- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
hadisler var bununla ilgiliSaçmalamayın!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadisler var bununla ilgiliSaçmalamayın!!
insanların dini görüslerine laf edemessinizBöyle şeylere dayanarak çocuk büyüten bir toplum var inanamıyorum gerçekten! inanmak istemiyorum.
Yo sacmalamiyor dogru soyluyor bizim dinimizde var peygamberimizin onerisi arastrirsaniz bu konu hakkinda fikir edinebilirsiniz. Konu sahibi uzlme olan olmus ama bidaha asla kestirme gurlesmek icin sac kesilmez oyle birsey yok diger arkdaslarda demis gurlestirmiyoSaçmalamayın!!
ben inanmiyorum boyle seylere arkadasim! Bence cok cok sacma, kendi fikrim kendi inancim! Siz kesin o zaman 7 gunlukken sacini bebegin:))Yo sacmalamiyor dogru soyluyor bizim dinimizde var peygamberimizin onerisi arastrirsaniz bu konu hakkinda fikir edinebilirsiniz. Konu sahibi uzlme olan olmus ama bidaha asla kestirme gurlesmek icin sac kesilmez oyle birsey yok diger arkdaslarda demis gurlestirmiyo
O sacmalamayin dedigin sey peygamberimiz hz.Muhammed'in sūnneti 7.gunune kadar saci sifira vermek agirliginca altin yada gumuse cevrilerek fakire para vermek ve erkek ise 7.gune kadar sunnet etmek ...Artik hastanede dogumda soruluyo aninda sunnet oluyo ve 2 gunde iyi oluyo cocukSaçmalamayın!!
Sacmalamayin!! Size de soyledim bakin:)))O sacmalamayin dedigin sey peygamberimiz hz.Muhammed'in sūnneti 7.gunune kadar saci sifira vermek agirliginca altin yada gumuse cevrilerek fakire para vermek ve erkek ise 7.gune kadar sunnet etmek ...Artik hastanede dogumda soruluyo aninda sunnet oluyo ve 2 gunde iyi oluyo cocuk
Şu sünnet olayını hemen halletmeleri iyi oluyorO sacmalamayin dedigin sey peygamberimiz hz.Muhammed'in sūnneti 7.gunune kadar saci sifira vermek agirliginca altin yada gumuse cevrilerek fakire para vermek ve erkek ise 7.gune kadar sunnet etmek ...Artik hastanede dogumda soruluyo aninda sunnet oluyo ve 2 gunde iyi oluyo cocuk
Din de var insanlara ters davranmayın önce araştırın sonra ahkam kesin.Saçmalamayın!!