- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi maviojelihatun
zorun neydi ki kaçtın bu adama?? 19 yaşında kocasızlıktan öldün mü nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 yaşındaki kız 'kaynanam' deyince öyle iğreti ve gülünç duruyo ki. bi de patır patır çocuk doğuruyolar onca sıkıntının arasına. anası babası 1 bardak su istese vermeyecek kızlar kocaya cariye gibi hizmetleniyo üzülüyorumAllah aşkına biri anlatsın bana 19 yaşında kocaya kaçmak nedir, bu kadar mı meraklısınız koca bulmaya. Yazık ailelerinize, gidip buluyosunuz böyle arıza adamları sonra kendi anne babanıza yapmadığınız köleliği bu adamlara ve sülalelerine yapıyosunuz, ondan sonra kucağınızda bebekle baba evine geri dönüyosunuz... Allah sizin gibi gençlere akıl fikir versin, ailelerinize sabır tabi ki
Bu ne böyle seni gelin değil köle almış bunlarMerhaba bayanlar ben 19 yaşındayım ve evleneli 7 ay oldu. Eşimi seviyorum ama bazı var ki boşanmayı bile düşündürtüyor bana. Biz kaçarak evlendik. Giresunda yaşıyoruz. Neyse olayları anlatmaya başlayayım ben. Kaynanamlarla oturuyoruz evlendikten bir ay sonra eşim işe girdi borçları vardı gerçi hala var ödüyor kendisi neyse. Kaynanama veriyor parasını alır almaz direk ben işe girincede maaşımı kaynanama verecekmişim iki ay çalıştım bir yerde maaşımı verdim bişey demedim. Sonra kayınpederim eşime "maaşını annene 250 tl az söyle bana ver o 250 tlyi kredi borcum var annenden gizli" dedi eşim bişey demedi verdi. Biz ramazanın bitmesine 1 hafta kala benim ailemin yanına gittik barışmaya diye hemde abimin nişanı vardı. O zaman 5 aylık evliydik bizim parmağımıza yüzüklerimizi annem aldı ve bana akrabalarımın geneli kızım parmağınıza bari 50 tllik gümüş yüzük alsalarmış dediler. Eşim yüzük alındığını söyleyince kaynanamda "oğlum neden aldılar biz martta para gelecekti o zaman alacaktık yüzüklerinizi bizi mahçup ettiler" demiş. Biz istanbuldaykende benim çalıştığım yerden bir aylık maaşımı alamamıştım eşimin babasına sen al dedik neyse 200 tl almış bi kaynanama söylememiş gitmiş kendine kaçak telefon almış biz gelincede telefona kaçak zararlı falan dedik sattı "ben bunun parası ile gelinin tamirde ki telefonunu alırım" dedi ertesi gün satmış 3 gün sonra eşim aradı "baba telefonu tamirden aldın mı" dedi "yok oğlum arabaya ceza yazmışlar onu ödedim" demiş eşime yine bişey demedim. Benim telefonumun ekranı kırıldı tamire verildi para olmadığı için 6 ay sonra aldım telefonu neyse. Sonra kaynıma telefon alındı bunun parasınıda eşim ödeyecekmiş her ay 180 tl olarak bende bunu eşime sordum "kardeşinin telefonunu niye sen ödüyorsun" diye bana "çocuk üniversite okuyor bir doğru dürst harçlık gönderemedim çocuğun hiç sıfır telefonu olmadı hep benim eskilerimi giydi sen şimdi gelmiş bana burada niye ödüyoruz diyorsun senin ödeyelim demen gerekirken hatta sen bile maaşından verip al aşkım bu aykı borcuda benden öde demen gerekirken kıskanıp ödeme diyorsun" dedi. Suçlu ben oldum yine. Sonra işte eşimin arkadaşımın düğünü vardı 3 gün eve gelmedik düğün köyde olduğu için eve geldiğimiz kaynanam eşimle konuştu konuştuklarını duymadım sonra eşim bana "evi sahiplenmiyorsun, iş yapmıyorsun hiç, şu eve sahip çık" gibi laflar etti bişey demedim ben yine ertesi gün dışarı çıktı beni götürmedi ben nedenini biliyordum ama sorayım yine dedim yazdım buna "beni neden götürmedin" diye eşimde " beni dinden imandan çıkarma otur evle ilgilen yeterda" dedi bende "Evle ilgilenip ne yapicam ki cok is var sanki evde" dedim aradı o sırada " ev işi yapmıyorsun annemle babam geçen gün neler dediler bana otur ev işi yap annem bu kız ev kadını oldu iş yapıyor diyene kadar evde oturacaksın" dedi bende "Ben yapmiyorum degil ben ev isi yapmayi gayet iyi biliyorum merak etme sen" dedim sonra bana "Tabi tabi belli. Fazla konuşma ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum" dedi. Bende "Hadi ya neymis peki" dedim oda"Eve gelirim bağarır çağırırım bak fena olur lan sus whatsapptan" dedi bende"Sen zaten bagirip cagirmayi bil" dedim. Kapandı konu öyle. Bugünde babası ile konuşuyorlardı babasına "bir iş buldum baba 2500 tl maaş veriyor" dedi babasıda hemen "oğlum bankaya kredi borcum var her ay 600 tl ödüyorum yardım edersin bana 300-400" eşimde " ben öderim baba 600 tlyi" dedi.
