- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
mecburi değil ki geç kalınmış ifadesine katılmıyorum tercih meselesiBayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
yok ben de uygulamadim ama var yani ne diyimUygulamam saçma şeylerle işim olmaz.
Küçücük çocuğun kafası o jileti usturayı kaldırabilir mi mikrop kapar bastırmaya sert bile tutamazsın şekil bozukluğu olur.
Daha kemikleri bile kemik değil yumuşacık
Siz yapın bravo
işe yarayanı da gördüm ama bi arkadaşım yaşı dolduktan sonra kızının saçlarını sıfıra vurdu iki yıldır uzamadı gitti .uzayanda yan yamuk garip bi haldene zaman uzar kizimin saci hanimlarCok pismanim sirf gürlessin diye acaba 1 Ay icinde uzarmi? ((((
aynen ben de yumuşacık ve birazda uzun saç severim kız erkek fark etmezOglum 10 aylik ve saclari baya uzadi. Kesilmesi lazim ama onun ipek saclarina kiyamiyorum. 5 aylik bebegin sacina nasil kiydiniz.
aynen benim çocuklarda öyle hiçbir mudahalede bulunmadim kel dogmuslardi çok seyrekti saçları ama şimdi oldukça gür ama bazı yakinlarimin bu işlemi uygulayip gür saçlara kavustuklarina da şahit oldumvalla benim küçük kızımın saçlarıda çok azdı bebekken etraftan sıfıra vur gür çıkar dediler ama ben yapmadım hiç sıfıra vurmadım saçlarını şimdi saçları öyle gürleştiki
Ben bu sekılde tras edılmıs cocukların kız erkek saclarının cok kotu cıktıgını dusunuyorum. Mesela erkekse dıken dıken kızsada sekıl almayacak sekılde sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?