Bizim adamın yemekle arası pek yok. Yediği makarna pilav bide KurufasulyeBen sabah sisemin içine ince 1 dilim limon atiyorum tüm gün içine su koyuyorum. Lezzetli bir tadı oluyor içimi de kolay. Bu arada benim eşim de etcilerden bu aralar ses çıkarmıyor destek olmak adına.
Canım yetiştirdin de gecersin bide sen gençsin senin metebolizman hızlıdırkumru ne güzel 65 sin sana bu hafta yetişeceğim inş. 1,9 kg fark var aramızda
bu arada kızlar iyi ki sporu bırakmamışım kendimi o kadar çok dinç,o kadar çok enerjik hissediyorum ki spordan sonra bile delice dans edip,koşasım var
haftada 3 gün gidiyorum spora , gitmediğim günler de enerji fazlalığından evde hop hop zıplıyorum
Dayın seni görünce çok şaşıracakDoğru söylüyorsun ben de umarım çocuğum olursa eşim gibi beslensin isterim. Hamileyken çok dikkatli olmaliyim damak zevki annekarninda oluşuyormus. Dayım yıllardır aksamlari çorba salata yer sabah 6 da kalkar. Ichastaliklar uzmanı. Bana yıllarca kızdı yeni beslenme alışkanlığı ediniyorum diye 65 kilo oldugumda uyarmaya başladı ben dinlemedim. Şimdi kilo verene kadar karşıma çıkma dedi fena durum. Ben de yarın sabah 6 da kalkacagim. Hatta uyuyabilirsem bugün 10.30 da uyuyacağım .
günaydın,hoşgeldin aramıza ama bence önce 5-2 başla alıştır bünyeni.Merhaba bir süredir takip ediyorum sizi bende yaziyim istedim 27 yaşındayım 2 çocuğum var spor biraz zor ama hareketli olmaya çalışıyorum 4 oruç 3 serbest yapiyim diyorum ins yapabilirim
Olur öyle sıkma canını nasıl olsa bugün telavi edeceksindün bende oruç yaptım ama eşim baltaladııı
bugün tekrar oruç yapıyorum o yüzden
günaydın canım,evet rahat geçiyor alıştım herhalde bugün orucum henüz başım ağrımadı az önce yedim çokta istekli değidim yemeğeK Kumru668899 günaydın ablacım nasılsınız. Rahat geçiyor mu oruç?
xguzelaux canım keşke sen yeni konu açsan 5-2 ler olarak oraya geçsek
xguzelaux canım keşke sen yeni konu açsan 5-2 ler olarak oraya geçsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?