5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Ay ne alaka Allah askına boşanan kadın 2. El mi oluyor sizdeki zihniyette iyi bahane müstahak size böyle koca şak diye boşadım eski kocamı şimdi yine evleniyorum adamın beni başında taşımadığı kaldı ! İnsan kendi değerini kendi belirliyor göründüğü şekilde. Boşanan artık sanki hey allam sinirim zıpladı.

Aldatılmanın psikolojisini okuduğumda öğrenmiştim bunu: aldatılan kendini suçluyormuş, mesela siz de insanların yüzüne nasıl bakarım diyorsunuz 🙁 niye bakamayacaksınız? Yetim hakkı mı yediniz? Eşinize ihaneti siz mi ettiniz? Evliyken grup seks partilerinde mi basıldınız? Siz sadece kötü bir olay yaşadınız ve bunun suçlusu hiçbir şekilde siz değilsiniz 🫶 Allah karşınıza çıkarmış ki hastalıktan vs korunmuşsunuz. sadece psikolojik olarak doğal bir süreçten geçtiğinizi bilin. İnşallah bu günler de geçecek.
Kendime keşke o gün ona izin o yere gitmesine izin vermeseydim diye çok kızdım. Ama düşününce burda yanan insan benim en masumu da benin. Sonuna kadar haklı olduğumu anladım. Dualarınız için teşekkür ederim. KK den başka kimseye anlatamadım daha tek dertleştiğim sizsiniz😔

Ööff saçmalamayın, çoluk yok çocuk yok, adliyenin kapısından evlenmeden önceki gibi çıkıvereceksiniz zaten, boşanmış mı kaldı artık? Kimler kimler boşanıyor evleniyor.
Düşünce yapısı çok değişik. Boşanmaz konu sahibi. Çok borç vardan girdi, çözüm önerileri gelince de şimdi beni kimse almaza döndü olay. Kendini bir mal, eşya gibi görüyor ki almak/vermek dolaşıyor düşünceler kafasında...

Kanım dondu iğrenç ötesi bir olay. Allah yardımcın olsun çok berbat midem ağzıma geldi okurken kanım dondu bu nasıl midesizlik gül gibi karın evde sen git kendin gibi birine yap. Allahim kıyametin alametleri işte boşa onu yanındada durma Lut kavmi nasil helak oldu böyle insanlar yüzünden Allah Azze ve Celle ne dedi Lut peygambere al aileni ve seni dinleyenleri çık git yoksa sizlerde helak olacaksınız kendini yakmak istemiyorsan boşa git ondan
Kendisi çok inançlı insandır. Bana da söylenirdi senin inancın eksik derdi. Ona çok inançlıydın ya lanetlenmişsin Allah tarafından seni Allah affetse bile ben asla affetmem dedim. Ben ne yemin ettiysem Allah'ıma şükür bugüne kadar tuttum bozmadım.
Benim midem hala bulanıyor. Kaldıramıyorum anlayamiyorum. Evde o gün kullandığımız ne varsa yakmak istiyorum. Kendi evimden eşyalarımdan nefret ediyorum. 😢

Adamda nasıl bir abazalık varsa aldatmak için ilçe değiştitriyor üstünede akşam gelip senle oluyor. Bunun gözü doymaz sakın inanma. Allah yoluna yönelicem falan da hikaye. Kaç tane konu okudum burda hemen buna sığınıyorlar. Allah'tan da korkuları yok dini alet ediyorlar birde suçlarına.
Ben ısrar etmedim bir de kendisi çok ısrar etti olmak için lanet insan 😔

Kendisi çok inançlı insandır. Bana da söylenirdi senin inancın eksik derdi. Ona çok inançlıydın ya lanetlenmişsin Allah tarafından seni Allah affetse bile ben asla affetmem dedim. Ben ne yemin ettiysem Allah'ıma şükür bugüne kadar tuttum bozmadım.
Benim midem hala bulanıyor. Kaldıramıyorum anlayamiyorum. Evde o gün kullandığımız ne varsa yakmak istiyorum. Kendi evimden eşyalarımdan nefret ediyorum. 😢
Bi gülme geldi, vazgeçtim 🫥

Benim okul arkadasimin annesi esi tarafindan hayat kadinlarla aldatildi. Aldattigi aksamlari da cogu kez esiyle de iliskiye giriyormus. Onun yaninda esrar kullandigi da ortaya cikti. Daha yeni ev almislardi ortaya ciktiginda. Kadin zor kurtuldu o heriften ve ev kredisinden. Ama ilk önce bir sürü saglik testinden gecti. Size de öneririm. Sizin yerinizde olsam travesti ile aldattigini sartlarimi kabul ettirmek icin koz olarak kullanip sonra yayardim. Sizin sagliginizi hice sayana acimayin
Acı bir şekilde intikam alacağım. Borçlardan kurtulmak istiyorum.

