5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

çok sevinirim bakalım başladım artık çok istiyorum zayıflamak çünkü önümüzde ki yıl bebek planlıyoruz bu kiloyla hamile kalırsam sonumu düşünemiyorum artık :) çalıştığım için sıkıntı oluyor aslında öğlen yemekler özellikle allahtan yumurta ve yoğurt var :)

Kızlar bi sorunum var benim malzemelerden biri bitti ama hangisi oldugunu bilmiyorum :S ustunde yazmıyor adı yesil cay sanıyordum ve hep ona göre koyuyordum ama yesil cay alamaya gittiğimde o deglmiş yani o var zaten yesil cay yerine adını bilmediğim diğer otu koyoyormusum simdi tekrar almak istiyorum ama adını bilmiyorum :26: böyle yesil ince kısa cubuk gibi bişey biberiye ye benziyor ama yesil :S onun adını bilen varmı acaba :S

Canım o bitki funda.

selam, ikinci ay için bitkileri aldım, 2 kilo vermiştim zaten daha önce belirttiğim gibi
ama tam etkisini görmek istiyorum
ramazanda çok sıkıntılıydı çayı içmek artık bayram seyran da bitti rahatça içebilirim
inşallah etkisini görürüm
ilk içmeye başlayanlar ne durumda peki?
ŞÖYLE BİR BEŞ KİLO VEREN, ne güzel motive olurdu..

arkadaşlar ben zaten diyetteyim bu çayı yavaşlamaya etkisi olur ve patır patır veririm kalan kilomu diye başladım.Bugün 12. günüm 1 gr bile eksisini görmedim.Günde 3 öğün düzenli kullanıyorum içime fenalık geldi valla....

ben aktardan almak istediğimde inanma dedi o cinnema bitkisini bulmak çok zor bir iki yerde satılıyor o da yanlış kandırıyorlar dedi, canı sıkılan bişey çıkartıyor beşibiyerdenin bişeyler eklenmişi dedi

hiç alakasız bir yere yazıyorum belki ama lütfen cevapla özeldn mesaj atamyrm yeterli yorum sayısına ulaşamadığım için..
hpv konusunda yazdıklarını okudum ama en son buraya yorum yazmışsın hemen görürsün diye buraya yazıyorum
1.5 sene önce hpv gecirdim bir iki siğilim vardı yaktırdım ve daha sonra hiç tekrarlamadı bir de o sıra cin 1 den leep işlemi yaptırdım 6ayda bir yaptırdığım smear testlerim hep temiz ve suan 34 haftalık hamileyim bir doktorum siğil yok smearler temiz normal doğurmamak için hiç bir sebep yok derken diğer doktorum siğil olsun olmasın bebeği riske atamayız sezaryen olmalısın diyor kafam okdr karıştıki
normal doğum çok istyrm eğer doktorun dediği gibi hiç bir risk yoksa doğal olanı yaşamk isiyorum bebeğim ve kendim için ama beynimin içi sorularla şüphelerle dolu sende aynı şeyleri yaşamıssın normal mi doğurdun beni bilgilendirirsen cok sevinirim

O aktar bu karışımı kendi birliğinin başkanının çıkarttığını biliyor mu acaba?Bu herhangi birinin çıkarttığı bir karışım değil.Aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan'ın çıkarttığı bir karışım.Cinnema bitkisi normalde ülkemizde bolca varken bu karışımın ünlenmesiyle bulunması zor bir bitki haline geldi.O aktarda da bulunmadığı için klasik esnaf taktiğiyle hemen karalama operasyonuna başlamış:)

sen kullandın sanırım faydasını gördünmü peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…