• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5:2 Diyeti ( Oruç Diyeti )

bugün dünyanın çikolatasını yedim offff :KK43:((((

üzücü bi olay yaşadım çok sevdiğim bi arkadaşımla tartıştım kendimi çikolataya verdim ve adetimin ilk günü hüngür hüngür ağladım :KK61::KK61::KK61:

hemen kendimi toparlamam lazım ve hayatımın geri kalanında çikolata görmek bile istemiyorum tiksindim resmen :olamaz:

veee hemen kendimi toplamalıyım yarın yeni bi başlangıç yapacağım bugün bugünde kalsın ,yarınlar güzel olsun :KK5:

Sıkma canını barışın arkadaşınla nasıl olsa. Bugünün yarını var öbür günü var, yeterki sen motivasyonunu bozma. Kendine inanmaktan güvenmekten vaz geçme. Yarın bide spora gittin mi tamamdır o yediğin çikolatalardan eser kalmayacak

çok teşekkür ederim Güzelay uyudum uyandım bitti gitti öğrencilerimden başka hiçbir şey umrumda değil :KK5:

bu arada artık çikolata yemem dün vedalaştım kendisiyle :KK48::KK66:

bugün toparlanma günü hem psikolojik, hem fizyolojik :KK9::KK68:

çok teşekkür ederim Güzelay uyudum uyandım bitti gitti öğrencilerimden başka hiçbir şey umrumda değil :KK5:

bu arada artık çikolata yemem dün vedalaştım kendisiyle :KK48::KK66:

bugün toparlanma günü hem psikolojik, hem fizyolojik :KK9::KK68:

İşte bu arkadaşım :halay:gün senin günün

Şu oruç benim iştahımı niye kesmiyor ki. Dün bende çok abarttım tereyağlı ekmekler falan filan :kk77: bugün de oruçum. Bu hafta 3. Oruç günüm. İnşallah pazar günü güzel sonuçlarla çıkacağım karşınıza :halay:

ya ben bire bir sizler gibi yapmıyorum yani yeme gününd eçok yemiyorum ama
dün perşembe diye cuma yarışmasında oldugum için az yeidm yani 500-600 kalori aldım ve enson 1 de yeidm öglenn
amaa sabah sanki toktum ççok ilginç

IMG_6682.JPG

ya ben bire bir sizler gibi yapmıyorum yani yeme gününd eçok yemiyorum ama
dün perşembe diye cuma yarışmasında oldugum için az yeidm yani 500-600 kalori aldım ve enson 1 de yeidm öglenn
amaa sabah sanki toktum ççok ilginç
Ne güzel işte :-) hangi takımdasın nasıl gitti bu hafta

Back