Para mevzularını,ayrı evi,kaynananı falan hepsini geçtim.Sadece aklım eşinle olan konuşmanda kaldı şuan.Annem bu ev kadını oldu diyene kadar evde oturacaksın,beni dinden imandan çıkartma otur ev işi yap ne demek ya? Sen kendine bu lafların söylenmesini yakıştırabiliyor musun? Böyle bir hayatı mı hakediyorsun gencecik yaşında? Hiç sende gurur yok mu bu laflara nasıl katlanabiliyorsun? Cidden o yaşadığın ortamı hayal ettim şuan şimşekler çaktı beynimde.Ayrı eve çıksanız düzelecek mi sanıyorsun herşey? O kadar borç içinde,aile bu kadar para beklerken,senin 22 yaşında ki kocan nasıl ev geçindirecek bunu aklın kesiyor mu? Ne işin vardı o yaşta kaçarak evlendin demiyorum,söylenecek çok şey var ama susuyorum artık ne kadar konuşsam da boş,olan olmuş çünkü.Hala 1 sene daha beklerim diyeceğine,çoluğa çocuğa karışmadan bir an önce kaç git ailenin yanına,kurtul bu aileden.Zaten yapmışsın bir hata evlenerek,bir de orada kalmaya devam edip iyice hayatını mahvetme.Senin o kaynanan hamile bırak diye bile akıl verir oğluna sen merak etme,bulmuşlar senin gibi evi temizleyecek,yaşı genç,hizmet edecek gelini kaçırır mı hiç sanıyorsun? Aklını kullan ve biran önce boşan.Git okulunu bitir,eline mesleğini al.