• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

4+6da Beta değerin kaçtı?

Bilmiyorum ben 4 haftalıkken yaptırdım 555di, sağlık ocağında yaptırdım, 3 gün sonra kendi doktoruma gittim karından göremedi, biraz rahmim de gerideymiş, doğuştan olan bişeymiş, baktı keseyi gösterdi, hatta tatile gidicem 4 günlüğüne uzun yol bişey olur mu dedim kızdı, hasta değilsin sen herşeyi yapabilirsin dedi.. Kalp atışı 8 9 Ağustos'ta inşallah nasip olursa

Bilmiyorum ben 4 haftalıkken yaptırdım 555di, sağlık ocağında yaptırdım, 3 gün sonra kendi doktoruma gittim karından göremedi, biraz rahmim de gerideymiş, doğuştan olan bişeymiş, baktı keseyi gösterdi, hatta tatile gidicem 4 günlüğüne uzun yol bişey olur mu dedim kızdı, hasta değilsin sen herşeyi yapabilirsin dedi.. Kalp atışı 8 9 Ağustos'ta inşallah nasip olursa

Hadi inşallah:)) bana da su içip gel hafif sıkışmış olacaksın ultrason için dedi. 4. Haftada 280di 3 gün sonra 1500 çıktı beta.

Benim doktorum iZin vermedi tatile. Çok uzun yolculuk olacağı vE arabayı ben kullanacağım için sıkıntı olabilirmiş. Uçakla git veya yakın bir yer tercih et dedi.

Hadi inşallah:)) bana da su içip gel hafif sıkışmış olacaksın ultrason için dedi. 4. Haftada 280di 3 gün sonra 1500 çıktı beta.

Benim doktorum iZin vermedi tatile. Çok uzun yolculuk olacağı vE arabayı ben kullanacağım için sıkıntı olabilirmiş. Uçakla git veya yakın bir yer tercih et dedi.

Kocaeli den Fethiye'ye gidicez nasipse, aslında ben de gitme taraftarı değilim ama doktorum ve kocam rahat insanlar, kocamın yıllık izni tarih değiştirilemiyor, inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız, çok stres yapmayalım, gebeliğin gidişatını kötü etkilermiş..

kesem ultrasonda görünmedi(4+6). Bir hafta sonra yine gideceğim. Alttan muayene teklif etti kabul etmedim. Bir hafta daha bekleyebilirim dedim.

Folik asit olarak ne verdi doktorUnuz????
Bana direk balık yağı vE tüm vitaminleri içeren bir ilaç verdi. çok erken buldum 3. Aydan sonra verilmesi gerekmiyor mu
Bende tam 5 haftalıgım foliode diye vitamin verdi canım acayip bir uyku basıyor ve gece uyutmuyor

Kocaeli den Fethiye'ye gidicez nasipse, aslında ben de gitme taraftarı değilim ama doktorum ve kocam rahat insanlar, kocamın yıllık izni tarih değiştirilemiyor, inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız, çok stres yapmayalım, gebeliğin gidişatını kötü etkilermiş..
Ayy benimde 24 mart gösteriyor 1 gün varmış aramızda

Bende tam 5 haftalıgım foliode diye vitamin verdi canım acayip bir uyku basıyor ve gece uyutmuyor

Kahvaltıdan 2 saat sonra içsen? Ben öyle yapıyorm ... mide rahat olduğu için bulantıyı da engeller. Bir de Bol su iç .

Benimki de 24 mart gösteriyor. :))

Ayy benimde 24 mart gösteriyor 1 gün varmış aramızda

Kahvaltıdan 2 saat sonra içsen? Ben öyle yapıyorm ... mide rahat olduğu için bulantıyı da engeller. Bir de Bol su iç .

Benimki de 24 mart gösteriyor. :))

O zaman inşallah birbirimize kalp atışlarını duyduğumuz müjdesini veririz :) Aynı tarihlerde olduğu için burdan paylaşabiliriz sıkıntılarımızı sevinçlerimizi:)

Bana folio verdi doktor, folik asit, iyot ve B12 varmış içinde, bi etkisi olmadı, uykum benim de hep var, o bebişten :)

Bana folio verdi doktor, folik asit, iyot ve B12 varmış içinde, bi etkisi olmadı, uykum benim de hep var, o bebişten :)
Canım daha çok erken ben ilk bebişimde hiç böyle olmadım 2 aylıkken ögrendim şimdi bu kadar erkenden haşsizlik gündüz uyuma isteği akşam uyumama sorunu

Benim 4+6 da vajenden kesem görüldü ve muayeneye başlamadan doktorum vajenden baktığımda gebelik asla zarar görmez ama senin onayın olmadan bakmam diye iznimi aldı öyle baktı, endişe etmeyin o konuda.. İnşallah kalp atışını da duyarız hepimiz, aramızda bir hafta var sanırım seninle :)
Canım ben 4+2 yim çarşamba kontrolum var inşallah benimde kesem görünür sağlıklı bi şekilde ;) aramızda 3-4 gün varmış seninle peki kalp atımı için ne zaman çağırdı

Zaten 90 kapsül bitkisel folik asit bitirmiştim. Ama bu verdiği ilaç folik asit+20 tane vitamin içeriyor. Arkadaşlarıma 3. Aydan sonra verildi vitamin takviyesi. Benim depolarım da sağlamdı. 4 aydır sürekli kontrol ettiriyordum.acaba doktora para kazandırıyorlar da o yüzden mi bu ilacı yazdı ddim. Yaşadığım şehir dışında bir doktora gitmek zorunda kaldım tatilde olduğum için. Bakalım 1 ay kullanırım sonra kendi doktorumu bulur ondan devam ederim.
Bana verdiği ilaçta 28 adet var hem folik asit hemde vitaminmiş

Kızlaaaarrr doymuyorum. İki lokma yesem 10 dakka anca dayanıyo hemen guruldama başlıyo.
Var mı benle aynı durumda olanınız :kk77:
Bende tam tersi oldu. Önceden sadece akşamları salata ve çorba yerdim. Şimdi hiç bir şey yiyemiyorum. İştahım zaten kapalıydı şimdi tastamam kapandı.

Bende tam tersi oldu. Önceden sadece akşamları salata ve çorba yerdim. Şimdi hiç bir şey yiyemiyorum. İştahım zaten kapalıydı şimdi tastamam kapandı.
Ben de senin gibiydim canım geçti şükür. Ama çok iştahla yiyemiyorum midem direk gurulduyo mecburen yiyorum. İnşallah çok kilo almayız. 58 le başladım 56 ya düştüm şimdi 57 yim.

Back