5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kizlar 8+5 teyim geceleri aşırı derecede siskinligim oluyor mudem bagirsaklarimdan sesler geliyor midem zehir gibi sizlerde de var mı
Canım merhaba bende 10+6 yım bende de oluyor özellikle bağırsaklarımdan sesler geliyor karnım şişiyor hamileliğin ilk haftalarında bunların normal olduğunu hatta hamileliğinde bir belirtisi olduğunu biliyorum o yüzden korkacak bişey Yok sıkıntı yapma bol bol su iç dinlen ve hamileliğinin keyfini çıkar

Ara

Canım çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdigin icin ilk hamileligimde yasamadim boyle seyler yada unuttum 23 aylık kızım var malesef dinlenme imkanim yok bu sıkıntılar oluncada daiha zorlaniyorum saglikla kucagimiza alalim
In

Allah bağışlasın canım Rabbim kolaylık versin bu arada amiin sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah. İyi akşamlar

Benimki öyle değil canım bazen adet olacak gibi ağrım olup geçiyo ama demek istediğim vajinanın hemen giriş kısmında kramp gibi bıçak saplanıyor gibi bişey arada oluyo
Sanirim hafta hafta geciyor bu acilar canim, cunku bende de cok vardi, simdi hafiflemeye basladi ama arada gene sert sanci oluyor, rahim buyuyormus okuduguma ve doktorumun da soyledigine gore..

Tansiyonunuz düşüyor mu kızlar. Galiba tansiyonum düşüyo ensemde ağrı aşırı baş dönmesi goz kararması mide bulantısı bayılma hissi gozlerimde beyaz renkli uçuşan birşeyler oluyor doktora gitmedim yeni öğrendim hamileligimi pazartesiye randevu almıştım ama dayanamadım yarın gidecem bir çaresine bakılsın evde yalnızım bayilirsam diye korkuyorum

Sanirim hafta hafta geciyor bu acilar canim, cunku bende de cok vardi, simdi hafiflemeye basladi ama arada gene sert sanci oluyor, rahim buyuyormus okuduguma ve doktorumun da soyledigine gore..
Haklısın canım vucut değişiyor ve her yer farklı bi tepki veriyo bende öyle zamanda hemen uzanıyorum 10-15 dk iyi geliyo gibi... Hayırlısı ile kese görüp kalp atışını duysaydım bir tık daha rahaylıycam.. Sen kalp atışını duydun mu??

Canım geçmiş olsun tansiyon problemin var mı normalde?? Ben progestan alıyorum o bende baş dönmesi sersemlik yapıyo ayağa birden kalktığımda gözüm kararıyor gibi ama 5-10 saniye içinde geçiyo bence doktora mutlaka git canım önemli değildir sanmıyorum ama tedbirli olmak lazım

Yoktu canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri arada bir yokluyor ama bu defa çok şiddetli oldu bayılma hissi oldu korktum yarın gidecem Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…