• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Allah korudum mu hiç bişey olmuyor işte ne kadar büyük Rabbim. Bundan sonra dikkat et uzanma yukariya. Kızımız olacak Allah izin verirse. Önce erkek dediler. Sonra kız dediler. İnşallah kızda kalır :KK70:
Ay ne güzel. Bende bi kızım olsun istiyorum. Adını gebe kalmadan önce bulmuştum.

Canım hayırlı olsun bende seninle aynı zamanda kaldım hamile bişey sormak istiyorum bende dün kanama oldu peçeteye gelen şimdi kesildi dende umarım böyle bişey yaşamazsın ama oldu mu?? Birde şu an beta kaç baktırdın mı
Sagol canim benim, hepimizin hayirli olsun. Ben amerikada oldugumdan doktorlar bi tuhaf! Beta iyi cikmis ama kagit olarak sonucu elime alamadim yavrum, doktor sikintili sonuc olursa seni ararim olmazsa aramam rahat ol dedi, ben rahat miyim degil miyim kalp atislarini duyunca anlicam canim. 27sinde ultrasona giricez kalp atislari icin.. O zaman doktorumu gorursem sorucam oranini bende merak ediyorum. Ayrica ben israr etmesem kan testi yaomayacaklardi, degisikler ya.. Nasil anlayacaksiniz dis gebelik mi degil mi diye tedirginligimi gorunce yapalim dedi, bu daha ki geldiginde de yapicaz dedi tamam sorun yok dedim. Aslinda cok tatli bi doktor ama prosedurleri cok farkli.. Once idrarla gebelige bakti sonra kan aldilar, bazen diyorum Turkiyede olsam ne guzel konusur anlasir istedigimi yaptirirdim diyorum, bunlarin yaptigi is sen cok bilme der gibi:KK12::110::işsiz:

Sagol canim benim, hepimizin hayirli olsun. Ben amerikada oldugumdan doktorlar bi tuhaf! Beta iyi cikmis ama kagit olarak sonucu elime alamadim yavrum, doktor sikintili sonuc olursa seni ararim olmazsa aramam rahat ol dedi, ben rahat miyim degil miyim kalp atislarini duyunca anlicam canim. 27sinde ultrasona giricez kalp atislari icin.. O zaman doktorumu gorursem sorucam oranini bende merak ediyorum. Ayrica ben israr etmesem kan testi yaomayacaklardi, degisikler ya.. Nasil anlayacaksiniz dis gebelik mi degil mi diye tedirginligimi gorunce yapalim dedi, bu daha ki geldiginde de yapicaz dedi tamam sorun yok dedim. Aslinda cok tatli bi doktor ama prosedurleri cok farkli.. Once idrarla gebelige bakti sonra kan aldilar, bazen diyorum Turkiyede olsam ne guzel konusur anlasir istedigimi yaptirirdim diyorum, bunlarin yaptigi is sen cok bilme der gibi:KK12::110::işsiz:
Seninde ilin zormuş :( allah kolaylık versin canım.. İnş sağlıklı bi gebelik olur o zaman sende kanama lekelenme falan olmadı demi??

Seninde ilin zormuş :KK43: allah kolaylık versin canım.. İnş sağlıklı bi gebelik olur o zaman sende kanama lekelenme falan olmadı demi??
Allah razi olsun canim, hepimizin. Yok yavrucum bende hic bisey olmadi, belki de erkek olacak bilmiyorum. Lekenenlerin kizi, akintisi cok olanin erkek cocugu olurmus eskiler oyle derdi ☺ Regl sancisi gibi agrim cok oldu ilk zamanlarda, simdilerde biraz daha hafifledi gibi..

Allah razi olsun canim, hepimizin. Yok yavrucum bende hic bisey olmadi, belki de erkek olacak bilmiyorum. Lekenenlerin kizi, akintisi cok olanin erkek cocugu olurmus eskiler oyle derdi ☺ Regl sancisi gibi agrim cok oldu ilk zamanlarda, simdilerde biraz daha hafifledi gibi..
Hadi canim inşallah hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil :) Rabbim ikimizde kucağımıza almayı nasip etsin

İyi de senin total hcg ni kontrol edebilmek için 3-4 gün arayla kan alması lazım. Değerlerin iyi katlamış mı katlamamış mı diye. O nasıl bi işmiş anlamadım

Güzel isimmiş. Benimki daha belli değil kız gibi duruyor dedi doktor sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.zaten su testler yüzünden stresteyim sonuç cuma çıkacak

Sizin düşündükleriniz ne. Benim bebiş erkekse ismi zaten% 200 babamın adı. Yoksa katliam çıkar
Sen mi istiyosun yoksa baban gil mi istiyor. Eğer sen istiyosan öyle düşünme bence. Eşine de fikir sormanı tavsiye ederim. O aynı şeyi söylese sen hoş karsilamazsin eminim. Ve birde tanıdığın birinin adını koyunca aynı ona çekiyor. Düşün derim :) kim olursa olsun ona çekiyor. Eylül, Gökçe, Derin Öykü Kumsal. Aklımızdakiler bunlar.

Sen mi istiyosun yoksa baban gil mi istiyor. Eğer sen istiyosan öyle düşünme bence. Eşine de fikir sormanı tavsiye ederim. O aynı şeyi söylese sen hoş karsilamazsin eminim. Ve birde tanıdığın birinin adını koyunca aynı ona çekiyor. Düşün derim :) kim olursa olsun ona çekiyor. Eylül, Gökçe, Derin Öykü Kumsal. Aklımızdakiler bunlar.
Babam istiyor. Eşim öyle aksi biri değil. Hemen kabul etti. O öyle şeyleri takmaz. Ama ben takıyorum. İstemiyorum ama mecbur. Eylül ve kumsal güzelmiş :D

Back