- Konu Sahibi 1Minikhatun
Ultrason fotoğrafını cekte bakayım canımBilmiyorum ki canım sağlıklı dedi sadece, ulrason kağıdında 5.4cm yazıyo bi kenarında ama o değil sanırım mm olması gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason fotoğrafını cekte bakayım canımBilmiyorum ki canım sağlıklı dedi sadece, ulrason kağıdında 5.4cm yazıyo bi kenarında ama o değil sanırım mm olması gerek
Daha erken değil mi canım şiddetli mi ağrın beta daha küçük 1000 i geçtiğinde asadan belli oluyormuş. Kalbini ferah tut Allah yoluna koymuştur inşallah. Hayırlısı olsun hakkındamerhaba arkadaşlar. kasıklarınızda iki taraflı veya tek taraflı batma oluyor mu? mesajınıza çok ihtiyacım var siza sabahtan beri kıvranıyorum. dış gebelik olabilirmiş. doktor keseyi göremedi.beta hcg 793 çıktı.
sağolun, gerçekten de küçük olduğu içindir inşallah. yarın tekrar teste gideceğim, iki katı civarı çıkması lazım dedi. sizler hep 1000 den sonra mı gördünüz acaba?Daha erken değil mi canım şiddetli mi ağrın beta daha küçük 1000 i geçtiğinde asadan belli oluyormuş. Kalbini ferah tut Allah yoluna koymuştur inşallah. Hayırlısı olsun hakkında
Benimki haftaya çarşamba herhalde 2000 civarı olur Allah izin verirse şimdiden heyecanlandım..Karından ultrason da baktılar bana öncesinde kan aldılar 2312 çıktı. Kese göründü. Karından bakınca 2000 üzeri olması gerekiyor
Kese için çok erken canım 700 lü değerler korkma dur hemen şimdiye kadar düzenli artdıysa bence dış gebelik ihtimalini düşürür birde progesteron degerini 25 in altında ise de dış gebelik ihtimalini düşündürürmüş mesela benimde şimdi adet olacak gibi ağrım var aklına kötü şey getirme :) iş olacağına varır biz parçalasakda kendimizi Rabbine güven,..merhaba arkadaşlar. kasıklarınızda iki taraflı veya tek taraflı batma oluyor mu? mesajınıza çok ihtiyacım var siza sabahtan beri kıvranıyorum. dış gebelik olabilirmiş. doktor keseyi göremedi.beta hcg 793 çıktı.
Benim 12 temmuzda kan testi yaptım 245 çıktı dahada yaptırmadim 9 gün sonra yani bugün hastaneye gittim minicikte olsa gördük şükürler olsun darısı sana inşallah sende görürsünsağolun, gerçekten de küçük olduğu içindir inşallah. yarın tekrar teste gideceğim, iki katı civarı çıkması lazım dedi. sizler hep 1000 den sonra mı gördünüz acaba?
5+2 de göründü bende. 6.1 mm çıkmıştı ultrason da. şuan 8+1Benimki haftaya çarşamba herhalde 2000 civarı olur Allah izin verirse şimdiden heyecanlandım..
Kese için çok erken canım 700 lü değerler korkma dur hemen şimdiye kadar düzenli artdıysa bence dış gebelik ihtimalini düşürür birde progesteron degerini 25 in altında ise de dış gebelik ihtimalini düşündürürmüş mesela benimde şimdi adet olacak gibi ağrım var aklına kötü şey getirme :) iş olacağına varır biz parçalasakda kendimizi Rabbine güven,..
Benim 12 temmuzda kan testi yaptım 245 çıktı dahada yaptırmadim 9 gün sonra yani bugün hastaneye gittim minicikte olsa gördük şükürler olsun darısı sana inşallah sende görürsün
Karından mı vajenden mi görüldü canım ilk? Vajinadan bakılanın bebeğe veya gebeliğe bi zararı yok değil mi doktorunuz neyi tavsiye ediyor?5+2 de göründü bende. 6.1 mm çıkmıştı ultrason da. şuan 8+1
Karından bakıldı. Hiç vajinadan bakmadılar ama vajinadan bakılmasında bir problem olmaz cihazı komple itmiyorlar ucundan sadece. Tedavi görürken iki defa alttan Rahime bakmışlardı ordan biliyorumKarından mı vajenden mi görüldü canım ilk? Vajinadan bakılanın bebeğe veya gebeliğe bi zararı yok değil mi doktorunuz neyi tavsiye ediyor?
Folidoce yazdı sadece. 6+2 iken yazdı. Erken değil geç olmadan alınması gerekiyor zaten. Yoksa çocuğun beyin gelişiminde problem olurkesem ultrasonda görünmedi(4+6). Bir hafta sonra yine gideceğim. Alttan muayene teklif etti kabul etmedim. Bir hafta daha bekleyebilirim dedim.
Folik asit olarak ne verdi doktorUnuz????
Bana direk balık yağı vE tüm vitaminleri içeren bir ilaç verdi. çok erken buldum 3. Aydan sonra verilmesi gerekmiyor mu
Anladım Canım inş benim degerim de güzel artar da karından görülürKarından bakıldı. Hiç vajinadan bakmadılar ama vajinadan bakılmasında bir problem olmaz cihazı komple itmiyorlar ucundan sadece. Tedavi görürken iki defa alttan Rahime bakmışlardı ordan biliyorum
Anladım Canım inş benim degerim de güzel artar da karından görülür
İnşallah her şey gönlünce olurAnladım Canım inş benim degerim de güzel artar da karından görülür
Folidoce yazdı sadece. 6+2 iken yazdı. Erken değil geç olmadan alınması gerekiyor zaten. Yoksa çocuğun beyin gelişiminde problem olur
Benim 4+6 da vajenden kesem görüldü ve muayeneye başlamadan doktorum vajenden baktığımda gebelik asla zarar görmez ama senin onayın olmadan bakmam diye iznimi aldı öyle baktı, endişe etmeyin o konuda.. İnşallah kalp atışını da duyarız hepimiz, aramızda bir hafta var sanırım seninle :)