merhaba arkadaşlaraktarlarda bulunmama ihtimaline nettenmi alsam acaba?bırde 9unu bırden aktardan nekadara aldınız ?net fiyatları cok fazla geldi 49tl falan ben oruç tutyorum iftardan sonra mı içsem yoksa dırek içip iftarımı öylemı yapsam sahurdada içip yatsam bi zararrı olurmu halsızlik gibi soguk cay olarak tüketsek olurmu kii :26:
merhaba arkadaşlaraktarlarda bulunmama ihtimaline nettenmi alsam acaba?bırde 9unu bırden aktardan nekadara aldınız ?net fiyatları cok fazla geldi 49tl falan ben oruç tutyorum iftardan sonra mı içsem yoksa dırek içip iftarımı öylemı yapsam sahurdada içip yatsam bi zararrı olurmu halsızlik gibi soguk cay olarak tüketsek olurmu kii :26:
ama tarifte bir bardağa bir tutam yazıyordu etkisi azalmasın bir litre suya bir tutamla?
Ben aktardan göre göre tek tek aldım canım 15 lira tuttu. Altı- yedi kere kullanabileceğim şekilde çıktı.Bir litre su içerisine birer tutam ekleyerek içiyorum. Aç karnına yemekten yarım saat önce içilmesi gerekiyormuş ama ben aklıma geldikçe içiyorum aç yada tok. 75 kg. dım iki günde 73.600 grama düştüm. Çoğu kişiye enerji verdiği söyleniyor bendede öyle oldu ama oruç tutanlar çok susamaktan şikayet etmişler.
arkadaşım ben tuncelide oturduğumdan bulamadım internetten sipariş etmiştim. 35 tl tutmuştu ramazandan 2 gün önce aldım ve hergün 5 er bardak içiyorum. bende oruç tutuyorum iftarını suyla açtıktan sonra bir bardak çay iç 10 dakkika bekle sonra yemeğe başla yemekten 1 saat sonra içmeye başlarsın ben savur yapmıyorum yiyip yatıyorum işten dolayı yemeğe kadar 5 bardağımı tamamlıyorum toplamda 3 kilo vermişim şimdi 65 kilo olmuşum bayrama kadarda tartılmayı düşünmüyorum.Unutmadan almış olduğum çay eni 15 gün kadar daha götürür.
ama tarifte bir bardağa bir tutam yazıyordu etkisi azalmasın bir litre suya bir tutamla?
arkadaşlar ayhan ercanın face sını buldum orda soru sormuşlar kendısı cevaplamış baka bılırsınız
paylaşabilrmisin burada yada sayfayı web adresni yazsanız. göremedim.
Yanlış anladım heralde canım :26: bir litre suya her bitkiden birer tutam olacak yani dokuz tutam.
arkadaşlar ayhan ercanın face sını buldum orda soru sormuşlar kendısı cevaplamış baka bılırsınız
kızlar günaydınn, sizlere sormak istediğim bişi var...
ben bu çayın sallama poşetlerinden içiyordum düne kadar ama pek bi faydasını görmedim açıkcası. Dün gidip aktardan tek tek aldım, ama şu çoban çökertenmidir nedir o bildiğimiz dikenli sap gibi bişi acaba ben mi yanlış aldım yoksa sizinkilerdemi öyle ? bide sallamaya alışınca bunu hazırlaması pek bi meşakatli geldi bi süre sonra üşenip bırakmasam barii :)