- 12 Şubat 2012
- 72
- 0
Bilgilendirmen için sağol canım Ayhan Ercan beyin söylediklerini duymamış sanırım bizim aktar :) Peki bir bardağa ne kadar koyacağız malzemelerden acaba öyle yapayım bende.
slm kızlar sizin yazdığınız aktarland.com dan sipariş verdim firmayı da aradım bugün kargoya verdiklerinde yarın elimde olacakmış burdan alan arkadaşlar sahte değil dimineyse pazartesi gelsin bi başlayayım sonuçlarıda yazarım ben diyette yapıyorum bakalım ikisi birden nasıl olacak
kızlarrr bende aldım aktardan tek tek.2 gündür de içiyorum bu cayı bakalım işe yarayacakmı ?
herkese slm
binbir zahmetle aldığım çayı bu gün içmeye başladım
aktar kendisi koca bi fanusa karıştırmış onu satmak isedi ama ben tek tek aldım.25 tl tuttu.
bu çayı yemekten ne kadar önce içicez
bide sıcaklığı nasıl olursa etkisi artar.ben hafif ılınmış severim bitki çaylarını.normal çay gibi tek başına içemem.
bide kızım var 10 yaşınsa 49 kg
onada günde 1 fincan içirsem acaba zararı olur mu
biraz erken ergenlik var
acaba hormonları tetikleyip adet olmasına falan sebep olur mu
herkese slm
binbir zahmetle aldığım çayı bu gün içmeye başladım
aktar kendisi koca bi fanusa karıştırmış onu satmak isedi ama ben tek tek aldım.25 tl tuttu.
bu çayı yemekten ne kadar önce içicez
bide sıcaklığı nasıl olursa etkisi artar.ben hafif ılınmış severim bitki çaylarını.normal çay gibi tek başına içemem.
bide kızım var 10 yaşınsa 49 kg
onada günde 1 fincan içirsem acaba zararı olur mu
biraz erken ergenlik var
acaba hormonları tetikleyip adet olmasına falan sebep olur mu
10 gün önce poşet çayını aldım içmeye başladım ama tatile gittiğim için pek düzenli içemedim. ilk başladığımda 82.2 kiloydum.tatilde çok yedim malum açık büfe olayı.1 hafta sonra tartılduğımda yine aynı kilodaydım. dün öğlen tartıldım 82 olmuşum ki tok karnına.bu arada bugün tüm bitkilerin ayrı alıp demleyip içtim.toplam 10 lira verdim.ayrı ayrı alınmasını tavsiye ederim çünkü poşettekine göre daha koyu bir renk çıkıyor ve tadı daha belirgin. ilk hafta biraz karın ağrısı oluyor tuvalet ihtiyacından dolayı ama öyle ishal gibi olmadım sadece bağırsaklar çalışıyor. bir de benim pek iştahımı kestiğini söyleyemem. ama daha enerjik yaptığı doğru ki ben yorgunluğa müsait biriyim...cumartesi tartılma günüm,sonucu bildiririm.hepimize hayırlı kilo vermeler...
Arkadaşlar bu aktarland güvenilir mi ordan alıp içip etkisini gören varmı????