- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
diyet yapmadım ama ister istemz iştahın kesiliyo 1 hafta sonra falan başlıyo bu iştahsızlık acele etmeyin o yüzden fırsat buldukça plates hareketleri yaptım ama düzenli yapmadım sadce düzenli çay içtim dondurmamıda yedim çekirdeğimide ama tıka basa değl
canım hani 3 neyse de 4 çok fazla. günde 2 bardak normal olanı. bütün diyetisyenler ne bitki çayı olursa olsun günde 2 bardak veriyorlar
canım hani 3 neyse de 4 çok fazla. günde 2 bardak normal olanı. bütün diyetisyenler ne bitki çayı olursa olsun günde 2 bardak veriyorlar
Canım aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan kilo fazlanız çok yoksa günde 3 bardak ama kilo fazlanız çoksa günde 5 bardağa kadar için demişti.Günde 5 bardağı geçmeyecek ama.
selam kızlar ben de bu çayı 2 haftadır içiyorum. ama tartılmadım hiç çünkü benim göbek sorunum var o gitsin kaç kilo verdiğim önemli değil.
bu çay iştahımı acayip kesiyor, bol su içiriyor. bir de iltihap mı söktürüyor yoksa yağ mı parçalıyor anlamadım garip bir şeyler oluyor bana
mrblar.herkese iyi akşamlar arkadaşlar
bende bu pazartesi dukan a başladım 1 kg vermişim bnm erkek kardeşim dukanla 30 kilo verdi bnm 5 kilo vermem lazım acilen
61 kiloyum şuan boyum:1,58
bu çayı geçenlerde duydum aktarlara sordum bilmiyorlar bile şimdi buraları kısmen okudum korktum kazıklanırım diye bi sitesi var bakarken gördüm 49 lira çokta pahalı yani pes bildiğimiz yaprak yanineyse alan varmı burdan yada orjinal alanlar bana yardımcı olsun noolur nerden alabilirim
mrb. evet bazı bitkilerin iltehap giderici olduğu yazıyordu.çobanlı olan mı cinname mi hatırlayamadım şimdi.ilk hafta bende yaşamıştım böyle sorunlar.selam kızlar ben de bu çayı 2 haftadır içiyorum. ama tartılmadım hiç çünkü benim göbek sorunum var o gitsin kaç kilo verdiğim önemli değil.
bu çay iştahımı acayip kesiyor, bol su içiriyor. bir de iltihap mı söktürüyor yoksa yağ mı parçalıyor anlamadım garip bir şeyler oluyor bana
bendede var gariplikler anlamadım neyin nesi
ben hiç su içemiyordum şimdi günde 3,5 litre su içiyorum. suyun da fazlası zarar değil mi?
değerli bushra;öncelikle mrblar.sorum şu:ben biraz abarttım galibaa.çook içiyorum.ne zararı olur şimdilik bilmiyorum.yani bu bardak ölçüsü neye göre? 5 bardak derken acaba 1 litre mi anlatılmak isteniyor. çünkü ben bardağımı büyüttüm 0.5 litrelik.bu bardakla bazen 2- bazen 3 bardak içiyorumm.aslında daha çok içesim geliyor.bağladı beni kendine sanki.yani ben günlük 1 litreyi geçiyorum bu sınır ne olmalı?( 30 kg den fazla fazlam var)
herkese mutlu günler .teşekkür ederimm.
geçenlerde bir haber vardı su bağımlısı bir kadınla alakalı günde 25 litre su içiyormuş ve maalesef vefat etmiş.normal ölçü 2-2,5 litre sanırım fakat içtiğimiz bitki çayları filanda su olarak alınıyormuş.bende su içemezdim su kokardı bana yavaş yavaş alışmaya başladım
Bende bugün aktara bu karışımı sordum bayan hemen gerçekten çok zayıflıyorlar bunla dedi. Bana toz halinde karışım vermek istedi kabul etmedim. Hepsinden göre göre kendim aldım. İnşallah faydası olur bakalım.Bu arada aktarın verdiği tarif 1 litre kaynamış suyun içerisine hepsinden birer tutam eklenip demlendirilecek ve gün içerisinde içilecek şeklindeydi.Göre göre orjinalini arkadaşlar para tuzağına düşmeyin, içinde ne olduğundan emin olmadığınız ürünleri kesinlikle kullanmayın.
Bilgilendirmen için sağol canım Ayhan Ercan beyin söylediklerini duymamış sanırım bizim aktar :) Peki bir bardağa ne kadar koyacağız malzemelerden acaba öyle yapayım bende.Canım her öğünde taze demlenecek.Öyle 1 lt suya demleyip gün içinde içilme diye bir şey söylemedi bu çay tarifini veren aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan.
Ayhan Ercan her öğün bir bardaklaık demleyip ılık olarak için dedi.Bunu söyleyen aktar Ayhan Ercan'ı dinlememiş sanırım:)
Bu arada söylediğin canım,tamam sallama daha kolay gelebilir ama görerek alınırsa içe daha çok siner.Çoğu sallama çay para tuzağı,içindeki malzemeler ya eksik ya da doğru malzemeler değil.