5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Dün eşinin pansiyona geçtiğini yazdı. Ben yinede bu boşanmanın çok kolay geçeceğini sanmıyorum.

Dün eşinin pansiyona geçtiğini yazdı. Ben yinede bu boşanmanın çok kolay geçeceğini sanmıyorum.

Adam uyanmadan avukat tutup bir günde protokolü tehditle imzalatırsa kolay kurtulur . Ama bekledikçe pislik adam diğer yüzünü gösterecek. Bir de aldatan adamların klasik ümitleri varken yaptıkları sözler var ya sensiz yaşamam, kendimi öldürürüm sonra kadınla aldatıyorsa birini bulur çat evlenir erkekle aldatıyorsa da kadının adını çıkarır. Bu kız bir an önce zaman kaybetmeden bastırmalı. Dramı bir kenara bırakıp çözüme bakmalı.

bu erkekler neden böyle kötü huylu ve pis eşiniz hastalık kapıp size, de bulaltırabilir çok pis şeylere dahil olmuş ve bu alışkanlık bunu da bırakmaz Bi kere yapan hep yapar bir an önce boşayın bunların da fotosunu çekip mahkemede kanıt olarak gösterin direk boşabıtsınjz, zaten hatta madş manevi haklarınız da alın

Bak bu konudan da ders al Hatice kaç yıllık kocası evlenince hemen işten ayrılmış. Kadının üzerine her şey. Üstüne aldatıyor. Gördüğün gibi bir de üstüne düşen ilgili biriymiş. Senin pintiyi düşünemiyorum bile ayağı ile seni dürterdi kalk kız çay koy derdi. Şeker hastası ise şimdiden obez.

Ne yaptı merak ediyorum. Umarım bir an evvel bu pislikten kurtulur.

Aynen bu daha kötü travestiylr ilişkiye girmiş cidden kimseye güven kalmamış artık

Şuan maddi olarak zor durumdayım. Dava açmam için maaşımı bekliyorum. Tek çözümü boşanmam boşanıyorum.

Şuan maddi olarak zor durumdayım. Dava açmam için maaşımı bekliyorum. Tek çözümü boşanmam boşanıyorum.

Tanıdık avukat yok mu vekalet almadan size yardım edebilecek? Burada bile avukat arkadaşlar var deseniz belki özelden size bir şey hazırlarlar. Veya avukatla karşı taraftan almak üzere diye anlaşırsınız. Olmadı baroya gidin birisi atanır size

Borçları devredeceğim, bütün haklarımı alacağım. Gerekirse ailesi malını mülkünü satsın.

Baroya ancak haftaya gidebilirim. Bu hafta saatlerim uymuyor. Aslında işe bilr gitmek istemiyorum zorla gidiyorum. İnsanların yüzüne ruh gibş bakıyorum. Kimseye katlanamıyorum ama izin de alamam. Evlendiğimde 2 ay izin almıştım. Kasımda iş başı yaptım izin vermezler

Açıkcası çekişmeli boşanmak istemiyorum. Hemen olsun bitsin taraftarıyım. 1 yıldan önce anlaşmalı boşanılmıyor deniyor aceba doğru mu?

Bazılarının kadından daha kadınsı görünüşü var erkek gibi düşünmd dedi. Benimkisi bir meraktı gittim ama çok pişmanım bir daha öldürsen gitmem dedi. Seninle ilişkimizi evliliğimizi çok zorluklarla kurduk zolur yıkma diyor. İstediğin gibi takip et , yönlendir , test et beni . Asla sana sadakatsiz yapmayacağım dedi. Günlerdir yalvardı bana hala özür mesajları atıyor. Hiç birine cevap vermiyorum.

Adam dayak da atıyordu. Anlaşmaya gidecek bir adam değildi. Sonu kötü olabilirdi kadının.Paçayı zor kurtardı.Son kez evden şehirden ayrılıp ailesinin yanına giderken bile bin türlü plan program yaptı
Yazık olmuş bu kardeşimize. Kurtulması iyi olmuş. Tekrardan geçmiş olsun.

Ona bunaları seve seve yapmıştım. O da bana her zaman şefkatle yaklaştı bazen baba gibi kucağına alıp sahip çıktı sevdi. Babamdan çok ondan babalık görmüştüm. Şerefsizlik yapabileceği hiç aklıma gelmemişti off
Beni seven birini belki bulurum ama bir daha sevebilir miyim bilmiyorum. Evde ki yalnızlık, soğuk yatakta uyumak, salonda birine sarılmadan tv izlemek, tek başına yemek yemek, evden sanki cenaze çıkmış gibi bir sessizlik... Kalbim taş kesti .Onu gömdükten sonra sanki onunla birlikte kalbimi de mezara gömdüm ölü gibi

Evden ayrıldı. Şimdi ondan kalanları valize topluyorum. Avukatı yakın zamanda tutacağım.

O gittiği gün söylediği yalan hala içimde. Ben işteydim mesaj atmıştı ben çıktım iş için şuraya gidiyorum haberin olsun diye. Ben de saf saf bir şeyden habersiz çalışıyordum. O günü o işyerinde geçirdiğim her saati düşünüyorum sinirden patlayacak gibi oluyorum. Ben bizim için çabalarken onun bu yaptığına katlanamıyorum Bir şey alırken eve 2 3 kez düşünüyordum. Oysa paralarını o. . ya yedirdi

Bir arkadaş yazmıştı nefsin gözü açılınca kapanmazmış. Hiç gitmese belki aklına bile gelmezdi ama bir kere gitti. Aslında işten ayrılmasını hiç istememiştim. Bir erkek kafasını işiyle meşgul etmezse farklı yerlere daha kolay kayar. Annem çok dedi biran önce işi girsin evde durmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…