- 2 Ekim 2014
- 2.349
- 5.064
- 358
- 39
Ben her yaz kışlık domates konservesi yapıyorum mutlaka en az iki kasa domatesten sadece bir kavanoz veriyorum kayinvalideye onu da vermem de biliyor yaptığımı göz hakkı diyeKaynana 1 kavanoz mu veriyor? Hiç vermesin daha iyi. Böyle yapan birine dümdüz yumurta haşlamanız bile fazla valla. Milletin tüm kışlık hazırlıkları ailelerin köyünden evinden geliyor. Ha şart degil yapmayan yapmaz ama 1 kavanoz ne? Komik komik işler.
Ben her yaz kışlık domates konservesi yapıyorum mutlaka en az iki kasa domatesten sadece bir kavanoz veriyorum kayinvalideye onu da vermem de biliyor yaptığımı göz hakkı diye
Valla öyle keşke biz baba olsak. Hepsi birer tane yapsa ohh missGetirirler inşallah hayat süprizlerle dolu bi de peşlerinden temizlemesi var keşke ben baba olsaydım
bikaç gün öncesi bilgim varsa bir hafta sonra bile gelebilir misafir benim için çat kapı kendi ailem gelir hazırlıklı yada pratik olduğum için zorlandığım olmadıBurda düşüncesizlik deyip ayıp deyip yorum yapanlara merakla soruyorum, acaba size göre bebek kaç yaşına geldiğinde insanların misafir olarak gelmesi uygundur? Bunu gerçekten merak ettim
Valla bizim oralarda eğer birinin cocugu küçükse aile gelecekse gelip herşeyi birlikte hazırlar yani ev sahibinin üstüne yikmazlar.Merhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
1 kavanoz nasil verilir ki? Benim elim aza gitmez. Marmelat yaparsın reçel yaparsin ondan 1 kavanoz olur ama domates olmaz.Ben her yaz kışlık domates konservesi yapıyorum mutlaka en az iki kasa domatesten sadece bir kavanoz veriyorum kayinvalideye onu da vermem de biliyor yaptığımı göz hakkı diye
Öncelikle sağlıkla büyüsün bebeğiniz. Ne koysanız olur kahvaltıda. Ama kayınvalide kahvaltıya çağır demiş bir çeşit börek ya da poğaça tarzı bi şey getirsin rica edin. Milföy hamurlarının kare olarak düşünün ve 2 ye kesin 1 küçük sosis etrafına sarın 10 Dk da pişmiş olacak ve çok şık oluyor sunumu. Fırına patates biber kabak havuç ne varsa az yağ ile baharatlarla atın sıcak sıcak servis edersiniz. Marketlerde Anadolu peyniri diye 3 çeşit peynir olan bir paket var ondan alın bir de beyaz peynir ile güzel bir peynir tabağı hazırlarsınız 2 dakikada. Zeytin, domates, salatalık roka maydanoz koyarsınız. Yumurtayı haşlayın herkes tabağına alsın. Reçel ya da bal ile tereyağ ya da kaymak koyarsınız. Portakalları soymadan halka halka doğrayıp ceviz ya da badem ile bir tabak hazırlarsınız. Böylece çok renkli bir sofra olur. Bir de kahvaltı sonrası için hafif bir sütlü tatlı geceden yapsanız olur. Mesela sütlü irmik tatlısı.Merhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
Bebekli kadınsınız hiçmi düşünmediler..Merhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
Burda düşüncesizlik deyip ayıp deyip yorum yapanlara merakla soruyorum, acaba size göre bebek kaç yaşına geldiğinde insanların misafir olarak gelmesi uygundur? Bunu gerçekten merak ettim
Madem öyle kendisinden pogaca, börek gibi sizin için suan zor olacak şeyler yapmasını isteseydiniz keşke.Teyzesigi uzaktan geliyor. Kayınvalidem de kocasıyla küs olduğu için bizde toplanılacak. Ben kahveye çağıracaktım da kayınvalidem kahvaltıya çağırın dedi ben de kırmak istemedim zaten kırk yılın başı geliyor teyzesigil. Napalım evliliğin cilveleri…..
Yok kayinvalideme özgü bir durum beni sevmez sagolsun çok çektirdi ondan1 kavanoz nasil verilir ki? Benim elim aza gitmez. Marmelat yaparsın reçel yaparsin ondan 1 kavanoz olur ama domates olmaz.
Kayinvalidem olduğu için o kadar az verdim sagolsun sevmez beni neler neler etti bana o yüzden bir kavanoz yeterİnsan o kadar emekle yaptığına kiyamiyorbende 40 kilo yaptım yaz sonu bebeklerim onlar git gel seviyorum bazen
Hiç vermezdim ben olsam. Soğuk savaş var ise merhaba merhabadır maksimum ilişki. Böyle şeyler tuhaf geliyor bana.Yok kayinvalideme özgü bir durum beni sevmez sagolsun çok çektirdi ondan
konudan bağımsız kayınvalide yapsa bile neden vermek zorundaki?Kaynana 1 kavanoz mu veriyor? Hiç vermesin daha iyi. Böyle yapan birine dümdüz yumurta haşlamanız bile fazla valla. Milletin tüm kışlık hazırlıkları ailelerin köyünden evinden geliyor. Ha şart degil yapmayan yapmaz ama 1 kavanoz ne? Komik komik işler.
Merhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
Soğuk savaş olamıyor maalesef eşim tek çocuk kayinbaba vefat etmiş bir de iki cocugum var o yüzden mecburen yüz yüze geliyoruzHiç vermezdim ben olsam. Soğuk savaş var ise merhaba merhabadır maksimum ilişki. Böyle şeyler tuhaf geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?