5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Ben de ayrılmak istiyorum. Canımı yakan en kötü şey benden çaldığı 5 yılım ve emeklerim. Karşıma çok kısmer çıktı ama ben hepsini geri çevirdim. Bir daha nasıl hayata başlayacağım insanlara nasıl güveneceğimi bilmiyorum.
Kusurabakmayın da tek kusuru var o da açık kadın video ve fotoğrafları demişsiniz, herif abazanın teki alıp evlenmişsiniz sonra çok mu sürpriz oldu, konuyu sona kadar okuyamadım bile sapıktan koca yapmaya çalışmışsınız ne bekliyordunuz pis zihniyetli adam size olan amansız aşkıyla meleğe mi dönüşecekti ansızın

Yüzüne tükürdüm kaç tane tokat attığımı hatırlamıyorum. Bunu nasıl bana yaptın? Madem böyle eğilimlerin vardı niye evlendin benimle? Ben artık boşanmış kadın olarak etikenetlemeceğim dedim. Sanki bir daha kimse beni almayacakmış gibi hissediyorun. Oğlına boşanmış gelin kim kabul ederki hep bu aklımda.😥 Sizin adınıza çok sevindim 2. şansı hayat size vermiş. İnşallah mutlu olursunuz 🙏
Ay ne alaka Allah askına boşanan kadın 2. El mi oluyor sizdeki zihniyette iyi bahane müstahak size böyle koca şak diye boşadım eski kocamı şimdi yine evleniyorum adamın beni başında taşımadığı kaldı ! İnsan kendi değerini kendi belirliyor göründüğü şekilde. Boşanan artık sanki hey allam sinirim zıpladı ya

Ay ne alaka Allah askına boşanan kadın 2. El mi oluyor sizdeki zihniyette iyi bahane müstahak size böyle koca şak diye boşadım eski kocamı şimdi yine evleniyorum adamın beni başında taşımadığı kaldı ! İnsan kendi değerini kendi belirliyor göründüğü şekilde. Boşanan artık sanki hey allam sinirim zıpladı ya
Bu başında taşıma olayı kesinlikle kendi değerini bilmekle alakalı. Ve tavırları ile alakalı kadinin
Bekar evli boşanmış olmakla alakalı değil
Bende bekarım ama tasitamadim hiç

Tek tesellim çocuk olmaması ve inşallah hastalık kapmamam olacak. Kimseye anlatamadım bu olayı utandım. İyiki derdimizi açabileceğim insanlar var 😥
Biz utanıyoruz işte o ahlaksızlar yüzünden. Bende 1 yıl önce boşandım aldatma da dahil komboydu benimki her şeyden vardı. Utandım akrabalarıma demeye. Seçtiğin herife bak diyecekler diye. Ne acı! Allah’a havaleler. Ama değişmiyorlar benim 2 de yavrum var. Allah evlatlarıma ömür versin ne diyim

Affetmeyeceğim. Arkamda babamın desteği malesef yok. Benim üstüme de bir sürü borç var. Bir de boşanmış biri olarak beni kimse istemeyecek herkes dışlayacak diye korkuyorum. Onu affetmeyeceğim. Sadece içimi açmak istedim nasıl bir yol izlemeyelim tavsiye almak istiyorum.😢
Aman bunu ona belli etme bari. Kimsem yok falan. İyice tepene çıkmasın. Böyle bir adamla evli kalmaktan bin kat iyidir 'boşanmış kadın' olmak bence... Allah yardımcın olsun.

