- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 39
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Sagol canım güzel haberlerini bekliyoruz seninde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımSagol canım güzel haberlerini bekliyoruz seninde
kızlar merhaba bişey sorucam sizlere
bende 6+4 hamileyim dün gittim doktora kalp atışını dinledik ama bi kese daha gördü içi boş dedi haftaya tekrar çağırdı belki ikinciyi görürüz dedi. Böyle bişey yaşayan varmı kesin ikinci mi olur yoksa başka ihtimalleride var mı ?
Kese olduğu net mı peki. Bı arkadaşım da öyle olmuştu kese denildi ama kanamaymis sonradan anlaşıldı. Tabi kendisinde de bebekte de sorun olmadı ama ona da kese denilmişti değilmiş
Selam arkadaslar 4+6 günlük hamileyim cok şükür daha cok küçük minnağim:)) ben im adetimin 32. Günü kan tahlilim 1068 çıktı nasıl bir deger sizce ? Bu pazartesi keseyi gormeye gidecegiz insallah görürüz
Merhaba hanımlar bende 5+6 yım allahın izniyle imsallah kucagımıza alıriz yavrularımızı merakla kalp atislanirim bekliyorum bende
valla bilmiyorum kese dedi çift yumurta ikizi dedi ama bebek yok haftaya görürüz inş yine gel dedi
Saol canım allah razı olsunHayırlı olsun canım amin inşallah.
Biz de keseyi gormeye gidecegiz insallah pazartesi:) doktor degerin gayet iyi tekrar test yapmaya gerek yok cumartesi kese görülür ama sen pazartesi gel dedi. Ortalama deger 8.000 lerde cikmasi gerekiyor insallah bir aksilik olmazGözün aydın hayırlı olsun cnm değerin 2 gün de 2 katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir. İnşallah herşey yolunda gider. Bende pzrtsi kalp atışı duymak için gidicem insallah
Biz de keseyi gormeye gidecegiz insallah pazartesi:) doktor degerin gayet iyi tekrar test yapmaya gerek yok cumartesi kese görülür ama sen pazartesi gel dedi. Ortalama deger 8.000 lerde cikmasi gerekiyor insallah bir aksilik olmaz
Aynen canim. Benim daha once düşüklerim oldu ama ilk defa degerlerim bu kadar guzel artti. Oncekilerde az ilerliyordu. Bu sefer olacak kalpten inaniyorum Rabbim nasip edecekİnşallah kalbini ferah tut cnm nasil düşünürsen o çıkıyor çünkü 2 gün kaldı çok heyecanlıyım
Benimde daha önce düşüğüm oldu inşallah kucagimiza aliriz rabbim nasip etsinAynen canim. Benim daha once düşüklerim oldu ama ilk defa degerlerim bu kadar guzel artti. Oncekilerde az ilerliyordu. Bu sefer olacak kalpten inaniyorum Rabbim nasip edecek