Bence tum ailesine anlatın . İntikam bu olur oyle bir pisliğe

Biseksüellik konusunu ona açmıştım. Ben çapkın, gece eve gelmeyem, biseksüel ya da farklı eğilimleri olan biriyle evlenmek istemediğimi söylemiştim. Hatta hayattaki en büyük korkum 1. Eşimin beni paylaşmak istemesi 2. eşimin beni aldatmasıydı. Malesef 2. başıma geldi. Ama evlenmeden telefonunu falan karıştırdım hesaplarına bakıyordum travestilerle ilgili bir şey yoktu. Yoksa anında bırakırdım. Keşke o zaman yapsaydı keşke. Daha fotoğraf çekimi bile yapmadık bu yaz yapacaktık. Gelinliğim koridordu öylece asılı duruyor. O kadar özenip yaptırmıştımki her detayına kadar işleme yaptırmıştım. Gördükçe kahroluyorum. Yazıklar olsun böyle erkeklere Allah belasını versin hepsinin 😭😭

Bakın şaka yapmıyorum durduk yere böyle bir konu açtıysanız içten içe bilinç dışı bir şekilde bunu daha önce hissetmişsinizdir. İnsnalar hayvanlardan farklı değil aslında. Hormonlar var kıl kökünden salgılanan kokular var ve bunlar eş seçimini bile belirliyor. Kimse durduk yere böyle konu açmaz kendinin ne yapacağını yorumlamaz.
Parfümler evdeki kimyasallar bu kokuların alınmasını da etkiliyor aslında. Hepsi aşırı zararlı

Pişman olduğu için değil herkese duyurursunuz rezil oldum diye pişman olmuş ayaklarına yatmıştır ,kanmayın.
Yaşadığınız onur kırıcı bir durum,bir kadınla aldatılmak bile kötüyken bir travestile aldatılmak çok küçük düşürücü
Onurum, gururum ayaklar altına alındı. Beyaz gelinliğimle girdiğim evden nefret ediyorum. Eşyalarımdan, sokağımdam, mahallemden nefret ediyorum.

Bakın şaka yapmıyorum durduk yere böyle bir konu açtıysanız içten içe bilinç dışı bir şekilde bunu daha önce hissetmişsinizdir. İnsnalar hayvanlardan farklı değil aslında. Hormonlar var kıl kökünden salgılanan kokular var ve bunlar eş seçimini bile belirliyor. Kimse durduk yere böyle konu açmaz kendinin ne yapacağını

Direkt ayırın evi üstüne düşünülecek bir olay değil çocukta yok hoş olsa dahi değiştirmez bu durumu bunun çözümü yok boşanılacak. 6 aylık evliliğimi bitirdim ben dünya varmış dedim şimdi yine evlenicem hayat devam ediyor seviyorum seviliyorum boşan kurtul
Siz nasıl atlattınız ? Neyden güç aldınız hayatı yeniden kurdunuz? Ben nerden başlayacağımı bilmiyorum.

Bakın şaka yapmıyorum durduk yere böyle bir konu açtıysanız içten içe bilinç dışı bir şekilde bunu daha önce hissetmişsinizdir. İnsnalar hayvanlardan farklı değil aslında. Hormonlar var kıl kökünden salgılanan kokular var ve bunlar eş seçimini bile belirliyor. Kimse durduk yere böyle konu açmaz kendinin ne yapacağını yorumlamaz.
Parfümler evdeki kimyasallar bu kokuların alınmasını da etkiliyor aslında. Hepsi aşırı zararlı
Hiç hissetmedim. Keşke hissetseydim bu evliliği asla yapmazdım 😔

Güldüm kusuruma bakmayın ya. Kınamak istemiyorum siz kuşkulanmayın diye neler konuşmuş.

Yani bana da böyle abi ayağı ile sürekli dinden bahseden, akıl veren bir salak vardı. Nasıl sapık, ahlaksız, şerefsiz, namussuz çıkmıştı.

Gerçekten dini imanı kuvvetli biri asla kendi imamının kuvvetli karşıdakinin zayıf olduğunu söylemez çünkü bu kulla Allah arasında.

Kimin ne kadar bildiği veya inandığını Allah bilir.

Sizinki paravan olarak sizi kullanmış.

erkeklerle sağlıklı bir iletişiminiz yok sanırım
dünyada tek erkek babanız değil. babanızla anneninizin ilişkisi her ne kadar sizin hayatınızda çok önemli olsa da sizn kendinize ait bambaşka bir yaşamınız var ölçütünüz babanız olmamalı
"asslaaaa" beni aldatmaz dmeyin hiçbir erkek için
hiç kimseye böyle annemden sonra güvendiğim tek insan demeyin bence -uzman değilim ama bunlar hiç normal kafalar gibi durmuor

kaldı ki
belki 5 yıl da aldattı?
ne biliyorsunuz?
o zamanlar aynı evde mi yaşıyordunuz? belki sizin kontrol etmediğiniz bilmediğiniz yerde daha neler var? belki çalışmadığı eli boş olduğu zamanları olsa neler yaptı/yapardı?

bir erkeğin ergen değil bir şey deil durup durup evlenip barklanıp yaşı belki 30 olup, öle birden aklına esip (!) travestiye gitmesi çok hayatın akışına uygun gelmiyor bana açıkçasıHİ

Cinsel yolla bulasan hastaliklarin erkekler ve kadinlardaki reaksiyonlari farkli. Adam sigil cikarsa bile farketmez, farketsede sivilce sanar ustune dusmez. Amcak bir kadin olarak sizin cocuk sahibi olamamaniz, olsaniz da normal dogum yapamamaniza kadar varabilen sonuclari var. Tedavi sureci, takviye gidalar vs birsuru maliyet ve can sıkıcı islerle ugrascaaksiniz. Burada bir konuda gormustum, bir hanimefendinin kullandigi takviye vitamin(benzeri biseyde olabilir) bile cok pahalıydı. Aylarca ugrasip duracaksiniz. Bir koca için caninizla ugrasmaya degmez. Esiniz travesti ile beraber olduysa cinsel yonelimi farkli demektir. Simdilik pisman olsa da yine bu tarz bir iliski yasar.
O 33 ben 26 yaşındayım. 2 çocuk istiyordum en fazla 1 sene sonra. Onunla olan hayalim bitti. İnşallah o konuda sıkıntı yaşamam çünkü yeniden evlenirsem gerçekten çocuk istiyorum. 🥺

X