- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
12 temmuz da kan verdim 245 çıkmıştı tekrar bidaha yaptırmadim canım kaç oldu bilmiyorumCanım kese beta 1000 in üzerinde iken görülür oda vajinadan seninki öyle mi??
2gunde bir yaptırsaydin kese görünene kadar nasıl anlican sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini12 temmuz da kan verdim 245 çıkmıştı tekrar bidaha yaptırmadim canım kaç oldu bilmiyorum
O zaman seninki tabiki görülür canım benim dün adet günümdü ondan önceki gün 330 çıktı doktor bu çarşamba kese için çağırdı :)12 temmuz da kan verdim 245 çıkmıştı tekrar bidaha yaptırmadim canım kaç oldu bilmiyorum
İnşallah hayirlisiyla görürüm canım ya heyecanlıyım polikistik over var adetim çok düzensiz ne zaman yumurtlama oldu Allah bilir :)O zaman seninki tabiki görülür canım benim dün adet günümdü ondan önceki gün 330 çıktı doktor bu çarşamba kese için çağırdı :)
Bilerek yaptırmadim çok strese girdim ağrım sızım da yok şükürler olsun. Rabbime emanet inşallah sağlıklıdır.2gunde bir yaptırsaydin kese görünene kadar nasıl anlican sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini
Hımmm olsun hamiş kaşmışın önemli olan buİnşallah hayirlisiyla görürüm canım ya heyecanlıyım polikistik over var adetim çok düzensiz ne zaman yumurtlama oldu Allah bilir :)
Tamam canım inşallah göreyim de. Doktorda doğuma gitti bayilacam heyecandan :)Hımmm olsun hamiş kaşmışın önemli olan bukese beta kaçta görünecek beni de etiketle canım merak ettim
Sakin ol canım bebişin seninle inşallah strese sokma onu :) allahın izniyle hiç bişey olmayacak dua et Vela havle çekTamam canım inşallah göreyim de. Doktorda doğuma gitti bayilacam heyecandan :)
Gördük canım kesemizi daha çok minicigiz 4+3 15 gün sonra kalbi için çağırdı şükürler olsun Rabbime :)Sakin ol canım bebişin seninle inşallah strese sokma onu :) allahın izniyle hiç bişey olmayacak dua et Vela havle çek
Bende 4+2 yim canım ama haftaya keseye çağırdı hadi gözünaydın güzellik darısı başıma.. Şikayetlehine ne dediGördük canım kesemizi daha çok minicigiz 4+3 15 gün sonra kalbi için çağırdı şükürler olsun Rabbime :)
Sende görürsün inşallah cnm. Normalmiş olurmuş dinlen bol bol dedi su çok iç düzenli beslenmene dikkat et folik asit kullan dedi canım 15 gün sonra kalp için çağırdı inşallah hayırlısıyla duyarızBende 4+2 yim canım ama haftaya keseye çağırdı hadi gözünaydın güzellik darısı başıma.. Şikayetlehine ne dedi
Ayy hadi inşallah canım.. Acaba betan kaçtı biliyor musun keseyi gördüğündeB?? Banada dua et bende göreyim inş.. Bende günde 2.5-3 lt su içiyorum 1 saat dolanıyorsam 1 saat yatıyorum.. Dikkatli olmak lazım ilk 3-4 aySende görürsün inşallah cnm. Normalmiş olurmuş dinlen bol bol dedi su çok iç düzenli beslenmene dikkat et folik asit kullan dedi canım 15 gün sonra kalp için çağırdı inşallah hayırlısıyla duyarız
Betam 245 ti canım 11 temmuzda şimdi kaç bilmiyorum kese karından gözükmez daha diye düşünmüştüm göründü şükür minnoşum. Banada dedi doktor bol su iç diyede ben 1 litre anca icebiliyorum fazla su icemiyorum. Rabbim herkese nasip etsin gönlünden geçeni versin inşallah görürsün sende canımAyy hadi inşallah canım.. Acaba betan kaçtı biliyor musun keseyi gördüğündeB?? Banada dua et bende göreyim inş.. Bende günde 2.5-3 lt su içiyorum 1 saat dolanıyorsam 1 saat yatıyorum.. Dikkatli olmak lazım ilk 3-4 ay
Karından ultrason da baktılar bana öncesinde kan aldılar 2312 çıktı. Kese göründü. Karından bakınca 2000 üzeri olması gerekiyorHımmm olsun hamiş kaşmışın önemli olan bukese beta kaçta görünecek beni de etiketle canım merak ettim
Gördük canım kesemizi daha çok minicigiz 4+3 15 gün sonra kalbi için çağırdı şükürler olsun Rabbime :)
Amin inşallah canım 15 gün sonra çağırdı beni kalp için sen ne zaman gideceksinBen de 4+6 da dün gördüm keseyi, kalp atışını duymak nasip olsun hepimize Allah'ın izniyle
Amin inşallah canım 15 gün sonra çağırdı beni kalp için sen ne zaman gideceksin
Hmm anladım cnm 5 ağustosta gidecem bende Allah izin verirse8 9 Ağustos'ta gel dedi bana da canım, ben Pazartesi tatile gidicem onu da sordum doktoruma, hasta değilsin hamilesin, normal hayatına devam et, kendini yormadan ağır hareketlerle dedi, ağrıların olacak sıkıntı yok dedi
Kesen kaç mm bu arada8 9 Ağustos'ta gel dedi bana da canım, ben Pazartesi tatile gidicem onu da sordum doktoruma, hasta değilsin hamilesin, normal hayatına devam et, kendini yormadan ağır hareketlerle dedi, ağrıların olacak sıkıntı yok dedi
Kesen kaç mm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?