5 aylık bebekle misafir ağırlamanın pratik yolları

Ben direk hazır patatesi alıp fırında soslu kızartayım diyorum Patatesleri yıkama derdi de olmaz dimi yumurta haşlanması da mantıklı salata gibi yaparım. Tabaklara pay etmek zor olabilir çünkü herşey ortada hazır durur

Evet olabilir mantıklı. Son cümle özellikle…. Yardımı geçtim bulaşıklar bile bana kalacak pertim çıkacak yine Hayrolsun

Bebegi esinize verin bir saatte cok guzel kahvalti hazirlanir zaten

Buz dolabında hiçbir şey yok hepsini tükettik bebek olunca. Akşama bile yemek yok bebeğim kucağımdan inmiyor. Ama haklısınız zaten çok bşy beklemezler bence de
O zaman böreği sarmayı falan hazır alın. Konserve közlenmiş patlıcan ve yağ biberleri oluyor,onlardan alın,evde maydanozla sarımsakla harmanlayın oldu size ekstra çeşit. Omlet sucuk falan ekleseniz,fırına patates sürseniz,zerdeçallı,kekikli çok güzel oluyor. Peyniri zeytini reçeli balı pekmezi derken gayet zengin bir sofra olur bence

Fırında pişecek bir şey ile omlet yapardım ben olsam. Fırın işinizi kolaylaştırır. Patates atabilirsiniz yağlayıp baharatlayıp. Peynir tabağı, söğüş tabağı, yeşillik, menemen yapabilirsiniz. Bebek olmasa bir de tatlı kahvaltılık yapılsa fena olmaz. Bebeği birine satabilirseniz pankek yapabilirsiniz.

Kahvaltı zaten çok da kasmayayım Hazır kullanayım bir çok şeyi maksat görüşmek

Bence önemli olan kahvaltı davetinde biraz da göz boyamak cesidi çok gösterip
Omlet sucuk birkac çeşit peynir domates salatalık simit falan doldurur zaten sofrayi

Menemenlik yapamadım annemin verdikleri de bitti.kayınvalidem kışlık bşy yapmıyor yapsa da bize 1 kavanoz veriyor. Menemen de yapamam en iyisi haşlanmış yumurta salatası yapayım zeytinyağlı maydonuzlu. Çok bulaşık da çıkarmıyım bebeğim biraz hasta huysuz

Sürekli olmuyorsa kırk yılda bir oluyorsa sorun olmaz bence. Ben 30 kişi agirlamistim annem bebekle ilgilenmesti. Sucuk pisirdim tost makinesinde yumurta hasladim esim simit aldı fırından bir akşam önce. Bir de o hazır patatesler var ya onu fırın kağıdına koyup baharatlayip fırına atmistim başka bisi yapmadım

Kaynana 1 kavanoz mu veriyor? Hiç vermesin daha iyi. Böyle yapan birine dümdüz yumurta haşlamanız bile fazla valla. Milletin tüm kışlık hazırlıkları ailelerin köyünden evinden geliyor. Ha şart degil yapmayan yapmaz ama 1 kavanoz ne? Komik komik işler.

Bence önemli olan kahvaltı davetinde biraz da göz boyamak cesidi çok gösterip
Omlet sucuk birkac çeşit peynir domates salatalık simit falan doldurur zaten sofrayi
Aynen bence de
Disaridan simit, pogaca, acma, borek alabilirsiniz. Yakin oldugunuz bir arkadasiniz veya komsunuz da bir seyler hazirlayabilir sizin icin.
Elbette. Evinizi açıyor olmanız bir nezaket göstergesi zaten. Muhabbete gönlü olan hiçbir sofrada aç kalmaz.
Yaa kesinlikle önemli olan hoş sohbet bence de illaki karınlar doyar

Ya yormuyor kendini kendi evine de az yapıyor bi de benim ailem başka şehirden yolluyor taa 70 yaşındaki ananem yapıp yolluyor ama herkes bir değil işte benimkiler yolladığı için de ekstra rahat

peynir zeytin domates söğüş tabağı fırından da simit oldu bitti. Hiç kasmayın. Stres olmayın. Zorlanmayın. İnsan olsun da gelenler yanlarında ikramlarıyla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…