- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 39
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Geçmiş olsun canım çubuk kraker gibi şeyler bulundur yanında sabah kalkar kalkmaz birşeyler ye aç gezme ins ve daha olmaz .folik plus kullaniyodum dokunduğu için vinalac verdi onu kullaniyorumKızlar herkese merhaba ..bugün 10. Haftaya girdim şükürler olsun ama sabah kan şekerm düştüğümiçin bayıldım acillik oldum başına gelen var mı ? Bi daha olmaz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip etsin meleklermizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Bi de folik asit ne kullanıyosunuz ? Ben imom omega kullanıyorum tekirdağ da doktorun vermişti ona gidemedik henüz başka doktora gittim keşanda o da daha iyisi var ocean mommy kullan dedi.. kafam karıştı..
Merhaba konuya denk gelip bi bakayım dedim seni gördüm. O normal, bendede oldu. Yumurtalıkların ağrır, bi sancı girer arada bir. Onlar normal. Vücudun değişime hazırlanıyor. Zamanla azalıp geçiyor o ağrı. Ben 13 -15 haftaya kadar yaşadım. Şimdilerde geçti. Şimdi de mide sorunları başladı. İçini ferah tut normal o şeyler. Yeniymiş seninki de. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)Kizlar bende bazen regl olacakmisim gibi agrilar basliyor, korkuyorum oyle olunca.. 4 veya 4,5 haftaliklarda yasadiniz mi boyle seyler ?
Canim benim sagolasin, icime su serptin. Allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Ilk bebek olunca insan inanamiyor ve hep regl olucam da dusecek gibi geliyor.. O iyi olsun da acisini cekerim yapacak birsey yok, aci olmayinca tatli da olmuyorMerhaba konuya denk gelip bi bakayım dedim seni gördüm. O normal, bendede oldu. Yumurtalıkların ağrır, bi sancı girer arada bir. Onlar normal. Vücudun değişime hazırlanıyor. Zamanla azalıp geçiyor o ağrı. Ben 13 -15 haftaya kadar yaşadım. Şimdilerde geçti. Şimdi de mide sorunları başladı. İçini ferah tut normal o şeyler. Yeniymiş seninki de. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
Oy yerim. Allah bağışlasın canım. İnsan öyle hissediyo da sorun olmaz Allah'ın izniyle.Canim benim sagolasin, icime su serptin. Allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Ilk bebek olunca insan inanamiyor ve hep regl olucam da dusecek gibi geliyor.. O iyi olsun da acisini cekerim yapacak birsey yok, aci olmayinca tatli da olmuyorTeyzesi daha minnacik elma cekirdegi kadar belki..
Aynı problem bende de oluyor. Daha ilk gebeliğim ve 8 aylık bir tedavi sonucu gebe kalabildim. Bende korkuyorum. Adet sancısı gibi oluyor aynı. Kasıklarım yanıyor adet görecekmişim gibiOy yerim. Allah bağışlasın canım. İnsan öyle hissediyo da sorun olmaz Allah'ın izniyle.
Ağır bişey kaldırmayı bırak ittirme bile. Yukarıya uzanma, ani hareketler etme aman diyim. Adına sevindim. Tedavi sonucu alamayan çok insan var. Gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Biraz uzun sürüyor ağrılar ama geçiyor sonra. Hatta göğüslerin ağrısı dayanılmaz oluyor. Ben çok ağrı yaşadım aglayacak derecede ama geçti şükür. Şimdi de kaşıntı başladı :) benimde ilk gebeliğim. 5 aylık olduk cinsiyetini daha yeni ogrenebildik. Göstermedi sıpa bizi merakta bıraktı. En son giderken tembih ettim göster diyeAynı problem bende de oluyor. Daha ilk gebeliğim ve 8 aylık bir tedavi sonucu gebe kalabildim. Bende korkuyorum. Adet sancısı gibi oluyor aynı. Kasıklarım yanıyor adet görecekmişim gibi
Ne güzel. Bende bir an önce 6 aylık falan olmak istiyorum. Cinsiyetini öğrenip hemen alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum. Ağır kaldırmıyorum da yukarılara falan uzanıyorum. Hamile olduğumu bilmiyordum 3 haftalık hamileymişim halı mı çırpmadım deli gibi temizlik mi yapmadım kaldırmadığım ağır eşya kalmamıştı. Ama şükür rabbime korumuş. Bu arada bebeğinin cinsiyeti neAğır bişey kaldırmayı bırak ittirme bile. Yukarıya uzanma, ani hareketler etme aman diyim. Adına sevindim. Tedavi sonucu alamayan çok insan var. Gözün aydın olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Biraz uzun sürüyor ağrılar ama geçiyor sonra. Hatta göğüslerin ağrısı dayanılmaz oluyor. Ben çok ağrı yaşadım aglayacak derecede ama geçti şükür. Şimdi de kaşıntı başladı :) benimde ilk gebeliğim. 5 aylık olduk cinsiyetini daha yeni ogrenebildik. Göstermedi sıpa bizi merakta bıraktı. En son giderken tembih ettim göster diyeöğrendik şükür. Onun merakı da ayrı bir güzel
O bende var zatenİdrar yolu enfeksiyonu da olabilir dikkat edin canlar
Tek kullanımlık ilaç veriyor doktor ve bol su iç sakin ihmal etme doktora gitO bende var zaten
Canım hayırlı olsun bende seninle aynı zamanda kaldım hamile bişey sormak istiyorum bende dün kanama oldu peçeteye gelen şimdi kesildi dende umarım böyle bişey yaşamazsın ama oldu mu?? Birde şu an beta kaç baktırdın mıCanim benim sagolasin, icime su serptin. Allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin. Ilk bebek olunca insan inanamiyor ve hep regl olucam da dusecek gibi geliyor.. O iyi olsun da acisini cekerim yapacak birsey yok, aci olmayinca tatli da olmuyorTeyzesi daha minnacik elma cekirdegi kadar belki..