Arkadaşlar biraz uzun oldu umarım yardımcı olursunuz ben gerçekten bıktım bu durımdan eşimi enayi yerine koyuyorlar. 7 ay oldu evleneli bir iğne bile almadılar bana bende artık ev işi falan yapmıyorum ben ev işi yapınca mutlu oluyorlarmış ben mutlu olana kadar onlarda mutlu olmayacak. Eşimle konuşmak istiyorum bu konuyu sonra aramız kötü olur diye susuyorum psikolojim bozuldu evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 42 kiloyum kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun bana
Eşimin borçları var şuanda ayrı eve çıkma gibi durumumuz olamaz kaynanama kalsa zaten 2 yıl daha onlarla yaşayacağız
Kusura bakm amaa sana aciyamiyorum. Çünkü kaçan kızlar ailesine cok cektiriyor e sira sende biraz cekeceksin. Kendi düşen aglamasinnMerhaba bayanlar ben 19 yaşındayım ve evleneli 7 ay oldu. Eşimi seviyorum ama bazı var ki boşanmayı bile düşündürtüyor bana. Biz kaçarak evlendik. Giresunda yaşıyoruz. Neyse olayları anlatmaya başlayayım ben. Kaynanamlarla oturuyoruz evlendikten bir ay sonra eşim işe girdi borçları vardı gerçi hala var ödüyor kendisi neyse. Kaynanama veriyor parasını alır almaz direk ben işe girincede maaşımı kaynanama verecekmişim iki ay çalıştım bir yerde maaşımı verdim bişey demedim. Sonra kayınpederim eşime "maaşını annene 250 tl az söyle bana ver o 250 tlyi kredi borcum var annenden gizli" dedi eşim bişey demedi verdi. Biz ramazanın bitmesine 1 hafta kala benim ailemin yanına gittik barışmaya diye hemde abimin nişanı vardı. O zaman 5 aylık evliydik bizim parmağımıza yüzüklerimizi annem aldı ve bana akrabalarımın geneli kızım parmağınıza bari 50 tllik gümüş yüzük alsalarmış dediler. Eşim yüzük alındığını söyleyince kaynanamda "oğlum neden aldılar biz martta para gelecekti o zaman alacaktık yüzüklerinizi bizi mahçup ettiler" demiş. Biz istanbuldaykende benim çalıştığım yerden bir aylık maaşımı alamamıştım eşimin babasına sen al dedik neyse 200 tl almış bi kaynanama söylememiş gitmiş kendine kaçak telefon almış biz gelincede telefona kaçak zararlı falan dedik sattı "ben bunun parası ile gelinin tamirde ki telefonunu alırım" dedi ertesi gün satmış 3 gün sonra eşim aradı "baba telefonu tamirden aldın mı" dedi "yok oğlum arabaya ceza yazmışlar onu ödedim" demiş eşime yine bişey demedim. Benim telefonumun ekranı kırıldı tamire verildi para olmadığı için 6 ay sonra aldım telefonu neyse. Sonra kaynıma telefon alındı bunun parasınıda eşim ödeyecekmiş her ay 180 tl olarak bende bunu eşime sordum "kardeşinin telefonunu niye sen ödüyorsun" diye bana "çocuk üniversite okuyor bir doğru dürst harçlık gönderemedim çocuğun hiç sıfır telefonu olmadı hep benim eskilerimi giydi sen şimdi gelmiş bana burada niye ödüyoruz diyorsun senin ödeyelim demen gerekirken hatta sen bile maaşından verip al aşkım bu aykı borcuda benden öde demen gerekirken kıskanıp ödeme diyorsun" dedi. Suçlu ben oldum yine. Sonra işte eşimin