Bu çaya benzer bir çay daha önce içtim midemi bozdu ishal oldum bir ay geçmedi bu çayı kullananlar böyle bir etkisi var mı?
mrblar
ilaç adı verilmiyor heralde. ama ruh ve sinir hastalıkları dr. leri tarafından reçete edilen bir ilaç bu. asıl amacı antidepresanmış bu ilaç sigara bıraktırma etkisi tesadüfen keşfedilmiş.dr. öyle anlatmıştı.devlet hastanesine gitmiştim.orda yazdı dr.şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum. oysa asla bırakamam derdim.külünü bile yemek isterdim öööğhh.şimdi iğreniyorum. eşim hatta kilolarım artınca başla sigaraya yoksa sağlığın gidecek diyordu da içemedim ben.darısı bırakmak isteyenlere inş.
bugun cayi içmemin ve jillian egzersizlerimin 3. günü kendimi gayet iyi hissediyorum..tartılmadım aslında değişiklik var mı cok merak ediyorum. benim tartım yağ, kas, kemik, su ve kalori hesabı yapıyor .. ilk gün ki çıkanları yazdım jillian'ın 15. gününde tekrar yazıcam ..bakalım neler olmuş
nerede yardımlaşma. ölürmüsün yazsan. kalvyenmi eskir. özet geçebilirdin uzunn uznnn yaz demedim. neyse sen bilirsin arkadaşım.
kızlarr ya cinnema otunu bulamadımmmmmmmmmm :S onsuz iciyorum faydası olurmu olmazmı acabaaa?
ayrıca aktarim bana günde 4 bardak içilmeli ve ardına 2.5 lt su içilmeliymiş yoksa faydası olmaz diyo :S çok aşırı kilom yok . 4bardak şartmııı ve illa 2,5 lt su içmelimiyim. eğer 2,5 lt su içiçeksem bu çaya gerek yokki suyla şişer karnım yemekte yiyemem zayıflarım saten :)
Ben de bugün başladım içmeye. Aynı zamanda Dukan Diyeti yapıyorum.
Aldığım aktar özel günlerinde içme dedi. Ben araştırırken öyle bir bilgiye rastladıysam bile hatırlamıyorum, içmemek mi gerekiyor gerçekten?
canım bu spor nasıl yapıyorsunuz?ben dün 15 dakika dayanabildim ve bugünde bacaklarımın ağrısında oturken kalkarken çok zorlanıyorum.
Canım kilo fazlası çok olmayanlar günde 3 bardak kadar içebilirler.İlla su içeceğim diyede öyle bir şart yok ardından 2.5 lt suyu içsen zaten günde 7.5 lt su içmen gerekir ve patlarsın:)Bu çay zaten çok susatıyor vücudun ne kadar istiyorsa o kadar su iç.
Cinnema otu çok önemli bir bitki,vücuttaki insülin direncini kırıyor,bulmaya çalış mutlaka.
Nasıl bir sitemdir bu 2 kelime ile anlatılacak olsa anlatırdım.Ben özellikle sağdan soldan eksik bilgilere kulak asmayın diye belirttim.KAratay diyetini ya da Dukan diyetini öyle 2 kelimeyle anlatamazsın.Madem bu kadar merak ediyorsun kitabını okuman sistemini anlaman lazım diyorum anlamıyorsun.Ne diyim cahil insanlarla uğraşmak zor sonuçta karşıdakinin anladıüı kadar varsın derler doğru laf gerçekten.....
Arkadaşlar merhabalar
ben ramazandan önce bu çayı içip 70 kilodan 67 ye inmiştim ama malesef ramazandfa geri aldım suan 71 kiloyum bugün tekrar başladım.Ama benim aldığım otlarla ilgili bi şüphem var bu cinnema otu kına gibi kukuyor mu yani benım aldıgım öyle kokuyorda acaba sahta mı diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?