tamemen kurtulmuştur.

Ailesine söyleyin muhakkak yaşananları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…