• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Bende 4+2 yim canım ama haftaya keseye çağırdı hadi gözünaydın güzellik darısı başıma.. Şikayetlehine ne dedi
Sende görürsün inşallah cnm. Normalmiş olurmuş dinlen bol bol dedi su çok iç düzenli beslenmene dikkat et folik asit kullan dedi canım 15 gün sonra kalp için çağırdı inşallah hayırlısıyla duyarız

Sende görürsün inşallah cnm. Normalmiş olurmuş dinlen bol bol dedi su çok iç düzenli beslenmene dikkat et folik asit kullan dedi canım 15 gün sonra kalp için çağırdı inşallah hayırlısıyla duyarız
Ayy hadi inşallah canım.. Acaba betan kaçtı biliyor musun keseyi gördüğündeB?? Banada dua et bende göreyim inş.. Bende günde 2.5-3 lt su içiyorum 1 saat dolanıyorsam 1 saat yatıyorum.. Dikkatli olmak lazım ilk 3-4 ay

Ayy hadi inşallah canım.. Acaba betan kaçtı biliyor musun keseyi gördüğündeB?? Banada dua et bende göreyim inş.. Bende günde 2.5-3 lt su içiyorum 1 saat dolanıyorsam 1 saat yatıyorum.. Dikkatli olmak lazım ilk 3-4 ay
Betam 245 ti canım 11 temmuzda şimdi kaç bilmiyorum kese karından gözükmez daha diye düşünmüştüm göründü şükür minnoşum. Banada dedi doktor bol su iç diyede ben 1 litre anca icebiliyorum fazla su icemiyorum. Rabbim herkese nasip etsin gönlünden geçeni versin inşallah görürsün sende canım

Amin inşallah canım 15 gün sonra çağırdı beni kalp için sen ne zaman gideceksin

8 9 Ağustos'ta gel dedi bana da canım, ben Pazartesi tatile gidicem onu da sordum doktoruma, hasta değilsin hamilesin, normal hayatına devam et, kendini yormadan ağır hareketlerle dedi, ağrıların olacak sıkıntı yok dedi

8 9 Ağustos'ta gel dedi bana da canım, ben Pazartesi tatile gidicem onu da sordum doktoruma, hasta değilsin hamilesin, normal hayatına devam et, kendini yormadan ağır hareketlerle dedi, ağrıların olacak sıkıntı yok dedi
Hmm anladım cnm 5 ağustosta gidecem bende Allah izin verirse

Back