• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebekle misafir ağırlamanın pratik yolları

Yani eşiniz varmış tamame yanlız değilsiniz ki . Eşiniz bebeğe bakacak sizde kahvaltı hazırlayacaksınız 1 saatte herşey tamamen hazır olur

Soğuk savaş olamıyor maalesef eşim tek çocuk kayinbaba vefat etmiş bir de iki cocugum var o yüzden mecburen yüz yüze geliyoruz
Yüz yüzelikte de korunur o mesafe. Bana çok anlamsiz geliyor 1 kavanoz konserve vermeniz. Size çok çektirdiyse suçlu zaten eşinizdir. O da utanıyordur 1 kavanoz domates gitmesinden. Hiç vermemeniz daha yakışık alan bir şey. Ama sizin bileceğiniz iş.

konudan bağımsız kayınvalide yapsa bile neden vermek zorundaki?
gelin daha genç daha dinç onun yapıp vermesi gerekmez mi ?
aileden böyle beklentiler bana çok saçma geliyor
Zorunda demiş miyim? Şart değil demişim yorumumda. Niye okuduğunuzu anladığınız halde ters bir yorum yapıyorsunuz? Konu sahibinin 5 aylık bebeği var. Kültürümüzde ikram hediyeleşme var. Kendine yaptığından birkaç kavanoz vermek kimseyi ne yorar ne incitir.

Zorunda demiş miyim? Şart değil demişim yorumumda. Niye okuduğunuzu anladığınız halde ters bir yorum yapıyorsunuz? Konu sahibinin 5 aylık bebeği var. Kültürümüzde ikram hediyeleşme var. Kendine yaptığından birkaç kavanoz vermek kimseyi ne yorar ne incitir.
vala ters yorum yapan sizsiniz bence ,
kayınvalide olduğunuzda yapar yapar dagitirsiniz herkese
her neyse ban yemek için fazla gereksiz bir konuşma olacak başka da bir şey demiyorum

iyi forumlar

Bebeklisiniz elinizden geldiği kadarını yapın çokta vaov bi masa yapmayın sonra zırt pırt gelmesinler başınıza. Farklı kolay şunlar var bende.
Tava böreği kolay olur en alta bütün yufka serip kenarları dışarı taşırın içine yine yufka parçalayıp koyun biraz yağ gezdirin lor peyniri koyun yine yufka parçaları koyun bir kaç kat kapatın alttaki yufkanın kenarlarını üst kata arkalı önlü pişirin nette detaylı yazar.
Yumurta haşlayın. Birde kare tost ekmeklerinin üzerine bir parça tereyağ koyup üzerine salçalı sos gezdirip domates kaşar zeytin biber koyun üstede bir parça tereyağ verin fırına en son çıkarmadan da kaşar rendeleyin fırında sıcak beklesinler. Zaten kahvaltılıkta olcak yeterde artar bile.

Yüz yüzelikte de korunur o mesafe. Bana çok anlamsiz geliyor 1 kavanoz konserve vermeniz. Size çok çektirdiyse suçlu zaten eşinizdir. O da utanıyordur 1 kavanoz domates gitmesinden. Hiç vermemeniz daha yakışık alan bir şey. Ama sizin bileceğiniz iş.
Ben mesafeyi koruyorum sağ olsun eşim hep destekcim hiç bir zaman annesine karşı beni ezdirmedi o laflarıyla sözleriyle yarattığı huzursuzluklarla çok çektirdi evet o bir kavanoz konserveyi de evimde görüyor sonuçta göz hakkıdır diye veriyorum eşime kalsa onu da verme değmez diyor bundan sonra o bir kavanozu da vermem yaptığım yanlışsa

vala ters yorum yapan sizsiniz bence ,
kayınvalide olduğunuzda yapar yapar dagitirsiniz herkese
her neyse ban yemek için fazla gereksiz bir konuşma olacak başka da bir şey demiyorum

iyi forumlar
Ban yiyecek mevzuyu yaratan sizsiniz. Okuduğunuzu anlayacak biri olduğunuzu forumdaki yorumlarınızla anlıyorum. Bu konuyu niçin kastî olarak çarpıtma peşine düştüğünüzü anlamış değilim.

Gayet net bir şekilde şart değil yazdığım halde konudan bağımsız bilmem ne diye anlamsız bir yorum yapıyorsunuz.

"Hiç vermiyor mu? Niye vermiyor? Nasıl vermez?" mi dedim? "1 kavanoz niye veriyor, onu vereceğine hiç vermesin" dedim.

İnsanlara erişteleri, turşuları gönderiliyor. Köyde yetişen hormonsuz biberden salataliktan, tarlasının buğdayından erişteler yesin istiyor anneleri. Bunu ilk benden mi duydunuz?

Durun size hiç duymadığınız benim de buradan duyduğum bir şey söyleyeyim. Yaprak sarması sarıp dondurup gönderen kv duydum burada. Kadının içinden geliyor demek ki. Sağlığı maddi durumu da varsa içinden geliyorsa niye yapmasin?

Evet kayinvalide oldugumda anne oldugumda yapar dağıtırım herkese. Paylaşmayı severim, yedirmeyi severim. İlişkileri güzelleştirir, kalpleri ısıtır. Sevmeyen sevmesin.

Ben mesafeyi koruyorum sağ olsun eşim hep destekcim hiç bir zaman annesine karşı beni ezdirmedi o laflarıyla sözleriyle yarattığı huzursuzluklarla çok çektirdi evet o bir kavanoz konserveyi de evimde görüyor sonuçta göz hakkıdır diye veriyorum eşime kalsa onu da verme değmez diyor bundan sonra o bir kavanozu da vermem yaptığım yanlışsa
Doğru yanlış sizin kararınızdır. Ben evine giderken götürmek olarak anladım. Her iki türlü de benim için tuhaf. Çok anormal şeyler yapmadıysa biraz fazla verilebilir. Yalnız kadınmış sonuçta. Bir de tek çocugu varmış. Ama affedilemeyecek şeylerse siz yaşadınız en iyisine siz karar verirsiniz.

Back