Merhaba. Yıllardır forumu takip ediyordum ilk defa yazma durumunda kaldım. 2 gündür ölü gibiyim. Eşimle 2018de onun beni görüp beğenmesiyle tanıştık. 2021 ağustos ayında evlendik. İlişkimiz hem maddi hem manevi çok zorluklar atlattı. Eşyalarımız, evimizi aileler pek yardım etmeden tırnaklarımızla kazıyarak aldık. Onun kusurlarıyla kabul ettim ve kendini bu zamana kadar eşinden geldiğince düzeltti. Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Evlendikten sonra tekrar yaptığını yakaladım ve çok büyük kavga ettik. 3 ayda boşanma noktasına geldik.
En azından seni gerçekte hiç aldatmadım benimki alışkanlık söz yapmayacağım bırakacağım dedi. Son zamanlarda fazla da bakmıyordu zaten. 1 ay önce çalıştığı iş yerinden anlaşamadı ayrıldı. Ek iş yapacağım 2 3 ay sonra işe girerim işssizliğimi de alırım dinlenmemde lazım çok yoruldum bu işten dedi. Anlayış gösterdin. Gününün çoğunluğunu evde geçiyor. Ben günde yollar birşikte 10.30 saat işteyim yoğunum.
3 gün önce ben işteyken başka bir işle ilgili görüşmeye gideceğim dedi. Onun beni aldatmayacağına emin olduğum için evlenmiştim ama nedense içime o akşam eve geldiğimde kurt düştü.
Dün o uyurken telefonunu aldım gizli program yüklemiş programın şifresini kırdım. Gördüklerim karşısında şok geçirdim. Bir siteden insgram gibi vir yer travestilere mesaj atmış. Selam seni çok beğendim görüşmek istiyorum diye 3 4 kişiye yazmış 4 gün önce. Sonra mesajlarına baktım bilet yerinden 3 gün önce mesaj gelmiş. Bana iş görüşmesi diye gittiği yere değil başka bir ilçeye gitmiş saat 12de gidiş 18.30 dönüş bileti almış. O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.Dışarda olduğum yere yığıldım. Hemen eve geldim uyuyordu uyandırdım ağlamaya başladım. İnkar etti gittim ama evine gitmedim geri döndüm yapmadım diye. Ben de sana boşanma davası açacağım savcılıktan telefon konuşmalarını herkesin önüne çıkaracağım dedim. Korktu ve itiraf etti. Evet gittim kendimde değildim ogün dedi nasıl yaptım çok pişman oldum dedi. Sabah 6 dan akşama kadar ağladım hesap sordum. Canım o kadar yanıyorki bu hayatta başıma gelmesinden en korktuğum şeyi bana en sevdiğim insan yaşatmıştı. Meraktan gittim sadece 1 saat durdum ama o gün sanki kendimde değildim dedi. 2 3 saat ağladı özür diledi. Kavga sesinden kapıya polis geldi zor bela onları gönderdik. Bir daha yapmayacağım kulun olurum töbe edeceğim Allaha döneceğim beni yakalaman iyi oldu, sözünden çıkmayacağım, istersen akıllı telefon kullanmam dedi. Beni hiç kimse senin gibi sevmedi annem bile nolur bırakma beni zor olsada affet sensiz yaşayamam dedi. Gerçekten de onu büyük bir aşkla sevdim. Ne yemekte ne temizlikte ne de ilişkide evimi ve onu ihmal etmedim. Benimle olmak istediğinde hiç geri çevirmedim. Gün aşırı bazen hergün birlikte oluyorduk. Hergün kucağıma alıp saçını yüzünü severek masaj yapıyordum. Birbirimizin kollarında ve kucağında uyuyorduk.
Bense ondan iğreniyorum ve hala inanamıyorum. Onun bu yaptığından kendime güvenim, inancım kalmadı. Hayallerimi her şeyimi yıktı geçti. Ben boşanmak istiyorum dedim ama mahkemeye beni bir kadınla aldattığını kabul ederek boşanacaksın dedim. Böyle olayda arkamdan konuşsunlar istemiyorum kimse duymasın. Şimdi bana melek gibi davranıyor. Zaman ver herşey düzelecek diyor ama benim içimde her şey öldü. Dünden beri ruh gibi dolaşıyorum annemi kaybetmiş gibi acı çekiyorum her dakika ağlıyorum.
Hala inanamıyorum birbirimizi deli gibi seviyorduk 5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı. Bunda sonra asla güvenemem, sevemem. Ona bakınca iğreniyorum. Her şeyim yep yeni bir sürü borcumuz var yuvamızı nasıl dağıtacağım bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem güvenemem bunu da biliyorum. Ne yapacağım? lütfen bana böyle bir durumu yaşamış olanlar varsa özellikle yardım edin nasıl yaşayacağım?
Sevgiliyken açık saçık resimleri telefonda tutmuş bunu küçük bir kusur gibi affetmişsiniz, uğruna yoluna,köle olunca,tembelligini cici çocuğum diye affedince değerli olacağınızı zannetmişsiniz yani bile bile lades tek sürpriz sizi aldattığı kişinin travesti olması onun dışında hiç bir şey sürpriz değil.

Bu başında taşıma olayı kesinlikle kendi değerini bilmekle alakalı. Ve tavırları ile alakalı kadinin
Bekar evli boşanmış olmakla alakalı değil
Bende bekarım ama tasitamadim hiç
Kesinlikle öyle bekar , boşanmış çocuklu vs bunların hiçbir önemi yok 🙏🏻 kimse kimseden üstün değil hepimiz kadınız hepimiz değerliyiz ben kendimi çok seviyorum bu yüzden sevildiğimi düşünüyorum önce kendimizi sevmeliyiz gerisinin önemi bile yok

Adam sapık.
Lütfen boşan.
Travestiye gitmek nedir ya.
Yani bir kadınla aldatsa da tabi kötü de travesti apayrı bir olay

