Konu sahibi dini acidan bi konu açmamış ki bu yorumu yapmışsınızBayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
Biraz bilinçlenelim mi arkadaşlar.
Bacaklarımı mecbur kaldıkça yıllardır arada sırada jilet yaparım. Hala aynı tüy haliyle çıkar. Belki zamanla etkiler. Ama böyle bişey işe yarıyorsa bile diyelim bir seferde ne kadar işe yarar?
Çocuk sahibiysek biraz bilinçli de olmamız lazım. Daha gür çıkar hikayesini yıllarca tecrübe etmedik mi yalan olduğunu?
Oyyy çok güldüm,sen çok yaşa e misaçın sıfıra vurulunca gürleştiği fikrini ilk kim ortaya attıysa bunca çocuğun saçının vebali onun üstündediruzar yakında ama yapmayın bidaha, saçı onun baş derisi sıcaktan, soğuktan koruyor, kısa da olsa saçlı baş derisi sağlıklıdır.
Oyyy çok güldüm,sen çok yaşa e mi
Konu sahibi,gereksiz birşey yapmışsınız.Ama üzülmeyin uzar 1 aya..
inanılmaz derece sacma. oha denilecek bir anlayış.Bayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
Hıı yaşına girincede deve kesiliyo
Karnıma ağrılar girdi ooyyyyBenim ve abimin saclarini da sifira vurmuslar da bebekken, benim saclar kedi tuyu, abim de kel sac ektirdi
Sacma derken?.. neresi saçma. Bende oglumun sacini 7. Gun kestirdim eve geldi berberimiz ve özel makineyle yapti. Tabi ben sünnet diye yaptim orasi ayri. Bebek icin cok yararli bilim adamları bunu bi kac senedir cikarmis faydalarıni ortaya ama peygamberlerimizz teeeenn 1400 sene evvel soylemis. Faydaları cooookkk. Bence herkes yaptirsin bebegini dusunuyorsaNe saçma bişey yapmışsınız? Onun başı daha su su. Nasıl sıfıra vuruyosunuz korkmadan!
Bayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?