Ben direk hazır patatesi alıp fırında soslu kızartayım diyorum Patatesleri yıkama derdi de olmaz dimi yumurta haşlanması da mantıklı salata gibi yaparım. Tabaklara pay etmek zor olabilir çünkü herşey ortada hazır dururEn pratik kahvaltı menüsünü veriyorum;
Fırına minnak patatesler atın, bütün şeklinde - kabuklu.
Yumurtaları da haşlayın.
Peynir, zeytin , domates falan koyarsınız. Dışarıdan da simit alabilirsiniz.
Hem patatesi ve yumurtayı bu şekilde tüketmek daha sağlıklıdır.
Ben olsam geceden sodali börek yaparim. Böreği yapip tepsiyle buzdolabına koyun sabah çayı demlerken fırına atın mis gibi oluyor pratikte olur. Haslanmiş yumurta peynir zeytin bebekli insan yeterde artar. Fırından da simit vs. alirsiniz. Muhlama patatars kızartması hazır konserve menemen vs de olabilir. Ama bi zahmet kayınvalideniz yardıma gelsin kahvaltiya çağirin demek kolay
Evet olabilir mantıklı. Son cümle özellikle…. Yardımı geçtim bulaşıklar bile bana kalacak pertim çıkacak yine HayrolsunBen olsam geceden sodali börek yaparim. Böreği yapip tepsiyle buzdolabına koyun sabah çayı demlerken fırına atın mis gibi oluyor pratikte olur. Haslanmiş yumurta peynir zeytin bebekli insan yeterde artar. Fırından da simit vs. alirsiniz. Muhlama patatars kızartması hazır konserve menemen vs de olabilir. Ama bi zahmet kayınvalideniz yardıma gelsin kahvaltiya çağirin demek kolay.
Bebegi esinize verin bir saatte cok guzel kahvalti hazirlanir zatenMerhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
su böreklerin çok güzel oluyor vala ,
ben arada alıyorum kendime
O zaman böreği sarmayı falan hazır alın. Konserve közlenmiş patlıcan ve yağ biberleri oluyor,onlardan alın,evde maydanozla sarımsakla harmanlayın oldu size ekstra çeşit. Omlet sucuk falan ekleseniz,fırına patates sürseniz,zerdeçallı,kekikli çok güzel oluyor. Peyniri zeytini reçeli balı pekmezi derken gayet zengin bir sofra olur benceBuz dolabında hiçbir şey yok hepsini tükettik bebek olunca. Akşama bile yemek yok bebeğim kucağımdan inmiyor. Ama haklısınız zaten çok bşy beklemezler bence de
Katılıyorum Teşekkür ederim
Bence de hazırlayabildiğim kadar Sadece o sırada bebeğim acıkıp beni isterse o zaman sorun olabilir gerçi eşim devam ederBebegi esinize verin bir saatte cok guzel kahvalti hazirlanir zaten
Kahvaltı zaten çok da kasmayayım Hazır kullanayım bir çok şeyi maksat görüşmekO zaman böreği sarmayı falan hazır alın. Konserve közlenmiş patlıcan ve yağ biberleri oluyor,onlardan alın,evde maydanozla sarımsakla harmanlayın oldu size ekstra çeşit. Omlet sucuk falan ekleseniz,fırına patates sürseniz,zerdeçallı,kekikli çok güzel oluyor. Peyniri zeytini reçeli balı pekmezi derken gayet zengin bir sofra olur bence
Elbette. Evinizi açıyor olmanız bir nezaket göstergesi zaten. Muhabbete gönlü olan hiçbir sofrada aç kalmaz.Kahvaltı zaten çok da kasmayayım Hazır kullanayım bir çok şeyi maksat görüşmek
Menemenlik yapamadım annemin verdikleri de bitti.kayınvalidem kışlık bşy yapmıyor yapsa da bize 1 kavanoz veriyor. Menemen de yapamam en iyisi haşlanmış yumurta salatası yapayım zeytinyağlı maydonuzlu. Çok bulaşık da çıkarmıyım bebeğim biraz hasta huysuzFırında pişecek bir şey ile omlet yapardım ben olsam. Fırın işinizi kolaylaştırır. Patates atabilirsiniz yağlayıp baharatlayıp. Peynir tabağı, söğüş tabağı, yeşillik, menemen yapabilirsiniz. Bebek olmasa bir de tatlı kahvaltılık yapılsa fena olmaz. Bebeği birine satabilirseniz pankek yapabilirsiniz.
Dondurucuda hiçbir şeyim yok hazır börek alsam ayıp olur mu acaba
Kaynana 1 kavanoz mu veriyor? Hiç vermesin daha iyi. Böyle yapan birine dümdüz yumurta haşlamanız bile fazla valla. Milletin tüm kışlık hazırlıkları ailelerin köyünden evinden geliyor. Ha şart degil yapmayan yapmaz ama 1 kavanoz ne? Komik komik işler.Menemenlik yapamadım annemin verdikleri de bitti.kayınvalidem kışlık bşy yapmıyor yapsa da bize 1 kavanoz veriyor. Menemen de yapamam en iyisi haşlanmış yumurta salatası yapayım zeytinyağlı maydonuzlu. Çok bulaşık da çıkarmıyım bebeğim biraz hasta huysuz
Aynen bence deBence önemli olan kahvaltı davetinde biraz da göz boyamak cesidi çok gösterip
Omlet sucuk birkac çeşit peynir domates salatalık simit falan doldurur zaten sofrayi
Disaridan simit, pogaca, acma, borek alabilirsiniz. Yakin oldugunuz bir arkadasiniz veya komsunuz da bir seyler hazirlayabilir sizin icin.
Yaa kesinlikle önemli olan hoş sohbet bence de illaki karınlar doyarElbette. Evinizi açıyor olmanız bir nezaket göstergesi zaten. Muhabbete gönlü olan hiçbir sofrada aç kalmaz.
Ya yormuyor kendini kendi evine de az yapıyor bi de benim ailem başka şehirden yolluyor taa 70 yaşındaki ananem yapıp yolluyor ama herkes bir değil işte benimkiler yolladığı için de ekstra rahatKaynana 1 kavanoz mu veriyor? Hiç vermesin daha iyi. Böyle yapan birine dümdüz yumurta haşlamanız bile fazla valla. Milletin tüm kışlık hazırlıkları ailelerin köyünden evinden geliyor. Ha şart degil yapmayan yapmaz ama 1 kavanoz ne? Komik komik işler.
Teşekkür ederimHiç ayıp olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?