arkadaşımın düğünü vardı 3 gün eve gelmedik düğün köyde olduğu için eve geldiğimiz kaynanam eşimle konuştu konuştuklarını duymadım sonra eşim bana "evi sahiplenmiyorsun, iş yapmıyorsun hiç, şu eve sahip çık" gibi laflar etti bişey demedim ben yine ertesi gün dışarı çıktı beni götürmedi ben nedenini biliyordum ama sorayım yine dedim yazdım buna "beni neden götürmedin" diye eşimde " beni dinden imandan çıkarma otur evle ilgilen yeterda" dedi bende "Evle ilgilenip ne yapicam ki cok is var sanki evde" dedim aradı o sırada " ev işi yapmıyorsun annemle babam geçen gün neler dediler bana otur ev işi yap annem bu kız ev kadını oldu iş yapıyor diyene kadar evde oturacaksın" dedi bende "Ben yapmiyorum degil ben ev isi yapmayi gayet iyi biliyorum merak etme sen" dedim sonra bana "Tabi tabi belli. Fazla konuşma ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum" dedi. Bende "Hadi ya neymis peki" dedim oda"Eve gelirim bağarır çağırırım bak fena olur lan sus whatsapptan" dedi bende"Sen zaten bagirip cagirmayi bil" dedim. Kapandı konu öyle. Bugünde babası ile konuşuyorlardı babasına "bir iş buldum baba 2500 tl maaş veriyor" dedi babasıda hemen "oğlum bankaya kredi borcum var her ay 600 tl ödüyorum yardım edersin bana 300-400" eşimde " ben öderim baba 600 tlyi" dedi.
Arkadaşlar biraz uzun oldu umarım yardımcı olursunuz ben gerçekten bıktım bu durımdan eşimi enayi yerine koyuyorlar. 7 ay oldu evleneli bir iğne bile almadılar bana bende artık ev işi falan yapmıyorum ben ev işi yapınca mutlu oluyorlarmış ben mutlu olana kadar onlarda mutlu olmayacak. Eşimle konuşmak istiyorum bu konuyu sonra aramız kötü olur diye susuyorum psikolojim bozuldu evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 42 kiloyum kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun bana
İstanbulda çalışırken kredi çekmiş iki bankadan televizyon almış onu ödememiş falan o borçları zaten bankalar bitti bitek televizyon kaldı artıkSize düğün yapılmamış, ev tutulmamış, eşya alınmamış. 22 yaşında bir insanın ne borcu var ki??
Ben sadece eşimi tanıyordum ailesini hiç görmemiştim il dışında oldukları için tanışmamıştımkusura bakma ama hem kendını hem aılenı rezıl etmışsın kaçmadan önce bılmıyor muydun bu aılenın nasıl oldugunu?
bende artık eşime istanbula gitme konusunu açıyorum aslında oda istiyor istanbulu bir ara borçlar bitince olur aslında diyordu ama artık öyle şeyler demiyorBelki kizacaksin ama elalemin bitmeyecek belki olmayan borclarini odeyecegime calisir kendi aileme katkida bulunurum
Evde kayinvalideye kole olacagima anne babamin suratini cekerim
Asiri bencil kocama eslik yapacagima gider universite okurum okul bitirmeye meslek kazanmaya ugrasirim
Buyuk konusmamaya ugrasiyorum belki benim cok kotu ayrilmak ostedigim bir evliligim olur ama cekme bunlari bence evden ayrilmak hatta bulundugun sehri degistir diyecegim ama kocanin bunlari yapacagini asla sanmiyorum