• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Gittim canım 5 haftalık olacaz Allah izin verirse yok arada bir oluyor geçiyor ama telaşlaniyorum
Telaşlanma bisey olmaz Allah in izniyle bende de 2 kez oldu oturup dinlenince geçti aradan 3hafta geçti biseyim yok çok şükür .benimde tek sikintim karnım çok sisti 4aylik gibi oldum aşağıya baskı yapıyor şimdiden :anneadayı:

Telaşlanma bisey olmaz Allah in izniyle bende de 2 kez oldu oturup dinlenince geçti aradan 3hafta geçti biseyim yok çok şükür .benimde tek sikintim karnım çok sisti 4aylik gibi oldum aşağıya baskı yapıyor şimdiden :anneadayı:
Sen kaç haftaliksin canım. Benimde karnım çok şiş afedersin aşırı gaz var oyuzden sis galiba

Merhabalar bende 23 haftadayım sizlerden öndeyim merak ettiklerinizi bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim :) bu arada bebisimiz erkek

Dün akşam kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu. Dr a gitmedim ama korkuyorum bişey olacak diye
İki kez oldu hemen doktora gittim bebeğe baktı kalp atışına falan progestoran iğne ile jel verdi 10 gün bisey yapma dinlen dedi.git en azından bebeğini gorur rahat edersin

İki kez oldu hemen doktora gittim bebeğe baktı kalp atışına falan progestoran iğne ile jel verdi 10 gün bisey yapma dinlen dedi.git en azından bebeğini gorur rahat edersin
Bugün gittim. İçime su serpildi valla. Eşimle kan uyuşmazlığı olduğu içinmiş. Ben A grubuyum eşim 0. Karından görülmedi bebek çok korktum alttan bakıldı. Görüldü şükür ve kalp atışlarını duydum. Çok güzel bir duyguydu :-)

Back