- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Sünneti dusunemiyorum
Ohoo tvde yayınlatırlar varya öyle düğün programları .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sünneti dusunemiyorum
Herkes çok değişik yorumlar yapmış ama bu doğru gramını ya altından ya gümüşten sadaka olarak verirsin. Bende oğlumda yaptım ama kestirmeden =) tahmini olarak 2 gram dediler bende yanlış hatırlamıyor isem 4 gramdan vermiştik.
Konu sahibi arkadaşa gelince çocuğun başını kesmemiş saçını kesmiş öyle değişik yorumlar okudum ki güldüm. Bence de yaptığı doğru değil. Bıngıldak daha çok yumuşak açıkçası bende cesaret edemezdim. Oğlumun saçını 1 yaşında kestirdik çok terliyor diye. 5 yaş yaşına kadar bir daha asla babası ile tek gitmedi kuaföre kısacık yaptırmış terliyor diye 3 gün ağladım kıvırcık uzundu saçları.Yani sizin ki iyi cesaret azıcık büyüse idi daha iyi olurdu.
Yok canim daha jilet ustura kalmadi. O biçim makineler var. Siz ileridesiniz ama geriden geliyorsunuz pek belliUygulamam saçma şeylerle işim olmaz.
Küçücük çocuğun kafası o jileti usturayı kaldırabilir mi mikrop kapar bastırmaya sert bile tutamazsın şekil bozukluğu olur.
Daha kemikleri bile kemik değil yumuşacık
Siz yapın bravo
Yok canim daha jilet ustura kalmadi. O biçim makineler var. Siz ileridesiniz ama geriden geliyorsunuz pek belli
Ama siz kendinizle zıt düşüyosunuz .
Hem doğru diyip gram hesabı yapıp vermişsiniz hemde bıngıldak diyip vermemişsiniz .
Mantık teraziniz bozulmuş
Doğru biliyorsun Can'ım ...şimdi sana buralarda ters ters konuşanlar olur hiç açıklamaya bile eneri sarfetmemek gerek ...Bayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
Ben ili çocuğuma da yaptım bir sıkıntı ol madı bıngıldağına vs ...Ben sadece sadaka kısmını söyledim. Bıngıldaktan dolayı yapmaya cesaret edemedim.Ki yine olsa yine cesaret edemem.
Yok Can'ım araştırmazlar .ama şimdi hastahaneler de bunu yapın deseler o Zaman sıraya girerler kestirmek için ..neyse herkesin kendi sorunu ...neden saçma olsun böyle bişey var. .
araştırın isterseniz. ..
Evet oksuyo canim jilet kadar keskin degil direk uygulanmıyoMakina neyle kesiyo ? Tüy mü var ucunda okşuyo mu ?
Ciddimisiniz ya ne acayip adetleriniz var. Her derdimiz bitti bebegin sacini kacinci gun keselim. Nerden cikiyor bu adetler anlamis degilim. Konu sahibi sana da aferim ya ne derdin var daha 5 aylik bebeginin saciyla. Kusura bakmayin ama gercekten bi garipsinizBayanlar benim bildiğim kadarı ile bebek doğduktan sonra 7 ci gün saçı kesilir ve ağırlığınca altın verilir ihtiyacı olan birine. .
5 aylık bebek.. bence geç kalınmış saçı kesmek icin. .
Dini referanslı bir konuda dini yorumun yasak olmasını anlamıyorum.
Yorumlara bak! Sanki çocuğun kafasını kopartmış kadın!
Saçın kafa derisine yakın kesilmesi saç köklerini uyarır kardeşim. Bu nedenle jilet ağdaya göre kıl köklerini güçlendirir. Kendi vücudunuzuda mı gözlemlemiyorsunuz anlamıyorum ki...
Bu havada kesmeseydin iyiydi. Neyle tıraş ettiniz? Ben uzun süre kestirmedim oğlumun saçlarını.
Adet değil aslında o. Akika kurbanı denir çocuk doğunca kazalara belalara karşı kan akıtılmak maksatlı. Bi kısmı dağıtılır bi kısmk yenir vs. Ama mecburi olan bişey değil. Çocuğun saçı da kesilip ağırlığınca bi yardım yapılır ihtiyaç sahibine. Ama yine kesilmesi zorunlu (ya da dinen zorunlu diyelim ) bişey değil.Ci
Ciddimisiniz ya ne acayip adetleriniz var. Her derdimiz bitti bebegin sacini kacinci gun keselim. Nerden cikiyor bu adetler anlamis degilim. Konu sahibi sana da aferim ya ne derdin var daha 5 aylik bebeginin saciyla. Kusura bakmayin ama gercekten bi garipsiniz