Sevgiliyken açık saçık resimleri telefonda tutmuş bunu küçük bir kusur gibi affetmişsiniz, uğruna yoluna,köle olunca,tembelligini cici çocuğum diye affedince değerli olacağınızı zannetmişsiniz yani bile bile lades tek sürpriz sizi aldattığı kişinin travesti olması onun dışında hiç bir şey sürpriz değil.
Çevremde insanlara bu durumu anlattım bana hep erkekler normal her erkek bakar önemli olan evine sadık olmaması. Gerçekte yapmıyorsa sorun yok dediler. Herkesten aynı cümleyi duydum. Samimi erkek arkadaşım vardı. Ona da sordum erkekler bakar her zaman bakmışlardır deyince fazla kafaya takmadım.

Yüzüne tükürdüm kaç tane tokat attığımı hatırlamıyorum. Bunu nasıl bana yaptın? Madem böyle eğilimlerin vardı niye evlendin benimle? Ben artık boşanmış kadın olarak etikenetlemeceğim dedim. Sanki bir daha kimse beni almayacakmış gibi hissediyorun. Oğlına boşanmış gelin kim kabul ederki hep bu aklımda.😥 Sizin adınıza çok sevindim 2. şansı hayat size vermiş. İnşallah mutlu olursunuz 🙏
Bunu size yapacağı evlenmeden önce belliymiş zaten de siz bunu travestiyle yapmasına çok şaşırmışsınız. Bir kadınla aldatsaydı affederdiniz bence. Kısa sürede iğrenç şeyler yaşamanın şokunu atlatıp sizi oğluna kim gelin diye alır, kısmına nasıl geçtiniz? Boşanıp kendinize geldiniz, birine yine güvendiniz (gerçi siz kolay güveniyorsunuz) ve sıra anneyi boşanmış gelin almaya ikna etmeye mi geldi? Siz boşanmış kadınları hiç etiketlediniz mi hayatınızda? Uzak mı durdunuz onlardan boşanmış diye? Belki ikinci eşiniz için siz şans olursunuz, niye kendinize lütuf gibi görüyorsunuz tekrar evlenmeyi?

aşko her ciddi ilişkisinde aldatılmış bir kadın olarak söylüyorum, bir daha seveceksin. şimdi çıkmazda hissediyosun haayallerin yıkıldı normal. acını yaşa, boşan. dimdik bir şekilde yeni bir hayat kur kendine.

o adamın gözü açılmış, nefsinin gözünü açan bir daha onu kapatamaz çok zor. tekrarlayacaktır. sal gitsin

Sanırım bunların iki çeşiti var ameliyatlı ameliyatsız,bazıları dış görünüş itibarıyla kadından farksız oluyor öyle ki bazen görünce kadın olduğumuzdan şüpheleniyoruz.
bir arkadaş vardı hızlı yaşar,taksim civarında oturuyor ,bir keresinde anlatmıştı bir gün iş çıkışı alkol aldım bir barda dönüşte otostop çekiyordum Nişantaşı civarında bir kadın durdu yanıma atla dedi ,kadın da güzel kafam da güzel takıldık vs
o gece onunla geçirdim sabah giyinip giderken farkettim travesti olduğunu demişti .biz de nasıllll yaaa hiç mi farkedilmiyor diye sorduğumuzda yoo öyle kadın kadındı ki ben bile anlamadım demişti .ameliyatlı ve hormonlardan vs sesi ince.
cinsel birliktelikte de bir kadından fark yoktu demişti 🙁

Üzülerek söylüyorum hastalık kapma ihtimaliniz yüksek. Evlenmeden önce aldatmadı demişsiniz ama bence aldatmıştır siz farketmemişsinizdir. Açık kadınların fotoğraf ve videolarına bakıp, kaydeden bir adama nasıl güvenip evlilik yaptınız? Bu direkt soğuma ve güvensizlik nedeni.
İnsanlar bana bakmasının normal olduğunu söyledi. Kafama takmadım. Bana söz vermişti bırakacağım evlendikten sonra düzenli cinselliğimiz olacak bakmayacağım demişti. İlişkimiz o kadar güzeldiki yaralarımızı beraber sarmıştık. Bu hatası yüzünden bitirmeyi hiç düşünmedim. Ama o benden daha da büyük yara açtı. Keşke bitirseydim.

Çıplak erkek fotoğrafları arşivlediniz mi hiç? Evetse normal kabul edebilirsiniz. Sanmam yaptığınızı, çünkü normal değil.
5 senede ne bir başka erkeğe baktım, ne de konuştum. Aklımdan bile geçirmedim. Düşünerek bile aldatmadım. Benim en uzun ilişkim bu kişiydi ve asla aldatmadım. Çünkü gerçekten bir onu sevmiştim.

X