Benim lekelenme şeklinde oldu hiçbisey yapmadan yattım geçti 12haftamdayim hala dikkat ediyorum.ilk gebeligimde sürekli geliyordu 4 aya kadar hatta 3 aylikken. Çok yoğun kanama geçirdim ona rağmen bisey olmadı şükür şimdi 7 yaşında .stres yapma yat dinlenArkadaşlar merhaba bende 4 haftalık hamileyim 3 gün önce öğrendim lekelenme oldugu için progestan ve clexan kan sulandırıcı iğne başladı doktorum ama dün kanama oldu peçeteye sildikçr gelen hemen acile gittim progestan iğne yaptılar betam katlanmış bi sorun yok ama kanamaya anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz benim gibi ilk haftalarda kanama yaşayan var mı
Yerleşme kanamasıdır kendini strese sokup bebişe zarar vermeArkadaşlar merhaba bende 4 haftalık hamileyim 3 gün önce öğrendim lekelenme oldugu için progestan ve clexan kan sulandırıcı iğne başladı doktorum ama dün kanama oldu peçeteye sildikçr gelen hemen acile gittim progestan iğne yaptılar betam katlanmış bi sorun yok ama kanamaya anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz benim gibi ilk haftalarda kanama yaşayan var mı
Bende ki kırmızı kandı canım ama çamaşıra bulaşmadı sadece peçeteye silince gelecek seviyede yani pek koydum ona bulaşmadı.. Bugün çamur gibi kahverengi olmuş ve çok çok az var acaba dünkü içerde kalan kan mı sökülüyor bilmiyorum progesteron testi sonucum 31 çıktı yinede destek alıyorum seninki de kırmızı kan mıydı??Benim lekelenme şeklinde oldu hiçbisey yapmadan yattım geçti 12haftamdayim hala dikkat ediyorum.ilk gebeligimde sürekli geliyordu 4 aya kadar hatta 3 aylikken. Çok yoğun kanama geçirdim ona rağmen bisey olmadı şükür şimdi 7 yaşında .stres yapma yat dinlen
Yerleşme kanaması yaşadım canım o pembe ve kahve tonlarıydu yumurtlamanın 10. Günü yaşadım onu.. Bu bildiğin kırmızı taze kandı ondan dolayı endişe ettim zaten şu an kahverengi ve çok çok az varYerleşme kanamasıdır kendini strese sokup bebişe zarar verme
Benim kahverengi tonlarındaydi yerleşme kanaması bile öyleydi dusuk tehliken var ne kadar pembe olursa kanama o kadar tehlikeli tuvalet dışında kalkma yat dinlen doktorunda demiştir zatenYerleşme kanaması yaşadım canım o pembe ve kahve tonlarıydu yumurtlamanın 10. Günü yaşadım onu.. Bu bildiğin kırmızı taze kandı ondan dolayı endişe ettim zaten şu an kahverengi ve çok çok az var
Dün kırmızıydı bugün çamur gibi kahverengi canım progestan alıyorum yatıyorum sürekliBenim kahverengi tonlarındaydi yerleşme kanaması bile öyleydi dusuk tehliken var ne kadar pembe olursa kanama o kadar tehlikeli tuvalet dışında kalkma yat dinlen doktorunda demiştir zaten
Allah korudum mu hiç bişey olmuyor işte ne kadar büyük Rabbim. Bundan sonra dikkat et uzanma yukariya. Kızımız olacak Allah izin verirse. Önce erkek dediler. Sonra kız dediler. İnşallah kızda kalırNe güzel. Bende bir an önce 6 aylık falan olmak istiyorum. Cinsiyetini öğrenip hemen alışveriş yapmak için heyecanlanıyorum. Ağır kaldırmıyorum da yukarılara falan uzanıyorum. Hamile olduğumu bilmiyordum 3 haftalık hamileymişim halı mı çırpmadım deli gibi temizlik mi yapmadım kaldırmadığım ağır eşya kalmamıştı. Ama şükür rabbime korumuş. Bu arada bebeğinin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?