Isim para ile ilgili olunca stres 2 kat daha fazla oluyor. Yapılan hataların telafisi sıkıntılı. Bugün tüm günü kendime ayirdim sakinlesmek için. Benim is stresini yönetmeyi öğrenmem lazım. Bide yaptığım işle kisiligim uyumlu değil birazda o etkili ... ama akillandim bugün genç yaşta hastalık sahibi oldum kilo aldım mutsuzum asosyalim . 10 yılda hayatımda hersey terse döndü.En kötü ne olabilir ki. Takma bu kadar işi. Tabi ben Avrupa'da yaşıyorum burda işsizlik sigortası falan olunca iş benim için 3. -4. Planda oluyor. Türkiyede şartlar farklıdır herhalde :-(
Ama kendini 2-3 gündür çok sıktın. Biraz boşvermeyide bilmek lazım. Benim endişem bu gidişle genç yaşta dert sahibi olmandan korkuyorum. Bütün hastalıklarin tetikleyicisi uzun süreli Stress altında kalman..
günaydın kuzum,evet ben şehir dışındayım bu hafta oruç yapamam ama dikkat edeceğim yediklerme haftaya devam ederim oruca sizlere kolay gelsin takipdeyimkızlaaaar nerdesiniz Güzelay ,çakıl,kumru hu huuuuu
hepinizin mi işi çıktı,meraklandım
hoş geldin güzelaycım benim de bugün 2. orucum bu hafta ...
cuma da yapmayı düşünüyordum fakat arkadaşlar çiğ köfte partisi yapalım dediler cumaya...
2 tane yiyip çekilmem lazım ya da o gün yeme günüm olacak ,bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?