- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 103
- 35
- Konu Sahibi 1Minikhatun
1.5 yaşında dahakizn kac yasnda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yaşında dahakizn kac yasnda
Kaç kiloyla hamile kaldin canımAman aman gelmesin kızımda 35 kilo aldım 1 senede anca topatladım derken ikincisi
58 kiloyla hamile kalmıştım 93 ile doğum yaptımKaç kiloyla hamile kaldin canım
Maşallah kız verebildinmi kilolari58 kiloyla hamile kalmıştım 93 ile doğum yaptım
Doktora gitmedinmi canım.stres yapma dinlenince geciyosa sıkıntı etme.Kızlar vajinanizda yani aşağıda batmalariniz oluyor mu
Gittim canım 5 haftalık olacaz Allah izin verirse yok arada bir oluyor geçiyor ama telaşlaniyorumDoktora gitmedinmi canım.stres yapma dinlenince geciyosa sıkıntı etme.
Telaşlanma bisey olmaz Allah in izniyle bende de 2 kez oldu oturup dinlenince geçti aradan 3hafta geçti biseyim yok çok şükür .benimde tek sikintim karnım çok sisti 4aylik gibi oldum aşağıya baskı yapıyor şimdidenGittim canım 5 haftalık olacaz Allah izin verirse yok arada bir oluyor geçiyor ama telaşlaniyorum
Sen kaç haftaliksin canım. Benimde karnım çok şiş afedersin aşırı gaz var oyuzden sis galibaTelaşlanma bisey olmaz Allah in izniyle bende de 2 kez oldu oturup dinlenince geçti aradan 3hafta geçti biseyim yok çok şükür .benimde tek sikintim karnım çok sisti 4aylik gibi oldum aşağıya baskı yapıyor şimdiden
Cinsiyet belli oldu mu seninTelaşlanma bisey olmaz Allah in izniyle bende de 2 kez oldu oturup dinlenince geçti aradan 3hafta geçti biseyim yok çok şükür .benimde tek sikintim karnım çok sisti 4aylik gibi oldum aşağıya baskı yapıyor şimdiden
14 haftalık olduk çoğu öyle diyor bende göbek vardı bide hamile kaldim ondan galibaSen kaç haftaliksin canım. Benimde karnım çok şiş afedersin aşırı gaz var oyuzden sis galiba
Kiza benziyor dedi 16 haftada belli olur inş canım bakalım hayırlısı hiç farketmez sağlıklı olsunlar daCinsiyet belli oldu mu senin
Amin inşallah. Kız çocuğu daha bi tatlı oluyor ama yaKiza benziyor dedi 16 haftada belli olur inş canım bakalım hayırlısı hiç farketmez sağlıklı olsunlar da
Dün akşam kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu. Dr a gitmedim ama korkuyorum bişey olacak diyeKiza benziyor dedi 16 haftada belli olur inş canım bakalım hayırlısı hiç farketmez sağlıklı olsunlar da
Belli olmıyor canım benim ilkinde top gibiydi herkes erkek dedi ama kızdı14 haftalık olduk çoğu öyle diyor bende göbek vardı bide hamile kaldim ondan galiba
İki kez oldu hemen doktora gittim bebeğe baktı kalp atışına falan progestoran iğne ile jel verdi 10 gün bisey yapma dinlen dedi.git en azından bebeğini gorur rahat edersinDün akşam kahverengi lekelenme oldu sende de olmuşmuydu. Dr a gitmedim ama korkuyorum bişey olacak diye
Benimde kızim var 6 yaşında sen iyi yapmissin ben cok ara verdim .Belli olmıyor canım benim ilkinde top gibiydi herkes erkek dedi ama kızdı
Bende öle düşündüm canım çok yaramaz kızım ama hep kardeş istiyor karnımı seviyo kardeş diye seviniyor en çok da ondan düşündümBenimde kızim var 6 yaşında sen iyi yapmissin ben cok ara verdim .
Bugün gittim. İçime su serpildi valla. Eşimle kan uyuşmazlığı olduğu içinmiş. Ben A grubuyum eşim 0. Karından görülmedi bebek çok korktum alttan bakıldı. Görüldü şükür ve kalp atışlarını duydum. Çok güzel bir duyguyduİki kez oldu hemen doktora gittim bebeğe baktı kalp atışına falan progestoran iğne ile jel verdi 10 gün bisey yapma dinlen dedi.git en azından bebeğini gorur rahat edersin