Senden hemen cevap gelmeyince girdim baktım niye izindesin?700 gr gitti ama yeni aldıgım kilolalrdı birde regli oldu bitti
7. takımdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden hemen cevap gelmeyince girdim baktım niye izindesin?700 gr gitti ama yeni aldıgım kilolalrdı birde regli oldu bitti
7. takımdayım
Selam hanimlar.. malesef bu aralari sik sik giremiyorum oglum hasta.. dun oruc yapamadim bizim adam dun aksam bir kavga cikardi bende hincimi jelibon sekerden chipsden cikardim anlayacaginiz yine kendime ettim
Aynı durumdayız ben de gece den beri gergindim ve eşime patladim. Sonuç hala gerginim ve evde oturup yiyorum ... gerginlikten kalbim çarpıyor resmen pztesi kopacak kıyameti düşünüyorum. Ve saçma sapan şeyler yiyorumSelam hanimlar.. malesef bu aralari sik sik giremiyorum oglum hasta.. dun oruc yapamadim bizim adam dun aksam bir kavga cikardi bende hincimi jelibon sekerden chipsden cikardim anlayacaginiz yine kendime ettim
En kötü ne olabilir ki. Takma bu kadar işi. Tabi ben Avrupa'da yaşıyorum burda işsizlik sigortası falan olunca iş benim için 3. -4. Planda oluyor. Türkiyede şartlar farklıdır herhalde :-(Aynı durumdayız ben de gece den beri gergindim ve eşime patladim. Sonuç hala gerginim ve evde oturup yiyorum ... gerginlikten kalbim çarpıyor resmen pztesi kopacak kıyameti düşünüyorum. Ve saçma sapan şeyler yiyorum
Rabbim zihin açıklığı versin inşallahYarın kızımın Sinavi var dua edin lütfen
Hollanda daki son durumu takip edeceğim diye geç yattım. Kusura bakma beklettim sizikızlar günaydın bildirimler ne oldu????
Güzelay sürpriz yapacaktın bize
benim adetimin bitmesine 3 gün var, haftaya pazar bildirim yapayım ben size